בכל אופן..

Im All That

New member
בכל אופן..

אני כבר ממש מבולבל מהדיונים שהתרחשו למטה, לא נראה לי שאף אחד ידע למי הוא הגיב, אז אני פותח חדש.
מה שרציתי לומר זה שגם באמריקאי לא ממש התייחסו לגניבות, אמנם אף אחד עדיין לא ניסה לגנוב את פסלון החסינות וכנראה שלזה הם באמת היו מגיבים כי ה משפיע על תוצאות המשחק, אבל היו מקרים של גניבות כמו בעונה 7 רופרט גנב א הנעליים של השבט השני, ראסל גנב גרב ושרף אותה, ואותו הדבר לגבי סנדרה והכובע של ראסל.

אורישקי

New member
זה נכון, אבל אני חושב שמדובר בפריטים

יותר קטנים ופחות בעלי ערך (אולי חוץ מהכובע הידוע של ראסל
) אבל גניבת פסלון זו עבירה כי זה פוגע במהלך המשחק.

Jason2

New member
יותר מזה

הראו גם באחד הפרקים שהיו להם הזדמנויות לגנוב פסלון חסינות והם לא עשו את זה.

אם לגנוב פסלון חסינות מותר, אז למה לא לגנוב גם את שרשרת החסינות וגם את הצמידים?

רוקסין

New member
כבר אמרתי שבמקום שבו מותר לשקר מותר גם לגנוב

אמנם לשקר זו לא עבירה על החוק, חוץ מאולי בבית משפט. אבל כל עבירה על החוק מתחילה בשקרים...

Jason2

New member
בארה"ב יש חוקים למשחק

ויש אותם מסיבה אחת כדי לשמור על משחק אסטרטגי ולכן שקרים מותר כי זה חלק מהמשחק.
גניבה ואלימות זה דבר אסור כי אין כאן שום דבר אסטרטגי פשוט מחכים שמישהו ילך לאסוף עצים כדי להפשיט אותו מכל רכושו.

דוקא לגנוב פסלון חסינות

זה בסדר, כי זה מהלך משחקי. הפסלון איננו רכוש פרטי של המשתתפים, אלא אביזר שניתן ע"י ההפקה. גיא שאל אותם במועצה מה הגבול. התשובה פשוטה - הגבול הם חוקי המשחק כפי שנקבעו ע"י ההפקה, וודאי ידועים לכולם כי היו כתובים בחוזים או בהוראות שקיבלו. מכיון שידעו מראש שפעולה כזו מותרת, צריכים להביא בחשבון שהיא תקרה. ענת שמרה על הפסלון בחזירות זמן רב בלי להשתמש בו תוך שהיא מתחרה כל הזמן על שרשראות חסינות (ובכך מונעת חסינות מאחרים), אז מישהו בא ולקח לה אותו.

השורד

New member
בעונה 17 היתה גניבה

שוגר המגעילה גנבה פסלון, אבל נאלצה להחזיר אותו אח"כ בעקבות לחץ מיתר המתמודדים, או שגנבו לה אותו חזרה, אני כבר לא זוכר.

השורד

New member
אבל כל הישרדות הישראלית היא בדיחה

משימת השכר והעונש זו גניבה של השטיח מתחת לרגליהם של האנשים הפחות פיזיים, כמו בוקי ושגב. איזה מהלכים הם יכולים לעשות כשמראש הם מגיעים במינוס 2 למועצה?

אז לגיטימי לחלוטין במסגרת החלטורה שנקראת הישרדות הישראלית לגנוב פסלון.

למעלה