בכלליות

בכלליות

שלום, אני חדש פה. רציתי לברר פרטים כלליים מאוד בנושא, מאחר ואני בור בכל מה שקשור בלווינים. לי בבית אין כבלים או לווין, אלא רק אנטנה. בשנים האחרונות הייתי מסתפק רק בערוצים אחד ושתיים, אבל לאחרונה שאני עושה סריקה אני מוצא כמה ערוצים (למשל ירדן 1 ו2). אם זאת, הערוצים באיכות לא כול כך טובה (לעיתים עם צבע). הייתי רוצה לדעת כיצד זה קרה, איך אני יכול לקלוט עוד ערוצים (אם בכלל) בלי צלחת לווין. מה עלות של צלחת לווין וכמה ערוצים ניתן לקלוט דרכה. האם לדעתך צלחת לווין שווה יותר ממנוי לחברת כבלים או ל´יס´. מה אתם מעדיפים ולמה? כל פרט אחר משמעותי בשביל מי שמתחיל.

bbzion

New member
צלחת אינה מספיקה../images/Emo22.gif

כעיקרון הצלחת אינה מספיקה ,מאחר ומה שהיא קולטת עובר לרסיבר . כמו כן ישנם גדלים שונים לצלחות ויש גם ממונעות ו........ הכי טוב כנס לאתר www.satil.com ושם תקבל את המושגים הבסיסיים על קליטה לווינית .חוץ מזה הכל פונקציה של כסף . בהצלחה

רמי א

New member
תשובה

אם אתה לא דובר שפות ספרדית איטלקית צרפתית גרמנית.טורקית.ערבית.אז לא תבין את השפה.אז עדיף יס או כבלים.בקשר לאנטנה אם תקנה אנטנה מתאימה ומגבר טוב אתה תיקלוט יותר טוב.בקשר לצלחת זה ענין של כסף ככל שאתה משקיע יותר כסף אתה מקבל צלחת יותר גדולה ואז היא קולטת יותר אלומות שידור ואז אתה קולט יותר ערוצים .לי יש צלחת 2.7 מטר חברתDH .אם אתה רוצה צלחת יותר גדולה קודם תחכה כמה חודשים יכול להיות שבזכות תחום הKA BAND למולטימדיה. התדרים לשידור באלומה צרה ישתנו לרחבה ותיקלוט עוד ערוצים.אז קודם תחכה כמה חודשים ואז תסיק מסקנות.

למעלה