בכי תוך כדי אכילה

• פותח הנושא ה2
  • פורסם בתאריך

ה2

New member
בכי תוך כדי אכילה

יש לי תאומים בני 10 שבועות שוקלים 5200 ו-5300, נולדו פגים בשבוע 33 במשקלים 2045 ו-2145. הם בריאים ועם תאבון בריא ובד"כ אוכלים היטב (כ-120CC בארוחה, כל 3-4 שעות). בשבוע האחרון אחד מהם בוכה תוך כדי האכילה. בד"כ מתחיל בסדר ואוכל כ-60CC, עושה הפסקה ואח"כ כשממשיכים הוא בוכה לאחר מספר לגימות. לפעמים התופעה מתחילה אחרי 20CC או 30CC ז"א מיד בתחילת הארוחה. היינו אצל הרופאה שלו והיא לא ראתה שום דבר. זה ממש מתסכל אותו כי הוא רעב אבל משהו גורם לו להפסיק לאכול ולפרוץ בבכי. אודה מאוד על תשובך מה זה יכול להיות.

einatl2

New member
היה את זה לבן שלי

הבן שלי בן שנה ומה שאת מתארת היה גם לו. בערך בגיל חודש הוא היה מתחיל לבכות באמצע הבקבוק. הוא היה מצליח לאכול רק עם גליקול או כשהיה מנומנם. בכל מקרה - הרופא שלו איבחן אצלו ריפלוקס סמוי (צרבת לתינוקות), ונתן לו תרופה בשם "לוסק". זה בעצם כדורים נגד צרבת, שבבית מרקחת הופכים אותם לתרופה ואת נותנת לתינוק עם מזרק חצי שעה לפני האוכל פעם או פעמיים ביום (תלוי מה המינון שהרופא נותן) . מהרגע שקיבל את התרופה הוא התחיל לאכול בשקט ללא כאבים. זה ממש עזר לו. ולקראת גיל 8 חודשים הפסקתי לו את התרופה (בהדרגה) והיום הוא בסדר. בהתחלה הלכתי לרופא ילדים רגיל, שהתחיל לנסות כל מיני דברים כמו להחליף את התמ"ל או לנסות תמ"ל ללא לוקטוז וכו'.. ורק בסוף הגיע לנסות את הלוסק. עצה שלי - תלכי מההתחלה לרופא מומחה לגסטרו ילדים שיש לו נסיון בתחום הזה שיאבחן אותו כמו שצאיך ישר ולעניין וייתן לו תרופה שתעזור לו. בהצלחה

למעלה