בכי מערכת!

Ofer Tal

New member
בכי מערכת!

אני רוצה שכאן בשירשור הזה, כולם יבכו על המערכת הנוראה שלהם... לדוגמא אני : יום א' 8 שעות יום ב' 9 שעות יום ג' 8 יום ה' 9 מישהו יכול להתחרות?

ronikalush

New member
אתה אפילו לא צריך לשאול..אומנויות..

יום א- 11 שעות יום ב-8 יום ג-8 יום ד 10 יום ה-9 ואפילו לומדת יום שישי שעה וחצי.. כוס אמק הבצפר הזה דחף לי גם לימודים ביום שישי... שבכלל לא לומדים יום שישי.. וזה כי אין עוד שעות פנויות במערכת... סה"כ-47 שעות לימוד בשבוע.. בעעעע

Hbentzur

New member
רוני אל תבכי על יום שישי!!!

א-9, ב-10, ג-3 (יום קצר!), ד-10, ה-8, ו-4. אבל אני חייבת לספר לכם על היום הכי נוראי מבחינת מקצועות: מתחילים בשעת אפס וזה נמשך ככה: היסטוריה, היסטוריה (שוב), חנ"ג, לשון, לשון, לשון (שלוש שעות רצוף!!!), חינוך, אנגלית, מתמטיקה, מתמטיקה. נפלא לא?! אבל זה לא משנה... מצאתי שיטה איך יהיה לי בוקר נעים! כל יום אני מתכוונת שהחונך שלי יגיד לי בוקר טוב... הוא פשוט כל כך נעים
לא משנה מה הוא יגיד, פשוט מלך

Ofer Tal

New member
אין מה לדבר

שימו לב ליום שישי : אנגלית,אנגלית,לשון,לשון,תנ"ך,ספרות אני ויוחאי אפילו נתנו שם ליום הזה: "יום שישי הארור!" זה יום שבא למות

כולכם אצלי בכים הקטן

מי לומד ביום חמישי עד 21:30 בערב?!!!!!, אין בכלל מה להשוות, שלוש שנים אני לא אראה אור יום ביום חמישי רק פלורסנטים לבנים וארורים של המוזיאון - שדרך אגב ממש עושים כאב ראש! איזה פריקה מצויינת רוב תודות יחי בכי המערכת!

מה אתה מדבר

יום שישי מתמטיקה מתמטיקה היסטוריה היסטוריה אנגלית אנגלית יןם ראשון מתמטיקה מתמטיקה היסטוריה חינוך אנגלית אנגלית תאטרון תאטרון תאטרון

סליחה כל מה שנכתב על ידי

אני בוקי סריקי נכתב בעצם על ידי שכחתי להחליף שם

חברה מצטער לבאס...

אבל אני לוקח את התחרות... יום א' - 12 שעות (מעבדות) יום ב' - 11 שעות (תרגום) יום ג' - 12 שעות (תגבורי מתמטיקה...) יום ה' - עד 9 וחצי בערב בביהס (פסיכומטרי) יום ו - 7 שעות (דפקו אותנו...) מי מתחרה..!?

Ofer Tal

New member
תמיד דופקים את השחורים

ואת השחורים במיוחד , דופקים עוד יותר...

אסף1986

New member
תודדדה לאאאאאאאאאל

שסיימתי כבר ללמוד. אצלי י''ב היה הקש ששבר את גב הגמל- היו לי 55 שעות בשבוע!!

Ofer Tal

New member
מגיע לך

חרא קומונר חרשן! הלוואי ויכירזו על זה שביולוגיה זו בגרות שלא נחשבת יותר! , כי אפילו למהנדל של הטכניון זה נראה מקצוע טיפשי!

למעלה