בכי ועצבים

marish1

New member
בכי ועצבים

בתי בת ה-9 כבר חודשיים עם ריטליןSR בבי"ס אני שומעת רק דברים נפלאים עליה כמה שינויים ולטובה אבל בבית זה סיוט!!!!!!!!!כל דבר קטן הופך אצלה לסרט.היא בוכה בקלות,צורחת,מתעצבנת-מאוד קשה איתה,וכל זה לאחר השפעת הכדור.בעלי כועס,אומר שאני מרעילה את הילדה עם הכדור ומטמטמת אותה.מה עלי לעשות?הרופא בעוד חודש.זה בלתי נסבל!מישהו מכיר בעיה כזאת?יכול לשתף?תודה

zivadina

New member
נשמע כמו rebound

שזאת תגובה של הגוף כאשר הוא עובר ממצב "יש ריטלין" למצב "אין ריטלין". זה קורה אצל חלק מן הילדים, ומתבטא ברגזנות או היפריות. ישנן שלוש אפשרויות: 1. לעבור לריטלין LA20 2. לעבור לקונצרטה 36 3. לתת לילדה רבע כדור של ריטלין רגיל (רבע של 10 מ"ג) כשעה לפני תפוגת ה-SR הרגיל שלה. (לשם כך, תבדקי מתי השפעת הכדור פגה). כמובן שכל העצות האלו דורשות ממך להתייעץ עם הרופא המטפל ולקבל ממנו אישור ומרשם לכדורים האחרים.

b a r b a i m a

New member
גם לי זה נשמע כמו ריבאונד-אצלנו היה

בדיוק אותו דבר עד שעברנו לLA ומאז הרבה יותר טוב. נדירים הפעמים שיש ריבאונד ואם זה קורה, אז זה בימים שהוא מאד עייף... ממליצה לשוחח עם הרופא בהקדם. לא לחכות חודש.

וואו ../images/Emo5.gif גם אצלנו לצערי - רק בבית

היי, מבינה בגדול. בביה"ס הכל כבר כשורה, אבל... 7 בערב מתחיל הסיוט אצלנו - סרט אימה ממש. האם ריבאונד יכול להתחיל כ"כ מאוחר אחרי תום השפעת הכדור? אורלי

b a r b a i m a

New member
אמאשל מרום שלום.

לשאלתך-האם הריבאונג יכול להתחיל כל-כך מאוחר. לדעתי-כן! השפעת הכדור נעלמה כליל, בשעה כזאת הילד מתחיל להראות כבר סימני עייפות מכל היום והחוויות שעבר שהרי הם מוציאים כל-כך הרבה אנרגיות... הכל ביחד = הסיוט שלנו... המלצה?!?! תתחילו להתארגן לפעילויות הלילה (מקלחות, ארוחת ערב, פיג'מות) לפני שהריבאונד מגיע - מניסיון.. יותר קל אח"כ ואם יש צורך - להשכיב ליושון מוקדם.

למעלה