בכי בלילה

soul girl

New member
בכי בלילה

שלום לכולם,
אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא הילדה שלי.
בת שנה וחצי עוד מעט ומאז רביעי שעבר קמה בשעות הלילה עם בכי וצרחות ורק כשהיא עלינו היא נרגעת ואחרי חצי שעה היא לא מתנגדת למיטה. חייבת לציין שהיא אף פעם לא היתה ככה תמיד ישנה לילה שלם, לכן זה מוזר לנו. לאחר התייעצות עם כמה אמהות אמרו לי להתחיל לחפש תולעים בחיתול. אפילו הרופאה שהבינה שלא מצאתי נתנה לי בכל זאת תכשיר נגד זה אבל לא התחלנו כי לא מצאתי תולעים. היי עידית, הייתי מעוניינת אם תוכלי לענות לי בפרטי בנושא הילדה שלי. היא בת שנה וחצי עוד מעט ומאז רביעי שעבר קמה בשעות הלילה עם בכי וצרחות ורק כשהיא עלינו היא נרגעת ואחרי חצי שעה היא לא מתנגדת למיטה. חייבת לציין שהיא אף פעם לא היתה ככה תמיד ישנה לילה שלם, לכן זה מוזר לנו. לאחר התייעצות עם כמה אמהות אמרו לי להתחיל לחפש תולעים בחיתול. אפילו הרופאה שהבינה שלא מצאתי נתנה לי בכל זאת תכשיר נגד זה אבל לא התחלנו כי לא מצאתי תולעים וגם אני מפחדת סתם לתת.
מה אפשר לעשות? אני מפחדת שקורה משהו ללא ידיעתנו. לגבי שיניים היא כמעט סיימה חוץ מכמה שיניים שעוד צריכות לצאת. אשמח לתשובה. מאוד מיואשיים.
אודה לתשובות מהירות.

shaya54

New member
שיניים?

יכולה לספר לך שהילדה שלי גם תמיד היתה ישנה לילות שלמים, וגם כשיצאו לה השיניים לא היתה מתעוררת הרבה (ואם היתה מתעוררת היתה חוזרת לישון בקלות)
אבל בסביבות גיל 1.3 אני חושבת התחילו לצאת לה הטוחנות האחוריות ואח"כ הניבים וזה היה פשוט סיוט מתמשך! היא היתה קמה המון המון המון ובבכי מטורף בלילות וגם בימים היתה עצבנית נורא ובכיינית.....

למעלה