בכי בזמן הנקה

• פותח הנושא סא
  • פורסם בתאריך

סא

New member
בכי בזמן הנקה

שלום שמי סיגל נכחתי לפני שנה וחצי הרבה בפורום הזה עם בני הבכור אלמוג, וכעת אני שוב כאן עם יובל תינוק בן חודש וחצי. יובל עולה יפה במשקל, נולד 3.770 ק"ג וכעת הוא שוקל 4.900 (וכל זאת למרות שהוא היה חולה קשה לפני 4 שבועות עם חמצן בבית חולים). אך יש לי איתו בעיה הוא בוכה הרבה בזמן ארוחות - גם בזמן יניקה וגם בזמן מתן חלב שאוב מהבקבוק, אני עושה לו הפסקות אבל זה לא תמיד עוזר, מה עושים?

1טלטלים

New member
בכי בזמן הנקה

ננסה לעלות לפחות על כמה סיבות: בזמן הנקה-זרם חלש או זרם חזק מדי,גראעפס תקוע... בזמן האכלה מבקבוק-זרם חזק(חור בפטמה גדול מדי),גרעאפס תקוע... זה באופן כללי...יחסית לגיל שלו קטנצ'יק שלך עבר די הרבה:לידה,חולי,אשפוז בביה"ח עם מתן חמצן....אולי פשוט זאת הדרך שלו להתגבר על כל הטראומה...הוא רגיש יותר לסביבה,חום,קר,מגע,אור חזק מדי ,קולות רקע... זה לא בהכרח את! אולי שיטה הבאה תרגיע אותו-עור אל עור,SKIN TO SKIN,עיקרון הוא להיות כמה שקרוב לאמא לעורה וריחה וזה גם מבחינת הזמן.אם יש לך אפשרות להסתובב איתו במנשא,להניק ללא בגד עליון(גם שלו,פשוט לחמם טוב טוב את החדר),לשיר לו,לרקוד איתו... תעדכני, אמא של טל

סא

New member
בכי בזמן הנקה

תודה רבה על התשובה המהירה. בכל אופן זה
בלי עין הרע, עבר ואתמול עם ההנקה הוא אכל יותר רגוע וגם היום כאשר הייתי בלימודים דיווחו לי שהו אכל מבקבוק יותר רגוע. שוב תודה סיגל

למעלה