בכי בזמן הנקה

mayavak

New member
בכי בזמן הנקה

הפשוש שלי בן חודש וחצי,ולאחרונה הוא בוכה בזמן ההנקה-אני מקשרת את זה לכאבי בטן כיוון שאם הוא משחרר גזים הוא נרגע קצת.הבעיה היא שזה גורם לו לאכול קצת בכל פעם ואז הוא נהיה רעב לאחר זמן קצר. האם יכול להיות שאני עושה משהו לא טוב? או האם יש דרך לעזור לו שלפחות לאכול הוא יצליח בשקט?

הבהרות

האם תופעה זו מתרחשת במשך כל היום או בשעות ספציפיות? האם הבכי מתרחש בתחילת ההנקה או לאחר זמן מה של הנקה שקטה? האם ראתה אתכם יועצת הנקה ווידאה שהחיבור שלו בזמן ההנקה הוא חיבור נכון ואפקטיבי?

mayavak

New member
הבהרות...

הבכי קורה כמעט בכל הנקה (ללא קשר לשעות היום) לאחר כמה דקות של הנקה שקטה. ליוותה אותי גם המיילדת שלי(ילדנו בבית) וגם מדריכת הנקה- חברה שבאה לבקר ואמרו שהאחיזה היא בסדר, אבל אני לא יודעת אולי משהו השתנה מאז,אני ממש לא יודעת

ממשיכה

כדאי שעין מקצועית (יועצת הנקה) תתבונן בחיבור ותשפר, אם צריך, את מה שצריך. אולי הוא פשוט זקוק להפסקות גרעפס, אולם שיפור החיבור הרבה פעמים מצמצם צורך זה ותורם להנקה רגועה יותר. דרך אגב- יועצת מנוסה תוכל להבחין גם בתופעות פיסיולוגיות שגורמות להתנתקויות ולהתנהגות לא רגועה על השד (כמו למשל לשון קשורה), ולספק לך פתרונות ודרכי התמודדות.

למעלה