בכי בזמן היניקה

rampeer1

New member
בכי בזמן היניקה

אני אמא לשתי בנות ובדרך ללידת השלישית. תופעה שחזרה אצל שתי הבנות הייתה שבזמן ההנקה היו להן פרצי בכי והתפתלויות. אצל הראשונה זה קרה פחות ולכן גם הניקתי תקופה ממושכת והיא עלתה יפה במשקל. אצל הקטנה זה היה היסטרי והייתה ירידה דרסטית במשקל ולכן עברנו לבקבוק. כיום ברור לי שהן סבלו מגזים ומעוויתות בעיקר בזמן האוכל. כעת, לפני לידתי, אני נחושה להצליח ולהניק ואשמח לקבל טיפים ממה שמכירה תופעה כזו. תודה, דנה

אמאגלית

New member
כמה שאלות

האם את יכולה לתת פרטים נוספים? - עד איזה גיל הנקת אותן, באיזה משקל הן נולדו, האם בכל הנקה הן בכו?לא בהכרח זה עקב גזים - זה לא מסביר למה בתך השניה ירדה במשקל.זה יכול להיות גם תפיסה לא נכונה של השד - האם היו לך כאבים בזן ההנקה?אם את נחושה להצליח הפעם בהנקה אני מציעה לך להגיע למפגשים של קבוצות ללצ'ה, וגם להצטייד בטלפון של יועצת הנקה או מרכזי הנקה למקרה הצורך. תעדכני אם את צריכה משהו נוסף בהצלחה

rampeer1

New member
פרטים נוספים

הגדולה נולדה במשקל 3.200 והניקתי אותה עד גיל תשעה חודשים, ההנקה הייתה מסודרת ממש כמו האכלה מבקבוק והבכי הופיעה בהנקה אחת או שתיים ביום. הקטנה נולדה במשקל 3.600 ואתה העניין היה מורכב יותר, הצלחתי למשוך חודשיים של הנקה כשבכל הנקה היא בכתה (בערך כל היום), אני חייבת לציין שגם ביניקה מהבקבוק לאחר מכן היא בכתה והתעוותה אבל אז כבר הקפדתי שתסיים כמות מסויימת על מנת שתעלה במשקל. תודה, בכל אופן בוודאי אחרי שאלד ואראה שאכן התופעה חוזרת בשלישית אתייעץ עם יועצת.

talyeled

New member
לא מומחית, אבל...

אצלי גם הייתה תקופה שהוא בכה והתפתל בהנקות והסתבר שזה פשוט גזים. הפתרון היה לעשות כמה שיותר הפסקות לגרעפסים, ולפעמים לקקי... ולגבי הבקבוק מה שפתר את בעיית הגזים (לפחות את ההתקפים הקשים) זה בקבוק b-free. אבל, אני חייבת לסייג, שאצלנו זה לא היה ככה בכל ההאכלות, ואם זה קורה כל פעם, אולי יש סיבה אחרת/נוספת. בכל מקרה, בהצלחה!

למעלה