בכי בזמן אוכל

gali80

New member
בכי בזמן אוכל

ד"ר יקרה.... אני על סף ייאוש.... בנוסף לעצירות של ליה הקטנה (בת חודשיים ויום) ולכך שעלתה בשבועיים רק 270 גרם עכשיו יש תופעה חדשה: היא בוכה כשאני מנסה לתת לה לאכול. במיוחד בשעות הערב. לוקחת את הבקבוק ברעב, אוכלת כ5-10 סס ומתחילה לבכות, דוחפת את הפטמה החוצה עם הלשון ולא מוכנה לאכול. נרגעת על הידיים וכשאני מנסה לתת לה שוב לאכול- שוב מתחילה לבכות. מה זה???????????? מה לעשות?????????? אני מפחדת שהיא לא תעלה במשקל ובכלל על מה זה מצביע? בבוקר/צהריים זה בד"כ לא קורה. עכשיו מקבלת 4 סס לובלאק 3 פעמים ביום ו10 טיפות מיץ עגבניות - עדיין ללא שום תוצאות

בכח בזמן האוכל

קודם כל 270 גרם בשבועיים זה תקין מותר לעלות 20 גרם ביום כלומר בשבועיים 280 גרם, כך שזה סברי בהחלט. יש לציין שהעליה לא תמיד קבועה ואת צריכה לשקול אותה שוב עוד שבוע ולראות. יתכן ישי לה רפלוקס ולכן יש כאבים (דקלת בושט) . יתכן שגם "דחפת" לה מתוך כוונה טוב (את רוצה שתגדל) אוכל, כלומר האכלה לא רגועה ולכן נמנעת מלאכול. במידה ולא חולף לפנות לגסטרו.

gali80

New member
איך אדע אם מדובר ברפלוקס?

מה הבדיקה כדי לקבוע אם מדובר ברפלוקס? האם זה בסדר לבת חודשיים לובלאק 4 סס 3 פעמים ביום? (רופא הילדים ממליץ אף לעלות ל5 סס!!!!!!!!!!!) היום עשיתי לה צילום בטן ריק בעמידה ובשכיבה- האם יש דרך להראות לך את התמונות? (יש לי את זה במחשב) תודה מראש

למעלה