בכיף שיהיה לכם......

בכיף שיהיה לכם......

קצת בכללי שם: דניה יפה פירסינג: כן בטבור קעקועים: אני בעד גובה: 1.62 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: אחות 1 קטנה 4 אחים גדולים ממני בת כמה את נראית: 14 משקפיים? לאא גשר? לאאאאא עבר פלילי: כן, גנבתי מסטיק בזוקה ( סתם חחח) שפות: עברית אנגלית הדברים האחרונים שעשית : התכתבתי באיי סי קיו ספר שקראת:לא קראתי סרט מושכר שראית: טיפשים בלי הפסקה 2 סרט בקולנוע: הצלצול שיר ששמעת: ארמגדון של ארוסמית' השיר שנתקע לך בראש: WHEN YOU KISS ME הדיסק שקנית: בינתיים לא קניתי אבל אני רוצה לקנות את COME ON OVER אבל משום מה אין את זה בחנויות!!! הדיסק ששמעת: שירים שקטים (זה צרוב) האיש שהתקשרת אליו: לא התקשרתי היום האיש שהתקשר אליך: חברה שלי עדי תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות ערוץ הבידור איש שחשבת עליו: שאנייההההההה האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כןןןןןן קנדההההההה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא סתם חרטה את/ה רוצה עוד פירסינג: בינתיים לא את/ה אוהבת רכבות הרים:ככה ככה את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ממש לא הלוואי בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: אם צריך וזה מוצדק כמו היטלר..... עישון אצל בני עשרה: לא הרבה חברות וידידים שלי מעשנים בעיה שלהם אבל אני נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא הגעתי לגיל ,שאני יגיע אני יענה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שיעשו מה שהם רוצים זכותם האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לאאאא אי פעם שיקרת: ברור מי לא אי פעם נעצרת: עדיין לא כמה פעמים היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: הרבה השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית:לפעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: דיסק ממתק: לא אוכלת ממתקים סרט מצויר:מולאן קורנפלקס: של האלופים מסטיק: לא אוהבת צבע: בז' יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: רביעי ג'לי: לא תכשיט: שרשרת עם תליון חורף\קיץ: קיץ בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אף אחד ראה אותך בוכה: לא בכיתי בזמן האחרון הלכת איתו לסרט:חברה של אחי ואחותי צעק עליך: המורה שלח לך אימייל: ידיד שלי האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? חחחחחח ממש לא הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן שהדיסק של שאנייה לא ניגן את WHEN YOU KISS ME נכשלת במקצוע?:לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? ממש לא דברים אהובים: שיר אהוב:'יWHEN YOU אוכל אהוב:אין לי אוכל אהוב מה שטעים אני אוכלת מה שלא לא תוכנית אהובה:השיר שלנו ספורט אהוב:אירובי תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים:שאניייההההההההההההההההההההההההה ומדונה ובשחקניות נעומי ווטסס המדהימהההה עיתון אהוב:מעריב לנוער וסתם: מה השעה עכשיו? 17:44 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?איי סי קיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להחליף ת'עגיל בטבור איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא במיוחד רעש אחרון ששמעת? דלת שנפתחת ריח האחרון שהרחת? הבושם של אחי וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? אין בקרבתי ספרים איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סקס והעיר הגדולה במה המבחן הבא שלכם, ומתי? אנגלית יום רביעי איזה באסהההה ישר אחרי יום העצמאות מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו אמא שלי ושאנייה והחתיך רן דנקר מהשיר שלנו מכירים???

mmhbk

New member
צלצול זה הסרט האחרון שראית בקולנוע?

מתי זה היה? אגב, גם אני חולה על נעמי ווטס. אילו עוד סרטים ראית איתה?

כן

האמת שלא ראיתי עוד סרטים איתה אבל אני מאוד רוצה לראות כמו 21 גרם מהולנד דרייב ( איך שלא אומרים את זה....) לה דיוורס עם קייט הדסון וכמובן הדובדבן שבקצפת הסרט שייצא לה עם שאנייה טווין וג'וד לאו.

mmhbk

New member
אז למה את מחכה?

מלהולנד דרייב משודר הרבה בטלוויזיה, זה ללא ספק תפקיד חייה. 21 גרם עדיין בקולנוע, זה תפקיד חייה מספר 2. בקרוב גם יוצא לה סרט נוסף עם שון פן, סרט עם שאניה, סרט עם יואן מקגרגור, הצלצול 2, וקינג קונג עם אדריאן ברודי.

למעלה