בכיה לדורות

בכיה לדורות

לתת לשחקן בן 20 מסלובניה ללא ניסיון בין לאומי מספק להיות הרכז הראשון של מכבי תל אביב = טיפשות בהתגלמותה. זו הולכת להיות אחת מהשנים הקשות ביותר של מכבי תל אביב(וגם בליגה)ואל תתפלאו אם תראו את בלאט הולך הבייתה אחרי הפסד משפיל לראש העין בהיכל. חוץ מקוינסי(באמת תותח)אין שחקן אחד ברמה הגבוהה של הלגה האירופאית דבר שיגרום לחורף קר ביותר בהיכל ירוק זה רק בוסטון

capsl0ck

New member
שוב אני יגיד את זה...

אתה לא ראית אותו משחק, גם אני לא. שנינו לא יודעים איך הוא, פשוט צריך לתת לו הזדמנות... אם הוא היה הMVP בסלובניה, בגיל 20, הוא חייב להיות שחקן טוב. ושוב אני יגיד, ברמות האלה של אימון, סמוך על בלאט שהוא יביא שחקן טוב, סך הכל לדיוויד גם היתה אפשרות להחזיר את אריאל...

The dove

New member
באמת שאני לא מבין

מה התועלת לבנות קבוצה כזו,עם ערימה של שחקנים בעלי אגו,פלוס כמה וכמה שחקנים חדשים,ואז להביא,במקום רכז מנוסה,שינסה להוסיף דבק לשחקנים החדשים וינהיג,במקום זה להביא מישו אולי כשרוני,אבל כולו צוציק בן 20... ומה אמור הלפרין להרגיש??... חבל שלא הצליחו להביא את לאקוביץ´,או להחזיר את אריאל... אבל לאקוביץ´,עם הפיגוע של היום,כנראה לא היה מגיע .... דרך אגב,סתם סקרנות,האם לאקוביץ´ הוא לא זה,שבעונה שעברה,הפגיז לסל של ריאל במדריד, איזה 30-40 נק´,בניצחון המדהים של נובו מסטו במדריד?... לא שה אקטואלי עדיין,אבל סתם סקרנות...

Roy13

New member
אתם לא לומדים, הא? ../images/Emo163.gif

גם כשהאפמן ומקדונלד הגיעו, במקומם של קטש ואלכסנדר, שלחתם את מכבי לאשפתות. גם פרשנים, או כאלה שחושבים שהם פרשנים, שלחו אותם באמצע העונה חזרה הביתה. התוצאות ברורות: שלושה פיינל פור´ס, שלושה דאבלים קלילים בארץ ואהדת קהל כללית. תנו הזדמנות לסגל הזה. גורי ולואיס תותחים יותר ממה שאתם חושבים, ואם אודריך סגר, אני סומך על בלאט. אפשר להגיד על בלאט הרבה, אבל בבחירת השחקנים שלו הוא אלוף אירופה מוכח.

למעלה