בכט בנובמבר 1947

נתיבה

New member
והפעולות של גוש שלום מזכירות לי

את ´ברית שלום´..שהם שייכות להיסטוריה באמת, אבל לא יותר מאשר קטע נוסטלגי משנת 36. פרופ´ מגנס, ואחרים שניסו לגשר וללכת בדרכי שלום. כנראה השפיעו על יוסי ביילין ו´גוש שלום´ אבל לפי מה שהולך היום..אוסלו יהיה חלק מהקטע הנוסטלגי שלו..! וכמובן חלק מההיסטוריה שלנו [וזה לעומת ההיסטריה הנוכחית..]

המרכז המסחרי היה "המשולש" של

בו יהודה (שטראאסה בן יהודה בשביל הייקים) קינג ג´ורג החמישי (אבא של אליזבט אני חושבת) ורחוב יפו בחלקו . יצרו מעין משולש רחובות שם התנהל המסחר של העיר עד שנות ה70 אני חושבת ,עדיין תפקד כמרכז יחידי של העיר.

עיניים

New member
את מתכוונת

לרחוב אלנבי? כי אני לא מצליחה לצייר בדמיוני "משולש" בין הרחובות בן-יהודה, קינג ג´ורג´ ודרך יפו.

עיוני לדעתי מדובר בירושלים

אוחתו ירושלמית. שבת שלום נוסטלגית לך.

עיניים

New member
ירושלים,,,,,,,,

נכון, שם דווקא מצטייר לי המשולש בדמיון,,,
ושב"ש גם לך חונה, ואיזה גשם יורד עלינו, והרעמים, הברקים, חורף אמיתי עם מים,,,,, כבר הדלקת נרות?

לא מדליקה ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

נורא כיף לשמוע את הגשם.. חייבים לצאת וממש לא בא לי... חייבת לעוף... בייייייייייי

נתיבה

New member
השריפה של המרכז המסחרי בירושלים

ב-2 בדצמבר לא היתה ב´משולש´. הרי רחוב יפו מגיע לעיר העתיקה בשער יפו. אבל ההמשך הציר הור למזרח הוא ברחוב שלומציון לעבר בנין ג´נרלי. נראה לי שהכוונה ההיא לחלק של רחוב יפו הקרוב לשער יפו. סה טו.! אני אברר זאת.! זאת כמובן לא נוסטלגיה שהיא רק דברים טובים איך שאומרת נתיבה ב"י: כאן מדברים רק על דברים טובים.!

למעלה