בכוריי העתים מישהו שמע על מועדון בשם בכוריי העתים ביפו? האם הוא פעיל בימי חמישי? איך שם?
S shshlomy New member 20/10/04 #1 בכוריי העתים מישהו שמע על מועדון בשם בכוריי העתים ביפו? האם הוא פעיל בימי חמישי? איך שם?
A amits6 New member 20/10/04 #2 ביכורי העיתים נמצא באזור הקריה ממול בניין מפעל הפייס ברחוב הפטמן. כל יום חמישי יש לימודי רואדה ב 5-6רמות והרקדה לאחר מכן (הרוב לא סלסה קובנית למרות שהשיעור קובני). שווה לנסות מאוד נחמד.
ביכורי העיתים נמצא באזור הקריה ממול בניין מפעל הפייס ברחוב הפטמן. כל יום חמישי יש לימודי רואדה ב 5-6רמות והרקדה לאחר מכן (הרוב לא סלסה קובנית למרות שהשיעור קובני). שווה לנסות מאוד נחמד.
A amits6 New member 21/10/04 #4 למסעדה אתה מגיע עם סנדוויץ ? חחחחחחחחחחח. אין בעייה להגיע בלי. אתה תכיר שם חברה טובים ובנות רבות שמגיעות לבד כמוני וכמוך. לכל הבנות אל תקטלו אותי הכל בצחוק.
למסעדה אתה מגיע עם סנדוויץ ? חחחחחחחחחחח. אין בעייה להגיע בלי. אתה תכיר שם חברה טובים ובנות רבות שמגיעות לבד כמוני וכמוך. לכל הבנות אל תקטלו אותי הכל בצחוק.
X XUXA141 New member 22/10/04 #7 חזרתי משם כרגע.. הגיל הממוצע הוא לא בדיוק מ17 - יותר מ25 ומעלה, כשהגבול העליון הוא בערך 50 אבל יש גם כמה הרבה יותר מזה. ( ורוקדים נפלא).
חזרתי משם כרגע.. הגיל הממוצע הוא לא בדיוק מ17 - יותר מ25 ומעלה, כשהגבול העליון הוא בערך 50 אבל יש גם כמה הרבה יותר מזה. ( ורוקדים נפלא).
A amits6 New member 22/10/04 #8 הייתי גם היום לבשתי מכנסיים שחורים וחולצה שחורה עם אדום וסימנים שחורים עליהם והייתי מקדימה. והיה נחמד לא ?
הייתי גם היום לבשתי מכנסיים שחורים וחולצה שחורה עם אדום וסימנים שחורים עליהם והייתי מקדימה. והיה נחמד לא ?