בכובע של נהג

tairon

New member
בכובע של נהג

ערב יום שני אני בביתי אל מול המחשב שלפתע אני זוכה לטלפון מדוד שלי בו הוא מספר לי שהוא תקוע עם הרכב כמובן שהשאלה הראשונה שנשאלת אם הוא זקוק לי? והוא מסביר לי שיש לו פנצר (תקר) אז אני אומר לו מה הבעיה ? שלוף גלגל רזרבי וציק וצאק תחליף זה מה זה פ@וט יאק! תנסו אתם להחליף גלגל עם פנצר בגלגל אחר עם פנצר יוק כלום טוב עברנו לתוכנית ב` מאחר והשעת היא שעת ערב הפתרון שעולה הוא תרסיס לפנצרים אני מסביר לו היכן נמצאת תחנת הדלק הקרובה והוא פוצח לו באמצע ת``א בצעדה רגלית התרסיס נקנה והובל לאחר כבוד אל הגלגל ואנחנו ניתקנו שיחה מקץ 15 דק` אני זוכה שוב לטלפון יופי שיש תרסיס אבל עם נסעת על גלגל מפונצר סביר להניח שהחור ולא של הדלי יהיה בגודל של אבטיח וזה בכלל לא העונה אז התרסיס זה כמו בלון חמצן למת אז כמובן שבסופו של דבר מצאתי את עצמי על הרכב נוסע לכיוון לשאלתי היכן הוא נמצא קיבלתי הסבר קצר למקום המצאו לאחר מספר דקות אני מקבל שוב צלצול עם צרחה ``אתההההההה עברתתתתת אותי`` בחייאת לא התקרבתי בכלל לאזור מאחר ודוד שלי הוא לפעמים אסטרו שאלתי שוב בזהירות היכן הוא נמצא כי הוא יכול להיות גם בחירבת אל חור ולחשוב שהוא בת``א אז אוקי אנחת רווחה יצאה ממני אני לא עברתי אותו הוא לא נמצא במקום אחר והאזימוט נכון כולל המצפן אז בשעה טובה הגעתי ליעד כבשתי תקעתי יתד חילצתי ואת הכובע של הנהג השלכתי מהחלון של האוטו במידי

למעלה