בכביש מהיר

jekiamir

New member
בכביש מהיר

שועטת בנתיבים שחורים. המחוגים מורים אובדן. קירות בטון אטמו נופים, אבדו עמך, במנהרות אל-זמן. ריחות דלקים ותרעלה, צעצועים של אי-מנוח. דוהרת אל החשכה, כגל-עד נושם, הממאן לשכוח. תמרורי כבו מזמן. נחסמו גם מחלפים. יודעת- לא אצא מכאן. איתך רוסקו לי, ההגאים.

jekiamir

New member
תודה על החיבוק

מעריכה מאד מאד מבטיחה שאם אשתטה-- אבוא להתעטף בשמיכה האנושית החובקת שלך תודה נרגשת בתיה-אפרת

flower45

New member
ג'קי

שיר אבדני ומפחיד ומצמרר
מסכימה עם עציץ פורח בקריאה שלו אם את יכולה לשתף אותנו קצת במה שעובר עלייך ואולי דברים שיאמרו לך כאן יעזרו.. השיר שלך זה צעקה גדולה שמצלצלת באזניים! ואי אפשר לאטום את האזניים . אני מבקשת שתשקלי קצת לשתף .. הדברים שכתבת מאוד קשים וייקל עלי ואני חושבת שגם לאחרים פה אם נוכל לעזור לך..

jekiamir

New member
נכון הייתי שם השיר נכתב אתמול

אך נראה לי שעברתי את החוויה ואני מאחוריה בדרך כלל תחושותי מאד אינטנסיביות. רואים לא??????????? מודה מכל הלב על הדאגה שאולי עוררתי. אני יכולה להבטיח דבר אחד שאם אחוש ברגעים המפחידים של הכאב וההתיסרות אעלה ואשתף או לפחות אשדר. מחבקת אתכם על ההשמיכה אנושית שפרשת לפני אוהבת אפרת-בתיה

flower45

New member
אפרת-בתיה../images/Emo140.gif

מקווה שתתחילי להיות זהירה יותר בדרכים

אורמור

New member
כשמתרסקים ההגאים

עולים על טיס אוטומטי לקצת מנווטים לפי החושים נושמים את כל הנשימות הנחוצות ומדלגים על הבאמפר... ואז... מ ח ד ש חזרה לכביש בביטחה את כותבת נהדר אור

jekiamir

New member
יפה שלי החיבוק שלך יש לו טעם של

עוד את צריכה משהו?? מחבקת מחזקת אפרת-בתיה

למעלה