בי-קיוריוס?

The Antiproduct

New member
בי-קיוריוס?

שלום אנשים.
אני גבר נשוי, צעיר, עם משפחה חדשה (יחסית). לאשתי ולי חיי מין כייפים וטובים, גם לאחר שהפכנו להורים (לקח קצת זמן, אבל זה בסדר). לעומת זאת, מעולם לא התנסנו כזוג בחוויות מיניות שהן מעבר לזוגיות שלנו.
בשנה-שנתיים האחרונות התחלתי לפנטז על גברים. אם להיות מדוייקים - על זין. אני רואה נשים מתמודדות עם זין ואני חושב לעצמי, בחיי, איזה מדהים זה! להשתלט על כזה איבר בצורה מעוררת הערצה. ואני מתחיל לחשוב שאני רוצה גם.
לא מדובר על סקס, אלא ממש רק על מין אוראלי. לתת, בעיקר. להתנסות בזה.

אני תוהה אם לספר לה על כך. היא מכירה אותי טוב מאוד, היא יודעת מה הפנטזיות שהיו לי ומה הגשמתי איתה או לחוד, אבל היא לא מכירה את זו, החדשה. אני רוצה לשתף, כי אני רוצה את התמיכה שלה, בין אם היא תגיד לי שהיא תשתתף (אפילו פסיבית) ובין אם היא תגיד שאני מוזמן לחפש לבדי. ובכל זאת, אני מתלבט. אולי היא ממש ממש תיפגע מזה? אולי היא תחשוב שעברתי את הגבול? אני מוכן לחלוטין לקבל וטו מבחינתה, אם זה יבוא מתוך הבנה ואי-רצון לחלוק אותי או משהו בסגנון. ואני גם יודע שאם אני לא אספר לה, לעולם לא אדע מה תגובתה...
מכם, האנשים בעלי הניסיון (אני בספק אם הסיפור הזה לא עלה בעבר כאן), אני אשמח לשמוע עצות, או רעיונות. כיצד להעלות את הנושא? ואם הוא מתקבל בהבנה ויש אישור, כיצד להתקדם איתו?

תודה מראש. :)

קשה לענות

בעיקר משום שאינך יודע מה גישתה לגבי גברים בעלי נטייה דן מינית,
לא כל שכן - בעלה שלה. רק אתה מכיר את רמת הפתיחות שלה, ורק אתה יכול להעריך אם היא תירתע מכך. בשלב זה, שמור את הפנטזיה לעצמך, נסה לגשש ולראות מה דעתה על גברים ד-מיניים, ולא משנה באיזו מה, ופעל בהתאם.

להפתעתי, גיליתי בלא מעט פורומים כולל זה, שזה מרתיע נשים, שהן רוצות את הגברים שלהן "גבר-גבר"

באיזה פנטזיות

כן שיתפת? כמה היא משתפת?

תראה, בעיניי זו פנטזיה נורמלית ולא מזיקה- והייתי שמחה אם לבן הזוג שלי היתה כזו. אנחנו פוגשים הרבה זוגות שהגבר נהנה ממגע גברי ברמה כזו או אחרת.
לא ברור לי למה אתה ככ חושש לשתף אותה?
אולי אתה מרגיש עם עצמך שזה לא גברי? מוריד מכבודך כגבר?

בכל מקרה, אני ממליצה לחוות דברים כאלה ביחד. ככה תהיו בשליטה על מהלך הדברים (פיזית ורגשית) ותוכלו לנכס את הגילויים ל״ביחדנס״ של הזוגיות.
באתר של סווינגרס תמצאו הרבה פרטנרים שישמחו לממש איתכם פנטזיות כאלה.

בשמחה!

בדיוק כמו שהוא מתייחס לעיניין שלי בנשים.
והיה לי חבר שהתעניין בגברים, כך שאני יודעת בדיוק איך אני מגיבה לזה.

מייחל לעצמי להכיר מישהי דו מינית

שאוכל לחוש בנוחעם האוריינטציה המינית שלי.
תחילה חששתי להכיר ישהי דו מינית, מחשש שתתאהב באחת הפרטנריות שלה, אך היום אני מבין שזה יכול לקרות גם אם היא סטרייטית :)

להתאהב

במישהו/י אחר אפשר גם בזוגיות הכי מונוגמית קונבנציונלית.
מניסיון שלי, ברגע שאפשר לחוות ולחקור יחד את המיניות- יורד הלחץ לעשות דברים לבד.
אין צורך להחביא, להעמיד פנים או להרגיש אשמה.
בן זוגי הנוכחי חשב שלא תהייה לו שום בעיה שיהיו לי קשרים עם נשים- אבל התברר לו במשך הזמן שהוא מקנא ומרגיש חוסר ביטחון כשאני עושה דברים בלעדיו. אז אנחנו עושים הכל יחד וזה עובד לנו מעולה!

בכל זאת זו פרצה שקוראת לגנב

לא חששת להתאהב באחת מהן? או להיפך?
ועוד אשמח לדעת, האם בעקבות הקשרים שהיו לך נשים - היחס והתשוקה שלך לבן זוגך דעך?

אני מאמינה שזה עובד ההפך

כשזה אסור וצריך להדחיק את הסקרנות המינית זה גורם לה להיות יותר מציקה.
תחשוב על הבחור שפתח את הפוסט-
כבר שנתיים שהוא מפנטז על למצוץ זין..
יתכן מאוד שאם היה משתף את זוגתו ואולי אף מממש זה היה מאבד הרבה מה״זוהר האסור״ של הפנטזיה.
יכול להיות שהוא יגלה שזה נחמד ולא יותר מזה. יכול להיות שהוא יגלה שזה משהו שהוא נהנה לעשות פעם בכמה זמן. אני בספק שהוא יגלה שהוא רוצה גבר כבן זוג.

ולגבי רגשות והתאהבות-
זה בעיקר שליטה והתנהלות נכונה. מכיוון שאני וזוגי עושים הכל יחד ולא מפלרטטים או מנהלים מערכות יחסים מיניות נוספות- הסיכון קטן יחסית.
אבל ברור שמידי פעם יש אדם (גבר או אישה) שמעניינים אותי רגשית. אני לא מפתחת את זה והרגשות מתנדפים מעצמם.

wild orchid

New member
לא הבנתי, אם היא סטרייטית אז אתה לא מפחד שהיא

תתאהב בגבר אחר? אתב באמת חושב שאין סיכוי שהיא תתאהב בגבר אחר והיחס והתשוקה שלה אליך ידעכו?

The Antiproduct

New member
גם לדעתי

מדובר בפנטזיה נורמלית לגמרי. אני לגמרי לא מרגיש "פחות גבר" בגללה. מה שכן, אני חושש שאשתי תחשוב ככה. היא לא חושבת שהומואים הם לא גברים חס וחלילה, ואין לה שום בעיה וואטסואבר איתם - אבל אני חושש שאולי היא תסתכל על הפנטזיה הספציפית הזו כ... לא יודע. משונה מדי. לא מתאימה לנו. פוגעת ב"ביחדנס" שלנו.

לרוב אני היוזם בסקס, ולכן גם הפנטזיות שלי משותפות יותר משלה. אבל גם את שלה ביצענו. סקס במקומות ציבוריים, שוטים ואזיקים... גם ניסינו בעבר לצרף אישה (וגם גבר עלה על הפרק לפני כמה שנים), אבל אלה לא קרו בסופו של דבר. יותר מההשתפנות של שנינו מאשר ממנה ספציפית. :)
יש לה ראש מאוד פתוח בסקס *שלנו*. היא תמיד אומרת לי שאין לה בעיה לנסות כל דבר פעם אחת... אבל אני מניח שהחשש שלי הגיוני.

אולי אני צריך, כמו שהציעו כאן, לתת לה להגיע לזה איכשהו, אבל אין לי מושג איך לעשות דבר שכזה.

דבר ראשון

זה שיש לך פנטזיה זה לא אומר שבהכרח תחליטו לממש.
דבר שני, אני שונאת משחקי ניחושים. אם אתה רוצה משהו- תגיד.
ודבר שלישי ואחרון- בעיניי גבר גברי הוא אחד שבטוח במיניות שלו ולא חושש להיות ״פחות גבר״ אם הוא נהנה שיושבים לו על הפנים/מסיינים אותו עם סטרפאון/ או בא לו למצוץ לגבר.

מה זה אמור להיות מסיינים באמת ?

למעלה