בי"ח בני ציון

ginger5

New member
בי"ח בני ציון

חדשה בפורום אבל ותיקה מאד בטיפולים. לאחר 8 מחזורי IVF ו- 4 החזרות מוקפאים. לאחר טיפולים ארוכים באחד מבי"ח של קופ"ח כללית במרכז החלטתי לעבור לבני-ציון גם בגלל שעברנו לגור בזכרון יעקב וגם בגלל ד"ר קלדרון ששמעתי עליו המלצות מצוינות שהתבררו כמוצדקות. לאחר שני מחזורי טיפולים, לא אושר לי בקופ"ח כללית להמשיך את הטיפול בבני ציון (אני שייכת למחוז שרון-שומרון) מאחר ואינו שייך לקופה. אשמח לעצות כיצד בכל זאת ניתן להשיג את האישור המיוחל במיוחד מנשים מקופ"ח כללית המטופלות בבני-ציון. האם מעבר למחוז אחר יכול לעזור? אני ממש מתוסכלת מאחר ואין לי את הכח הנפשי להתחיל שוב בבי"ח חדש. אגב, רק במחזור הטיפולים האחרון ולאחר מלמעלה מ- 3 שנות טיפולים וכל הבדיקות האפשריות הצליח ד"ר קלדרון לעלות על הבעיה (סיפור ארוך לפעם אחרת...) ולכן מאד חשוב לי שהוא ימשיך את הטיפול.

ginger5

New member
דחוף

ככה מקבלים חדשה לפורום? (בצחוק, לא ממש נעלבתי). תוך פחות משעתיים השאלה שלי נחתה לתחתית הדף ועדיין נשארה מיותמת. חשוב לי לקבל תשובה לכן מקפיצה.

debby12

New member
מנהל
מקפיצה (כללית ובי"ח בני ציון)

מצטערת יקירתי - אין לי מושג - אבל אני מקפיצה לך אולי מישהי אחרת תדע (שלא תגידי שאת לא מתקבלת בחום ובאמפטיה
Welcome)

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. דר' קלדרון הוא באמת רופא נהדר, וכדי להיות שייכת לשם את צריכה פשוט "לעבור דירה" לחיפה. לא פיזית, רק לשנות את הכתובת בקופה לכתובת בחיפה או בקריות. רק קחי בחשבון שאולי אצל רופאים אחרים יעשו לך בעיות כי את תהיי שייכת למחוז חיפה. אני לא יודעת אם קופת חולים כללית מפנה בקלות לבני ציון, אבל אם היית מטופלת שם ותהיי שייכת למחוז חיפה, תוכלי לבקש בקשה מיוחדת להמשיך שם. בהצלחה נועם

למעלה