בי"ח אלישע

בי"ח אלישע

מי יכול להמליץ? הולכים שם לרופא מסויים? אילו החזרים מקבלים מקופ"ח? אנחנו הורים לתאומים בני ישלוש, ורוצים להתחיל שוב. בפעם הקודמת הלכנו ישר ל- IVF והפעם חשבנו לנסות כמה מחזורי הזרעות, שאולי יחסכו מאיתנו את ההרדמה והשאיבה. טלי

נועם@בת

New member
ברוכים הבאים לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

אני בהחלט ממליצה. אמנם לא עברתי שם את כל המסלול, רק את השאיבה וההחזרה. אבל זה הספיק לי בשביל להעריך את המקום. דר´ לוויט טיפל בי, הוא איש מקסים. והאחיות מקסימות, בכלל האוירה שם נעימה מאוד. אני לא יודעת איך זה הולך כאשר עושים שם את כל הטיפול, בשביל זה כדאי לשאול את דר´ לוויט בפורום שלו. קודם כל חוזרים לרופא המטפל ומבקשים לעשות את כל הבדיקות. לראות מה המצב ההורמונלי של שני הצדדים, מה מצב הזרע. ברור שאם זה אפשרי אז עדיף הזרעות. באיזה קופה אתם? באיזה אישור אתם גרים? קופת חולים מכבי עובדת עם אלישע, ונותנת התחיבות מלאה. קופת חולים לאומית נותנת התחייבות, אבל צריך להוסיף 1400 שקל השתתפות עצמית. נדמה לי שגם הכללית עובדת איתם. שיהיה בהצלחה נועם

נוג

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

גם אני מצטרפת להמלצה, הצוות שם נחמד ומקצועי. אני בקופת חולים כללית ואחרי שעברתי את הועדה לאישור IVF הבאתי רק טופס 17 מקופת חולים. שיהיה בהצלחה נוג

אני בכללית ובעלי במכבי.

תודה על התגובות, אני כבר מתקשרת לברר את כל הפרוצדורה. דרך אגב - אנחנו מעתלית.

לילךפ

New member
מצטרפת לנועם גם אני בטיפול שם

מומלץ בחום והכללית גם נותנת טופס 17 לשם בהצלחה

למעלה