בי.בי, פרק 5
4

amitooshacham

New member
בי.בי, פרק 5../images/Emo58.gif4

במילה אחת (נסו במבטא של טל פרידמן) - אכזבה! אמנדה, ברוב קולות מוחץ? אפילו דייויד ששכב איתה לילה לפני לא הצביע לה.. חבל. היא היתה חמודה, היה מגיע לג'י לעוף. ואז עוד אכזבה? מישל
מגיעה לפיינל 4 בתחרות על "הוה", אני בטיפשותי חושב שיש עוד סיכוי שהיא תנצח, ופתאום האיש שאני הכי פחות רוצה שינצח, מנצח?? פשוט פרק מאכזב.

Boran

New member
../images/Emo58.gif 405 ../images/Emo58.gif

דוקא לא היה כזה גרוע. בעסה שאמנדה עפה... היה לה פוטנציאל. כנראה שבביג בראדר העישון באמת מזיק לבריאות- השנים שעישנו כל הזמן, אמנדה וסקוט, עפו, ומי שראה ביג בראדר 3 יודע על עוד דוגמה
אגב בי.בי 3, כ"כ שמחתי לראות אותם! אני כבר מחכה לפעם שיראו מה קורה עם איימי שלי
. היה לי בעסה שאריק וליסה לא יחד, אבל נו שוין אי אפשר לקבל הכל בחיים. שמחתי לראות את ג'וש ליסה מרסלס וטוניה. ג'ון כ"כ מנסה לחקות את לינג מאלי מקביל. היא חושבת שגם היא יכולה להיות ביצ'ית אסיאתית מגניבה כזו. אבל היא לא, היא סתם כלבה ואפילו בלי סטייל. חח קטעים עם אמנדה, כשהעיפו אותה היא היתה בלי חזיה וזה, וכל הזמן נפלה לה החולצה, ואז אבא ואח שלה באו, ואח שלה כל הזמן הציץ לה בחולצה
קטעים איתם
בתחרות של הוה היה קטעים... שג'ולי אמרה "לא אמרתי פדלס אפ!" זה כ"כ כמו הרצל אמר... הרצל אמר להרים ידיים... הרצל אמר להרים ידים... להרים ידיים- אפ! לא אמרתי הרצל אמר!
ג'ולי עיצבנה אותי כשבסוף, בשובר שוויון האחרון, היא לחצה על ג'י שהוא חייב מהר מהר להציג את התשובה, אבל ג'סטין הרים את התשובה עוד אחריו, ועליו ג'ולי לא לחצה בכלל, וסתם התמנייקה לג'י. וג'סטין הרג אותי... 80 אלף יום?! רבאק, אם היו אלף יום בשנה זה יוצא שאמנדה בת 80... סך הכל פרק חביב.

Boran

New member
ואגב... ../images/Emo58.gif

די ידעתי שג'י יזכה אני יודע שזה דפוק כי זה תכנית מציאות וזה, אבל זה קצת היה צפוי לי שאחרי שהוא היה מועמד להעפה הוא יהפוך להו"ה. מוזר לי שהתקיים האביקשן למרות שסקוט עף. (חח עכשיו גם הוא וגם האקסית שלו עפו) עכשיו הם צריכים להזיז את כל הלוח זמנים שלהם שבוע אחד קדימה. חשבתי אולי יעשו כמו באמריקן איידול 2, שמתמודד סולק מהתחרות ובגלל זה לא התקיימה העפה באותו פרק.

למעלה