בי.בי פרק 3
4

amitooshacham

New member
בי.בי פרק 3../images/Emo58.gif4

אני מתחיל לאהוב את העונה הזאת.. מאוד! דייויד מצחיק לאללה! ותחילת הפרק הפילה אותי על הרצפה מצחוק!! איך רואים את נת'ן מתקלח ואז רואים את מישל מסתכלת עליו! ואז הוא קולט שהיא מסתכלת והוא מסתכל עליה בחזרה והיא מסובבת את הראש! אההה זה קרע אותי!!!! זה היה די ברור שנת'ן יעמיד את ג'י ואמנדה, אבל יפה שהמפיקים ניסו לעשות את זה לא ברור בזה שכל הפרק הראו דברים לא טובים שאנשים עושים בבית, ואז הצופים חושבים שאולי אחרים יועמדו. לדוגמא, סקוט הטיפש המעצבן שנת'ן אמר בחדר שהוא לא בוטח בו, אריקה שנת'ן אמר שהוא לא בוטח בה וכו'.. אני לא יכול לחכות כבר לדעת מה יהיה הטוויסט עם הוטו.. הניחוש שלי הוא שחובה יהיה להשתמש בו. אבל זה די יכול להיות דבילי כי אז הרבה לא ירצו להשתתף בוטו. ואני גם בטח לא יכול לחכות לדעת מי יעוף.. הרבה מהקולות לא בטוחים בכלל: ג'ון - אמנדה אליסון - ג'י כנראה סקוט - ג'י אריקה - ? רוברט - ? ג'סטין - ? דייויד - ? מישל - ג'י כנראה דנה - ? ג'ק - ? הרבה סימני שאלה.. קשה לדעת מי יעוף. אני מקווה שג'י יעוף, אבל אני חושב שאמנדה תעוף.

Boran

New member
../images/Emo58.gif בי בי 403 ../images/Emo58.gif

אולי לך זה היה ברור כי אתה ידעת מראש שהם יועמדו, אבל אותי זה אשכרה תפס בהפתעה! הייתי בטוח הוא ישים את אריקה וסקוט, אבל אז זה עשה לי בעיות כי לא חשבתי שנתן יבגוד בברית שלו אז הייתי לגמרי מבולבל, אבל אמנדה בטח לא היתה אחת ממי שציפיתי שיועמדו לאביקשן. כשג'ולי אמרה את פירוט הפרקים בשבוע היא לא אמרה כלום על תחרות וטו. זה היה מוזר, חשבתי שלא יהיה וטו בעונה הזו. בכל מקרה, אם יש וטו, ויש גם טוויסט איתו, יכול להיות שזה שאם אחד מהמועמדים לאביקשן זוכה בוטו הוא יכול להוריד את עצמו מהבלוק. זה הגיוני כשחושבים על זה, וגם יצא למפיקים לנסות את זה רק פעם אחת מתחילת הסידרה בכלל. דייויד ונתן כלים, מישל ואליסון חמודות -> מצפה לחידוש הקשר של מישל ודייויד ולקשר בין אליסון לנתן.

LOVEtheMcMAHONS

New member
בב 403 ../images/Emo58.gif

עונה אכן טובה עד כה....אבל אני די התאכזבתי מניית'ן. הוא היה צריך להעמיד את סקוט מול אמנדה ואז לא היה מצב כזה שסקוט עכשיו יחפש אותו בסיבוב. הרי נכון שהם אקסים וכל זה, אבל בכל זאת לראות מישהו שפעם אהבת מועמד להדחה ע"י מישהו אחר בטוח מרתיח אותך, כי זה אומר על אמנדה כאילו היא טיפוס מגעיל וזה שסקוט היה איתה עושה את סקוט טיפש. לא משנה....הבנתם אותי....לדעתי ניית'ן טעה. ג'י הוא סתם דגיגון, סקוט ואמנדה היו קורעים אחד את השני ולא משנה מי מהם היה עף. אני מקווה שג'י לא יעוף, אבל מצד שני אם אמנדה תצליח להישאר היא וסקוט יכולים ללכת ביחד עם האקסים שנשארו וללכת נגד כל השאר, כי הם גם ככה לא בוטחים בסקוט. יאללה שכבר יהיה הפרק הבא ....

gah

New member
../images/Emo58.gifBB403

פרק חזקקקקק, העונה משתפרת מרגע לרגע כי לומדים להכיר את האנשים טוב יותר! אני חושב שהעונה הזאתי, לפחות בתחילתה נראית באמת תוכנית של צעירים מאוד וכאלה שעושים חיים ולאו דווקא משחקים, אבל כמובן שזה ישתנה =] זה היה לי ברור מהפרק קודם שג'י ואמנדה יהיו מועמדים (כמו שרשמתי מקודם), זה היה ברור שהוא לא ייצא נגד סקוט ואמנדה כי אז הוא נשאר עם אליסון, דיינה וג'ון וכמובן שזה לא מספיק. אני חושב שמה שניית'ן לא לקח בחשבון היה כמה סקוט קשור לאמנדה ואז זה יפגע בו בכל זאת. אתם חייבים להבין, לא היה שום מצב שניית'ן ישים את אריקה או סקוט או כל אחד אחר מהשמונה המקוריים, לא משנה כמה שהוא שונא אותם, הוא לא רוצה להצטייר כבוגדני כבר בהתחלה, תשימו את עצמכם במצבו ותבינו. בכל מקרה, מבחינת המי יצביע למי, אין עוד כל כך סיבה לדסקס על זה כי הויטו יכול לשנות את הכל אבל בעיקרון אם פרק הבא היו מעיפים אנשים אני לא חושב שיש צל של ספק שאמנדה תעוף. אמנדה תקבל קולות מכל השמונה (מלבד סקוט) וזאת ניתן להסיק מהנאום של ניית'ן - "אני לא סומך עליי" שזה כמובן בולשיט אחד גדול וסתם הוא השתמש בזה ככלי להראות מי הוא באמת רוצה להעיף, או יותר נכון מי באמת השמונה (מבלבד סקוט) הולכים להעיף. בקשר לטוויסט בויטו, אני למדתי דבר אחד מכל השינויים הלא צפויים שהיו בכל המשחקים - לא משנה כמה נחשוב על זה ואילו רעיונות נעלה, אנחנו לא נדע מה זה. אני חושב שצפוייה עונה מעניינת מאוד (לא יודע אם כמו 3, כי אני לא רואה את עצמי נקשר למשהו כמו 8 אנשים) אבל יהיה מעניין בכל זאת.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifים עתיידים!

למטה רשום מנצח הוטו, וגם כן הודעה קטנה אבל חשובה... זוכת הוטו: דנה הודעה: סקוט היה ברגע של כעס, הפיל כמה כסאות מהמקום.. ועף מהבית. סקוט לא ישתתף יותר בביג בראדר.

למעלה