גל ומרי, זה בשבילכן.../images/Emo18.gif
אני הולכת לפי הרשימה שכתבתי לעדי, אז יש סיכוי גדול ששכחתי מלא דברים. תתמודדו
מוזיאון המדע - סרטים של imax זה כיף! ראינו את Sharks. צב מים שמטייל לא באוקיינוס ומציג כל מיני סוגי כרישים, דולפינים, חתול ים, אריה ים... והסוף כ"כ עצוב. עושים סקירה כזאת של כל המינים שהוצגו, ומתחת לכל אחד כתוב מה המצב שלו - בסכנת הכחדה, סכנת הכחדה חמורה, וברקע שיר מקסים בשם Still Be Blue שאני עוד אמצא את המילים שלו. ממש עצוב!! הסרט השני שראינו היה Safari Wild Life או משהו כזה. הקהל כאילו יושב בתוף ג'יפ שמסייר בשמורות דרא"פ בחיפוש אחרי חמשת הגדולים - פילים, קרנפים, אריות, נמרים ובאפלו-ים[
]. עשה לי בחילה מטורפת
אבל חביב. אהבתי את הראשון יותר. אממ חוץ מהסרטים... משכתי את אמא לקומות הרפואה, כמובן
תצוגה של כל מיני כלי רפואה עתיקים ובמעבר בזמן לכלים העכשיווים... ואז עוד תערוכה של History of Medicine עם כל מיני דגמים - למשל חדר ניתוח משנת 1800 ומשהו, טיפול בצפועים במלחה"ע ה1 וכו'... טוב זה נשמע קצת משעמם ככה אבל זה ממש מגניב
אה וראינו גם תערוכה של על מיני כלי בית - נגיד מכונת כביסה, וידיאו, מחשבים, מערכות אזעקה, הממש ישנים כמובן. די נחמד, אבל בשלב הזה הרגליים שלי כבר ממש כאבו [היו לי כאבים נוראיים כמעט כל הטיול

] אז לא הכי שמתי לב. וזהו... יש עוד הרבה במוזיאון, אבל הגענו די מאוחר וגם הסרטים לקחו לנו זמן [כלך סרט הוא בערך שעה] אז לא הספקנו לראות עוד. לונדון דנג'ן - טוב כתבתי כבר די הרבה עליו
די מומלץ לדעתי. לא ממש מפחיד, ת'כלס יותר משעשע. אבל אולי צריך את המח החולני שלי כדי להיות משועשע מדברים שקשורים למוות
סתם סתם. בעיקר משעשע לראות תגובות של אנשים. והכי חשוב!! בקטע של הסירה. כשיוצאים ממנה, תנהמו על האיש שעומד על ה'מזח'.
לונדון איי - well. פתאום מלמעלה מגלים שלונדון לא כ-ז-א-ת מעניינת
למרות שאני מאוד אוהבת את הבניה שם [בתי לבנים
או הכנסיות המדהימות שלהם], אבל רוב מה שרואים זה הרבה הרבה גגות. נחמד בשביל האטרקציה אבל לא בהכרח שווה את הכמעט מאה שקל שמשלמים על זה. לצלם משם זה נחמד... ניסיתי לצלם פנורמה, כשאני אחבר את התמונות אני אגיד לכם אם היה שווה את זה
אגב, מה שבאמת מגניב? זה אף פעם לא מפסיק לזוז, ככה שאת העלייה והירידה עושים תוך כדי שהתא זז, שזה די משעשע
קיו גארדנס - קצת עצובים עכשיו. מסתבר שכשיש לך כ"כ הרבה גשם, אתה לא ממש דואג להשקייה מחוץ לחממות - מה שאומר, הרבה דשא צהוב. אבל עדיין יש ברווזים וברבורים
והחממה של הwaterlilies ממש יפה. national gallery - טוב, זה היה בגלל אמא
אבל האמת שממש לא סבלתי, יש שם כמה ציורים ממש טובים. הספורט שלי היה לאתר ציורי סוסים
וגם קניתי משם ציור אחד ממש יפה, של איזה אגם. עכשיו אנ רק צריכה לארגן לעצמי קירות פנויים בחדר, כדי לתלות כמה דברים שמחכים למסגור ותלייה. national portrait gallery - ליד הקודמת אבל בבניין נפרד, אז זה מקבל פיסקא נפרדת
ומגיע לו [לה? נו, גלריה וזה], כי יש שם דברים מדהימים. בעיקר אהבתי את התערוכה אורחת הנוכחית שלהם, צלם בשם אגנוס משהו, שצילם בעיקר תאטרון, שחקנים, וזמרים. מה שבאמת מדהים בתמונות שהן מין... קולאז'ים כאלה, רק הרבה לפני עידן הפוטושופ פשוט מדהים. הרבה תמונות של שחקניות העבר של ארה"ב, כדוגמת אודרי וקתרין הפבורן, ויויאן לי... אה, ויש קיר שלם שמוקדש לביטלס
אבל זה כבר לא שלו. בקיצור, גלריה מומלצת. Tate Modern - אוח. בזבוז זמן משווע. ה'יצירות' האלה של פסים ישרים על קנבס? חדרים על גבי חדרים של זה. כמו שאמא שלי אמרה - "מזל שזה בחינם, ושאלה לא כספי משלם המיסים שלי שמתבזבזים פה"
Tate Gallery - טוב, האמת שאני לא זוכרת הרבה מפה, אבל זה בהחלט היה שיפור לעומת הModern, והיו הרבה ציורי סוסים
כולל אחד של האופנה המטופשת של לגזור להם את הזנב וחלק מעצם הזנב. אה וגם 'לשפץ' או האוזניים
Guys and Dolls -
קלי פרייס מלכה, בפעם המי-יודע-כמה בשרשור הזה. לגמרי קנתה אותי, הבחורה. גם שחקנית טובה וגם אחלה רקדנית. איי, הקטעים בהוואנה
בהחלט ממליצה על ההצגה הזאת. אגב, לא ראיתי אישית, אבל נראה לי שממש מגניב לראות את פנטום האופרה בתאטרון. הוא מוצג בHer Majesty's Theatre, שאם אני זוכרת נכון, הוא התאטרון הישן ביותר בלונדון שעדיין מציג, או אחד הישנים, ונראה לי שזה תורם לאווירת המיוזיקל. Underground - מגיעה לה, היא נסגדת
לא באמת, זו תחבורה כ"כ יעילה שאני ממש לא מבינה למה לוקח להם שנים לבנות כזו בארץ. והאמני רחוב, כמו שאמרתי כבר בהודעה הראשונה
הרבה מאוד, והרבה מהם טובים. גם הכלים די מגוונים - כמובן שיש גיטרה קלאסית וגיטרה חשמלית, אבל ראיתי גם כינור, שילוב של מפוחית ואורגן, קרן יער, חמת חלילים... די מניעים את ההליכה וההמתנה המשעממות בתחנה
Portabellou Market - לא חותמת על האיות, אבל בכל אופן, זה שוק שפעיל בימי שבת [למרות שחלק מהחנויות הן חנויות קבועות, למשל מרבית חנויות העתיקות, וגם Funky Fish], ונמצא ממש קרוב לתחנת Notting Hil [או, נוטינג היל
]. שוק נחמד, קנינו שם צעיפים
אה, והייתה בכניסה כזאת.. אישה-פסל
יש תמונות ווידיאו. בכל אופן הוא לבושה כולה לבן, הפנים צבועים באיפור לבן, ועומדת בכל מיני פוזות.. זה ממש נחמד. Covent Garden - זה מן... איזור בילויים כזה, אני חושבת. יש שם שוק עם הרבה חנויות בגדים בשלל מחירים, חנות בסגנון של Enter בשם אוקטפוס [Octapous? איך שלא כותבים תמנון...], דוכני אוכל כמובן, ודוכנים קטנים כאלה של ממתקים, כובעים.. אממ נדמה לי שגם החנות של The London Transport Musem נמצאת שם. צמוד אליו יש את הJubilee Market שפעיל משני עד חמישי... הרבה בגדים ועוד כל מיני דברים נחמדים. קניתי שם עט עץ מגולף... בצורת סוס, כמה לא צפוי
Camden Pessage - שוק עתיקות, לא להיט גדול... קנינו שם כמה חותמות, אז עכשיו יש לי באוסף גם חותמת של פגסוס
Foyley's - ובטח לא ככה כותבים את זה
בכל אופן, חנות ספרםי ע-נ-ק-י-ת ומאוד מומלצת, נמצאת בCharing Cross קצת אחרי הצ'יינה טאון מרקט, שגם הוא אגב מומלץ. יש הרבה בגדי פריקים
סטונהג', סולסברי, ובת' - יש לי גילוי מרעיש. סטונהג'? בת'כלס הרבה יותר מרשים בתמונות מאשר במציאות
אח"כ נסענו לסולסברי [וכל הדרך זימזתי Climbing up on Solsbury Hill I could see the city light מהשיר של פיטר גבריאל
] לראות איזו כנסייה... לא ממש מעניינת מבפנים אז פרשתי בשיא
ואח"כ לבת', מרחצאות חמים כאלה. אל תקחו את הAudio Guide שלהם, הוא מרדים
גריניץ' - אני מאלה שלא מבינים את הביג דיל מהמקום הזה
כלומר, אוקיי, מפה מודדים את הזמן בכל העולם בלה בלה... אבל מה עוזר לי לעמוד בדיוקקקקקקק בקו של GMT?! הכי נהנתי שם מללכת ליד איזו אקדמיה למוזיקה ולשמוע אותם מתאמנים. וינדזור ואיטון - ווינדזור.. טירה, לא מרתק במיוחד
יש סיור בחדרים שלא נמצאים כיום בשימוש המשפחה המלכותית, בלה בלה... הכי מעניין שם זה הנוף
באיטון היה נחמד. הצטרפנו לסיור מודרך, כאשר את כל הסיורים שם עושים אנשים שיש להם איזשהו קש