בית של תורה

אקריב לך הכל.

זה חשוב לי ברמות הכי משמעותיות. ואני מחפש רק בחורה שזה ממש חשוב לה וקריטי עבורה. לגבי ההגדרה. זה קצת קשה. אבל בעיקרון זה בית ש: א. לומדים תורה הרבה ככל האפשר ב. החינוך לילדים הוא הכי תורני שאפשרי ג. מקפידים על ההלכה ככל האפשר

זה בהחלט קשה להגדיר.

כמובן שאם יש צורך בפרנסה או בדברים אחרים - אז צריך. אבל, נניח, מעדיפים לימוד על דברים אחרים כמו בילויים וכדו'

השאלה מה זה "צריך"

לקנות כל שנה פאת קסטם ארוכה עד אמצע הגב? יש כאלו שזה אצלן "צריך" ולכן אמרתי שזה קשה להגדיר. אני חושב, למשל, שזה לא בית של תורה.

מי צריך

פאת קסטם? מי חי בסטייל הזה בכלל? קודם נקנה נעליים כל שנה אחרי זה נקנה פאה... צריך זה : אוכל בריא, ביגוד מספק(ולא אני לא רוצה את כל החנות בבית), שיהיה אפשר לחיות ברווחה. שאם צריל משהו פתאום-כמו מקרר שהתקלקל שלא אאלץ להתחיל לחפש בגמ"חים... אה וכן... חופשות פעם ב.. אם צריך.. בשביל להתרענן. ובקיצור שגרת חיים רגילה... לא מפוארת ולא כלום. לא מחפשת פאר ועושר. בחיים לא חייתי ככה וזה לא ממש נחוץ... יש?

שםאנילא

New member
תראי...אם הנעל או הפיאה הם במחיר של המקרר

אז זו בעייה ונצטרך ח"ו לחפש גמ"ח לצורך זה... תצטרכי להחליט... לא ככה??

חחח

משוגע..

שםאנילא

New member
אני אישית בדיעה שעל מה שבמטבח האישה מחליטה

כמובן בתנאי שהיא מבינה במוצרים ולא בוחרת אותם לפי צבעים... היא צריכה להחליט וזאת על מנת שתוכל להתרכז ולעשות מדיטציה עם המכשירים... : ) אני לוקח את החינוך עליי ואת המשכורת שלה... ולה אני נותן את הילדים...סתאםםםם היתה רוצה....

אני

כניראה לא אככב במטבח... אני לא אוהבת אותו כ"כ.. שבעלי יבשל
אני אביא משכורת, יחנך והוא רק יעזור חח

שםאנילא

New member
בעל כזה ניתן למצוא במצעדים מסוימים...טוב שאת

מסכימה לפחות שאת הילדים את תביאי... : ) הפכת את כל הבית היהודי...

מי אמר

שאני מסכימה להביא את הילדים?? נאמץ... חח סתם אני צוחקת כמובן בנוגע להכל אבל אני באמת לא אוהבת את המטבח

שםאנילא

New member
הבעיה כאילו לבשל ולנקות כלים?? בגלל

הציפורנים שנשחקות??? : ) קטן עליי...אישית...

ממ

האמת שכל פעם שאני שוטפת כלים אז נשברות לי הציפורניים והעור שלי מתייבש ונהיה סדוק כתוצאה מהסבון כלים. אבל יש לזה פתרון-הכפפות.. כיום התפקיד שלי בבית זה לנקות את המטבח במוצ"ש אז עם כפפות אין לי שום בעיה... מה שאני לא כ"כ אוהבת זה לבשל ולאפות(מלבד העובדה שאני לא אוהבת עוגות אני גם לא אוהבת להכין אותן).. לפעמים יש לי חשק, שצריך אני עושה כמובן אבל אני לא אוהבת את זה ולכן כולי תקווה להתחתן עם גבר שאוהב ויודע לבשל...חח

שםאנילא

New member
יש קונדיטוריה בשביל זה...בשם כל המין הגברי אנ

אנו מוחלים לך... גבר שאוהב לבשל ולאפות ואת תנקי אחריו?? זה מה שמוסכם עלייך??

למעלה