בית"ר

tkhri

New member
בית"ר

שלום! הייתי מעוניין לקבל מידע על התנועה הזאת,מה עושים בה,איזו פעילות יש, אם זה שאני חייל כרגע אמור להפריע וכל פרט שאתם חושבים שחשוב לי לדעת. תודה!

שלום

אתה מוזמן להיכנס לאתר שלנו :http://www.betar.org.il/ ובו תוכל לקרוא על האידיאולוגיה שלנו, לקרוא על פעילויות שעשינו ועוד כל מיני דברים שיש שם. תהנה! אם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול אני בטוח שכולנו בפורום נוכל לעזור לך

MS6

New member
אהלן...

קוראים לי משה ואני מפקד מעו"ז בית"ר בבית שמש. בית"ר, תנועת נוער שדוגלת בשלמות הארץ, בהדר, מדינת רווחה ועוד. אבל אני עם דרור, אם אתה רוצה לדעת באמת כדאי שתקרא כמה מאמרים באתר. מאיפה אתה בארץ? נראה אם יש באיזור שלך בכלל מעו"ז...

tkhri

New member
אני מחולון

והאם יש בתנועה רק דתיים כי לצערי נראה לי שרוב הימניים או ציונים או כאלה שמגדירים עצמם כציונים הם דתיים , ואני....מה לעשות,לא דתי...

מה פתאום!

רוב חניכי ומדריכי התנועה הם חילוניים, יש כמה דתיים, אבל אל תעשה הכללה כזאת. אתה מתחבר לערכים שלנו?

MS6

New member
רוב חברי התנועה חילונים...

בעיקרון היא גם פתוחה לדתיים אבל התנועה אינה דתית. האידיאולוגיה התנועתית מושתתת על ערכים חילונים ציונים. המעו"ז בחולון נסגר לפני כמה שנים.. באיזור המרכז בית"ר פועלת בפתח תקווה והוד השרון.. וגם ברחובות ויבנה.

t i t u s h

New member
תל -חי!

אני שחף ממעו"ז ברקן מדריכה ז' קודם אתה יכול לנסות ליצור קשר עם ההנהגה..ולנסות לפתוח את המעו"ז בחולון שוב! זה יהיה מש נחמד!

mean girl 16

New member
מצטרפת לבקשה../images/Emo3.gif

תל חי ושלום לכולם אני ציפי בת 16 מרעננה. גם אני הייתי מעוניינת להצטרף לבית"ר וכבר כתבתי למשה על זה אז נכנסתי עכשיו לכאן בשביל להכיר. ואם באמת תוכלו לספר לי קצת מה אתם עושים זה יהיה מצויין
אה והכי חשוב, רציתי לדעת לאן אני צריכה ללכת או מה אני צריכה לעשות כדי להצטרף
תודה!

למעלה