בית``ר

מיריתי

New member
בית``ר

כאוהדת בית``ר שנים התאכזבתי קשות העונה. אך מקווה שהעונה הבאה תהיה הרבה יותר מוצלחת. מה שהביא לנו את את המזל הרע לדעתי הוא הטקס הנוצץ והצגת השחקנים בפתיחת העונה. ולאלי אוחנה לא יפה שנטשת את בני יהודה. היה לי מאד עצוב לראות את מכבי חיפה בשבת בטדי שמחים חשבתי לי מה הם עושים פה הקפת אליפות?? רציתי לראות את הקבוצה שלי חוגגת אבל זה חצי נחמה שזו חיפה ולא הפועל ת``א. ונקווה שבשנה הבאה בית``ר יקחו את האליפות רק בלי טקסים נוצצים בתחילת העונה שיביאו לנו עיין רעה. ועוד משהו לגד זאבי אנחנו לא צעצוע של הבת שלך. תן לנו מנכ``ל רציני ולא איזה ילדה מפונקת ומכוערת שתשתעשע בנו.

מחזק את דברייך

ואני רוצה גם להוסיף שכל השחקנים צריכים לתת את הנשמה כמו בשנים הקודמות ``מרוב כוכבים בקבוצה לא רואים את השמש`` צריכים להביא שחקנים שילחמו ולא יותר מדיי כוכבים שיעשו לנו פוזות השנה ביתר לא היתה בכלל במיטבה ולמרות המנוי שאני עושה כל שנה אני רוצה להגיד שהיה מגיע לכל האודים פיצוי בקשר לנושא האחרון שלך למיכל זאבי אני חושב שהיא דוקא כן תצליח ושתיקח את העיניין ברצינות בקשר לאוחנה את האמת לא שמעתי לאן הוא עזב אבל אם הוא עזב את בני יהודה זה דרכו של המקצוע הזה שנה אתה מביא אליפות שנה אתה עובר קבוצה אין מה לעשות עם זה ואני מקווה שהשנה באמת ביתר תהיה טובה יותר ``יאללה ביתר``

צהוב.

New member
מיריתי..כמעט הכל נכון

אני מסכים איתך בכל,למעט לגבי מיכל זאבי.היא עוד תהיה הרבה יותר טובה לביתר,כי יש לה היכולת והרצון להתחבר לקהל. מעניין,מתברר שהקהל של ביתר תמיד צודק...כן כן,אנחנו יודעים מה טוב לנו ובמיוחד לביתר. אני צהוב,והצהוב של השכנים מת``א יותר פופולרי בימים אלה...אבל אני מתנחם לי בעובדה שביתר נתנה פה הצגות כדורגל אשר גדול המקטרגים והלא מפרגנים (קוראים לו אבי רצון) הגדיר כ...כדורגל שרואים במרחק של כמה שעות מכאן. יללא ביתרררררררררררררררררר

AFRICA

New member
לא רק את

כולנו כאוהדי בית``ר התאכזבנו גם אוהדי הכדורגל בכלל יאללה בית``ר נחכה בסבלנות לשנה הבאה

למעלה