בית"ר י-ם

sok777

New member
אלי ששון

אני אוהב אותו. הוא דוד של בן דוד של חבר שלי. נשמע מסובך אבל זה ממש לא. שחקן די טוב האמת. שנה שעברה הוא היה תותח. אבל הוא היה פצוע ל2-3 חודשים אז החלטתי לשחרר בחינם. האמת, רציתי חלוץ ישראלי. ובסוף זה נשאר ברדה/גולן/שכטר. שכטר לא רצה כי הוא רק הצטרף לנתניה. זה נשאר ברדה או גולן. במשחק גולן יותר טוב.

דנוך86

New member
ביתר ים

אין לי כוח להיכנס למשחק ולהביא נתונים מדוייקים, אבל אני זוכר פחות או יותר. אני הבאתי את דקל קינן ב400 אלף (פאונד) את תום אלמדון ב100 אלף והבאתי להם את תומר בן יוסף את יובל שופגין (?) קיצר מגן ימני מתל אביב בעד 150 אלף + אלי ששון + אלירן דנין ועומרי אפק את הבלם לאבן ממכבי פתח תקווה ב250 אלף +חן עזריאל + שי ניסים חוץ מזה לא מכרתי אף אחד, רוצה להעיף את פינטו אב להוא פצוע לאיזה 4 חודש. אמרתי שאני מעוניין בKERLON והוא לא צחק עלי אז אני אנסה להביא אותו. הצעתי עליו 5 מיליון (שאין לי) והם לא הסכימו, וארקדי לא תורם לי כסף. בכל מקרה השחקנים הצעירים שהבאת שווים בדיקה...תודה :)

sok777

New member
יצאת פראייר רציני בהעברות

בהנחה שהכל בקיץ הראשון של המשחק: דקל קינן אפשרות בקלות בפחות מ100 אלף פאונד. תום אלמדום אולי 0 + תומר יוסף. אבל 100 אלף והוא? לא שווה. יובל שפונגין ב150 + אלי ששון זה סביר. אבל עמרי אפק ודנין? לא משהו. מי זה ממכבי פ"ת? אין שם מישהו ששווה 250 אלף.

X Slider

New member
תום אלמדון ב0+?!

בחיייים לא. 100 אלף ובן-יוסף עסקה טובה. תום אלמדון לא משתחרר בכזאת קלות. העונה אצלי הוא שוער העונה עם רייטינג של 7.30
אחד הטובים

sok777

New member
ברור

אבל תומר בן יוסף די יקר. אתה יכול למכור את בן יוסף ב120 אלף פאונד ולהביא את אלמדון ב150 אלף פאונד [כמו שאני הבאתי] ואולי פחות. אז יודע מה, רק בשביל הקטנוניות שלך [
], אני אתן 50 + בן יוסף.

X Slider

New member
../images/Emo6.gif

אני יודע שאני הצעתי 700K (בעונה השניה אמנם..) והוא לא שוחרר..

sok777

New member
עדכון

מאז הניצחון 3-0 על הפועל ת"א: ניצחון 2:1 על הרצליה במהפך אם אני לא טועה. פינטו [לא משהו] עם צמד. הפסד 1:0 לעמידר ר"ג בגביע הטוטו. ניצחון 2:1 על עמידר ר"ג בליגה. בן-שושן ויצחקי כבשו. ניצחון 3:1 על מכבי ת"א. מוקואנה עם צמד ובואטנג עם אחד. תיקו 1:1 עם כפ"ס. גרשון כבש. וכאן היה לי דבר חרא. באתי למשחק חשוב מול מקום שני, בני יהודה [בליגה], וניצחתי 1:0. פתחתי פער של 6 נק'. משחק אחרי זה בגביע הטוטו עשיתי מולם 1:1. משחק אחרי זה בליגה ניצחתי 2:0 את מכבי פ"ת ואז היה לי פער 7 נק' [בני יהודה הייתה 3 ומכבי ת"א שניה עם 7 פחות ממני]. ואז באתי למשחק נגד נתניה. במחצית היה 2:0 להם אבל אז פתאום היה קצר ונכבה המחשב.
השמירה חזרה לשמירה במשחק הראשון מול בני יהודה. סיימתי 0:0. משחק גביע הטוטו מולם הפסדתי 3:0. מול מכבי פ"ת הפסדתי 3:1 ומול נתניה עשיתי תיקו 1:1. כלומר, מ4 משחקים [שנניח הייתי מפסיד לנתניה] שהוצאתי 7 נק', הוצאתי רק 2 נק'.
כ"כ מבאס. אני כרגע מקום 2 בפער נקודה אחת מאשדוד [ראשונה] ומשחק חסר. אפילו אם אני אקח אליפות זה באסה, כי רציתי לקחת בענק.

Tomerl050

New member
שאלה

שלום אני חדש פה בפורום ואני מאוד אוהב מנג'ר (במיוחד CM) רציתי לשאול איך מבקשים עוד כסף להעברות מהצ'יירמן (בFM יש בוודאות לפי מה שצוין למעלה ואם יש אפשרות גם בCM אני אשמח) תודה מראש=]

sok777

New member
2007?

לך לBoard Room ושם בצד שמאל למטה יש מין מקום כזה שכתוב: Make Board Request. תעשה: Make Extra Transfer Funds Available.

למעלה