בית"ר י-ם מכבי פ"ת

רז 1978

New member
בית"ר י-ם מכבי פ"ת

יום: שני
שעה: 20:00
אצטדיון: טדי
שופט: דניאל בר-נתן
שידור ישיר: ספורט 1

3 שאלות לקראת המשחק:

1.בית"ר ירושלים עם חמישה ניצחונות רצופים על מכבי פ"ת.

האם הרצף יימשך?

2.אם בית"ר תפסיד האם זה יסמל תחילתו של משבר?

3.מכבי פ"ת ספגה הרבה מאד שערים בחמשת משחקי הליגה הראשונים שלה אך מאז התייצב משחק ההגנה שלה

מה הביא לשינוי?

מפגשי עבר: 91

46 ניצחונות לבית"ר ירושלים
23 ניצחונות למכבי פ"ת
22 תיקו

somone1411

New member
כמה התרענו על כך שקורצקי זו בחירה גרועה!

עוד לפני שמונה כתבתי פה פוסט שטביב עושה טעות.
באמת לא מבין מה הוא חשב לעצמו, בית"ר זו קבוצה לחוצה שצריכה פיגורה על הקווים.
&nbsp
טביב חסך כסף וישלם פיצויים, הקהל התעורר ונגד המאמן וכשזה קורה, חבל על הזמן. אם לא שבוע הבא אז עוד שבועיים. אני תמיד אומר את זה ושוב אומר - רמת המאמנים דירדרה את הליגה הישראלית לשפל. פעם מאמן כמו קורצקי היה באיזו בית"ר ב"ש או מכבי יבנה. לא יותר. היום איפה שומי, גרנט, שלמה, אלי כהן, שייע, לופא קדוש ז,ל, ניר לוין, פעם באמת נהנתי מרמת הכדורגל פה.

קורצקי אמור להיות בטופ 4?

somone1411

New member
לא יודע

אבל לנצח בבית את נתניה, הפועל חיפה ומכבי פ"ת זה בוודאות. מהמשחקים האלה הוא הוציא נקודה.
&nbsp
אין לי בעיה שבית"ר תפסיד לטובות ממנה, אבל היא עם 2 ניצחונות ב-10 משחקים (!). למען האמת חוץ ממכבי ת"א והפועל ב"ש, אף קבוצה לא יותר טובה מבית"ר. הליגה מאוד שיווינית.
&nbsp
קורצקי הוא כישלון ידוע מראש. אני מסתכל על החוד שלו - קוראץ' שהרשים בהפועל חיפה, תומר סויסה, איציק כהן, צעירים סופר מוכשרים שלומי אזולאי, לידור כהן ועומר אצילי. אנחנו באשדוד יכולים לחלום על חוד כזה (אבו ענזה ובלו
).

droriko

New member
אפשר לחשוב שמשחקים אצלו זהבי ורמוט ודמארי

יש לו שחקנים בינוניים עם בעיה בקבלת החלטות,שאף מהם עד עכשיו לא כיכב בקבוצה אחרת שאתה יכול להגיד שקורצקי היה חייב להגיע איתם לטופ 4אני גם לא יודע מה זה טופ 4, יש טופ 3, כל הקבוצות שמתחת הן פחות או יותר באותה רמה

droriko

New member
לא חושב שזה אשמתו

כל השחקנים שעומדים לרשותו שחקנים זולים, חלקם חסרי ניסיון חלקם סתם חסרי כישרון. מחומרי הגלם שיש לו הוא מוציא את המקסימום.אבל כן יש דברים שאי אפשר לנכות מקורצקי את האחריות להם, למשל עניין הזרים שקורצקי נפל בו לחלוטין(שזה די מפתיע בהתחשב להצלחה שלו בהפועל רעננה) זארקו קוראץ׳ למשל חלוץ כבד ומסורבל שאני לא מבין מה קורצקי כל כך התלהב ממנו בהפועל חיפה. היה אפשר להביא בחצי כסף את שחר הירש ולקבל תפוקה יותר טובה. זה סתם עוד דוגמא להתנהלות השגויה שלו העונה

למעלה