בית"רים תל חי!!!

levkovico

New member
בית"רים תל חי!!!

שלום לכולם! קוראים לי יוסי לבקובי'ץ הותיקים שביניכם(אולי רק משה ) מכירים אותי מימיי בתנועה .. אני כבר שנה וחצי משרת בצבא אך פינה חמה בלב תמיד נשארה לתנועה. אז קודם כל אני רוצה להודות לכל אחד מכם שהיו בקורסים והפיקו מהם את המקסימום אני מקווה. ביימי התנועה ידעה עליות וירידות רבות ולא תמיד היה קל לעבוד, אף אחד לא קיבל הכל על מגש של כסף ולכן כולם היו צריכים להגדיל ראש ולעבוד קשה כדי לשמור על הקיים וגם לפאא את שם התנועה ברבים. כיום לפי מה שאני רואה ושומע, חברינו הב' נעם שילה(שיהיה בהצלחה נעם!!! תבוא לבקר).. הצליח להגדיל ולייצב את התנועה שלדעתי שונה מכל שאר התנועות. חברה, תהיו גאים במה שאתם תהיו גאים במה שאת עושים והכי חשוב תעשו!!! לידיעתכם הבייתריים תמיד יותר מוצלחים.. בצבא כל מי שמבית"ר ויש לו את המוטיבציה מגיע לתפקידים טובים וגם באזרחות הבייתריים תמיד הכי מוצלחים.! הכי חשוב תשמרו על קשר ביניכם עכי מניסיון אני אומר לכם יהיה לכם כיף וסיפוק עצום בעוד 5 שנים לפגוש אנשים מהארץ שהכרתם בתנועה.. ולכן תפעלו תפעילו ותגבשו את כולם .. תעשו כמה שיותר טיולים ופגישות ע"מ לשמר את הגרעין הגדול הזה ולהגדיל אותו!!! בהצלחה!!!!!

eliadiv2

New member
אני לא מהותיקים בתנועה אבל שמעתי..

שמעתי עליך מהחבר'ה ממעו"ז בית שמש.. ושמעתי רק דברים טובים, על כל העשיה בבית שמש כמפקד מעו"ז (אם אני לא טועה) וכמדריך. אז בהצלחה בהמשך..בצבא.. ונקווה לראות אותך בעוד שנה וחצי אחרי השחרור בבית"ר

levkovico

New member
תודה רבה

אבל זה שהיה מפקד מעוז הוא היוסי השני ..... אני לא הייתי מפקד מעוז אבל אני מקווה שתראו אותי הרבה לפני השנה וחצי הזאת..........

eliadiv2

New member
כן יוסי דהן...

אבל חשבתי שגם אתה היית.. סליחה טעות שלי..

levkovico

New member
מתוקף תפקידי בשירות

אני לא מגרש יהודים אני חלק מטייסת שמטרתה לאבטח את הפינוי מהאויר ולדאוג שלא יפגעו כוחות מפנים ומפונים ע"י פלשתינאים

eliadiv2

New member
פש יוסי...לבקוביץ...

"חלק מטייסת" וואלה .. יפהאחי.. כל הכבוד

קשה.

לצערי נושא סירוב הפקודה הוא רגיש וכאוב. בתור חייל אם הייתי נאלץ היית מסרב פקודה בלא ספק וכעת בתור אזרח אני דורש מהמדינה לפעול בתוקף ולמצות את כל חומרת הדין עם המסרבים. לא שאני טוען שלא צריך לסרב, להפך. אבל אם מסרבים צריך לשבת בכלא. כל דבר אחר יוציא אותי ואתכם, שבטוח רתחתם על הטייסים הסרבנים משמאל, בעלי מוסר כפול. נ.ב איתי זה אורי! אני במאה ה-21!

למעלה