בית"רים שאלון!

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
בית"רים שאלון!../images/Emo104.gif

שאלון נחמד שהבאתי מפורום... אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- אתה אהב עגבניות? 3- וגמבה? 4- ותותים? 5- אתה נגעל מדם? 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 7- יש לך בגדים באדום בארון? 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 10- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הוא ספר מהמם? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול מה דעתך על הדרדסים? תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אוהב ללכת לים? אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מה לדעתך הצבע כחול מסמל? אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

שלייי ראבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

שאלון נחמד שהבאתי מפורום... אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? וואי יש הרבה מידי! טוב המשפחה זה כבר חמש אבל אני רוצה יותר אז משה אני לא שאול אותך! המשפחה שלי החברים החברות וכל מי שאני אוהב אותך משה אתה לא מהם! 2- אתה אהב עגבניות? עם חריף! 3- וגמבה?עם סלט 4- ותותים?עםשמנת 5- אתה נגעל מדם? לא זה דבר יפה רצח! 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?היום :) 7- יש לך בגדים באדום בארון?אני לא קומוניסיט! 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:הדובי ששירלי קנתה לי! 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? קומוניסטים! 10- אוהב את הצבע? לא! צהוב 1- מה דעתך על לימון?חמוץ 2- אוהב חרדל?לא 3- וגבינ"צ?בטחחח רק מפרק! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כןן מבחורות יותר! 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?דגל בית"ר המנורה שלו 9- מה לדעתך צהוב מסמל?אור לא יקטרינה! 10- אוהב את הצבע הזה?בטחח ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חס וחלילה! 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לאאא כל היום אני בדשא מפרק אותו כמו הפרה! טוב נו לא כמו! 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?בטחחח כל הזמן אני חושב על העולם מה משה משעמם לי??? כן אז אני עושה את זה! 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכר! 5- מה עדיף: עלה או גבעול?שניהםם! 6- תן דוגמה לפרי\\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבניה! 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הוא ספר מהמם?מי קורא ועוד ארי פוטר! 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?המנורה של המשחב ! 9- מה לדעתך ירוק מסמל?מכבי חיפה אלה ראבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק 10- אוהב את הצבע הזה?לא זה של ערבים! כחול מה דעתך על הדרדסים?וואי הייתי מכור! אבל גם היום!! תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לך כפרה לא לי! אני מסובב טבעי! אוהב ללכת לים?בטח אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות כי בדר"כ אין בנות! כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא! מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הקופסה של איזה מתנה משירלי! מה לדעתך הצבע כחול מסמל?פלצנות?? אהב את הצבע הזה?בטחחח! ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?הומוהים קוקסינלים ועוד כמה כאלה! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אשקרה פאקצה! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?לאאא אני לא הומו! 4- זה צבע רק לבנות?בטחחחח מי שלובש אתז ה נראה כמו קקסינל! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? בטחחח 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) עומר! אבל הוא לא אשם! 7- החיים ורודים? בטחחח 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? אין דבר כזה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? חג הגאווה! 10- אוהב את הצבע?לא חס וחלילה! כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?וואלק אוהב 2- וקלמנטינות?שהם ממש חמוצות! 3- וגזר? עם איזה מלפפון ועגבניה זה עולך טוב! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגדדדדדדד יהודי לא מגרש יהודיי!!! 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?בטחחח רק כתום! 6- אורנג' חברה טובה?לא מנסיון חרא חברה! 7- ומה עם "תפוז אנשים"?הם בסדר! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?ההודעה מיקטירנה מעבעבת בכתום! 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?מתנחלים רצינים בדרך! 10- אוהב אותו?בטחחחח האמת הצבע מכוער אבל אנחנו מתנחלים!

שלי ../images/Emo13.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא, אבא, רון טל ומתן(אחים שלי
) 2- אתה אהב עגבניות? כן. 3- וגמבה? כן. 4- ותותים? מאוד
5- אתה נגעל מדם? תלוי של מי.. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני שעה בערך כשזרקו עלי קלסר.. 7- יש לך בגדים באדום בארון? יאפ 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:אממ.. חולצה?! 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה
10- אוהב את הצבע? לא. צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ. 2- אוהב חרדל? לא. 3- וגבינ"צ? כן. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? אני לא מסתכלת על השמש.. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? וואט דה פאק דפי זהב?! 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? מי לעזאזל מסתכל על האריזה של המיץ תפוחים?! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? קיץ. 10- אוהב את הצבע הזה? יאפ
ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אני שונאת אבוקדו.. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? ת'אמת שכן.. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? שבוע שעבר. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה...חח 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הוא ספר מהמם? הארי פוטר השלישי לא ירוק.. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הפרח של האיסיקיו. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? אביב. 10- אוהב את הצבע הזה? כן. כחול מה דעתך על הדרדסים? הם קטנים..חחח תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי.. אוהב ללכת לים? יאפפ אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא. מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? זה הצבע של ה- windows במחשב.. חח מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חורף אהב את הצבע הזה? נחמד. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אממ..כלום. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? מה אני סופרת ת'בגדים שלי?! 4- זה צבע רק לבנות? כן! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? ברור.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן. 7- החיים ורודים? יאפ :] 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? האולסטאר שילי
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ת'חדר שלי.
10- אוהב את הצבע? מאוד.. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? יאפ 2- וקלמנטינות? לא. 3- וגזר? רק במרק של הקוסקוס..חח 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן. 6- אורנג' חברה טובה? לא. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כן. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הסרט הכתום על התיק.. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? הוא לא מסמסל כלום =/ 10- אוהב אותו? לא ממש.

mean girl 16

New member
אנייייי../images/Emo210.gif../images/Emo211.gif../images/Emo214.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? בוא נהיה קיטשים ונגיד שהמשפחה. 2- אתה אוהב עגבניות? בטח 3- וגמבה? מאוד!! 4- ותותים? מתה על תותים. 5- אתה נגעל מדם? כן
6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? הממ לפני כמה ימים כשחתכתי סלט 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן! 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: נעלי בית של פוקה
(שולטות~) 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה? 10- אוהב את הצבע? כן! צהוב 1- מה דעתך על לימון? טוב לבחילות 2- אוהב חרדל? לא!! 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב, באופן מפתיע. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? וואלה. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הקיר. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור 10- אוהב את הצבע הזה? ככה. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? למזלי הרב לא. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? עכשיו! 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מנגו. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הוא ספר מהמם? כן. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? החולצה שעליי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? פריחה. 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול מה דעתך על הדרדסים? קונדסון שליטה
תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן! אוהב ללכת לים? כן! אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? תלוי במצברוח כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא
מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? בקבוק מים מינרלים מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע. אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת, אמת. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יותר מדי. 4- זה צבע רק לבנות? כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) בטחח 7- החיים ורודים? ב-רור! 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? המיטה שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שמחההה 10- אוהב את הצבע? כן!! כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כן!! 2- וקלמנטינות? עוד יותר! 3- וגזר? כן!(אני בקטע של פירות וירקות, מה לעשות
) 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? הממ אני נמנעת
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? סלקום שליטה. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? ארורים. כמה זמן מהחיים הם כבר שרפו לי
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? וואלה אין כלום מאוד קרוב. אז הסרטים הכתומים שלקחתי מהמפד"לניקים בבחירות, בתוך המגירה. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? מתנחלים?
10- אוהב אותו? ממש לא:S

השאלון ההדרי של דרור הבית"רי!

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא שלי, אחותי, אחי, אהבתי, חברים 2- אתה אהב עגבניות? כןןןןןןןןן 3- וגמבה? אממ... תלוי באיזו פוזיציה 4- ותותים? בטח!!!! 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני 5 ימים 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: ספר עם כריכה אדומה 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חום 10- אוהב את הצבע? בערך צהוב 1- מה דעתך על לימון? (אני מקורי) מוסיף המון 2- אוהב חרדל? רק עם נקניקיה 3- וגבינ"צ? ברוררררררר 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אויי מתחכמים 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? WTF?? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? תירס 9- מה לדעתך צהוב מסמל? קנאה 10- אוהב את הצבע הזה? מאד ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן לפני שנתיים, אבל אני לא רוצה לדבר על זה.. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא אבל חברה שלי כן 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? :) כיייןן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא מזמן 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול 6- תן דוגמה לפרי\\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מלפפון 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הוא ספר מהמם? סתמו 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מלפפון חמוץ 9- מה לדעתך ירוק מסמל? תקווה 10- אוהב את הצבע הזה? הכי הכי כחול מה דעתך על הדרדסים? דרדסים.. תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? ~~~~ אוהב ללכת לים? לא אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר מהים כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה מרטיט מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? החולצה שלי מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חברות אהב את הצבע הזה? קצת ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פ-א-ק-צ-ו-ת 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמתתתתתתתתת אין לכם מושג כמה!!! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 7 4- זה צבע רק לבנות? לא! הכי יפה לבנים 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן (סתיו קצין) 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הלבבות על הנייר טואלט (שנאי מקנח איתו) 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? גאווה 10- אוהב את הצבע? כן (בהיר..) כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כה 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? על הפנים 7- ומה עם "תפוז אנשים"? שווה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? קופסא 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? זוהר 10- אוהב אותו? כן קצת

me

אדום- 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא אבא מתן אראל(אחים שלי) וקשה לבחור רק עוד אחד. 2- אתה אהב עגבניות?לא 3- וגמבה?לא 4- ותותים?לא 5- אתה נגעל מדם?כן 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? נחשו לבד 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: ארנק שלי 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? שוני 10- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ? 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? מאוד 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? נחשו 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כתמתם לא? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? ציור על הקלמר 9- מה לדעתך צהוב מסמל? כלום 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אין לי קשר עם אבוקדו 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא, אבל סתם מפונקת שלא מתה על דשא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן אבל רק אם יש מתחת שמיכה או סדין 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? יש לי עכשיו טיפה ירוק בחולצה 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: כולם לא? 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הוא ספר מהמם? 100ם 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? גבול ועלים של זר פרחים 9- מה לדעתך ירוק מסמל? כלום 10- אוהב את הצבע הזה? קצת כחול מה דעתך על הדרדסים? חמודים תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא אוהב ללכת לים? מאוד אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? כשאין מדוזות ים, כשיש אז בריכה. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? איכסה, לא. מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? צמיד מה לדעתך הצבע כחול מסמל? משהו עמוק?:p אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? וואו! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת מואהאהא 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? קצת, מאוד 4- זה צבע רק לבנות? לא, אבל לא מחמיא לבנים 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא, זה כל כך לא קשור 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן 7- החיים ורודים? לאא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? דובי מחזיק לב 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? כלום 10- אוהב את הצבע? לא כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? לא 2- וקלמנטינות?לא 3- וגזר?ךא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? עזבו זה ארוך 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן, בלי קשר 6- אורנג' חברה טובה? יאפ 7- ומה עם "תפוז אנשים"? גם 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? שעון 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? כלום 10- אוהב אותו? קצת שאלון עמוק.

לינויהה

New member
זה היה ארוך...

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אממ המשפחה כמובן...ומי שיודע יודע...חח 2- אתה אהב עגבניות? לא שונאת חחח 3- וגמבה? כן 4- ותותים? כמובן 5- אתה נגעל מדם? ת'אמת כן..כאילו לא ממש נגעלת פשוט לא יכולה להסתכל על דם.. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? וואלה לא זוכרת אבל זוכרת.. 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: יש לי שמלה חדשה באדום מעלפת חחח 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה...חח 10- אוהב את הצבע? מחבבת חח צהוב 1- מה דעתך על לימון? מתה על לימון 2- אוהב חרדל? לא ממש 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כמו כולם 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אההה?! 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא ממש בדקתי את זה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? קודם כל בגדים בצהוב..בעיקר חולצות..(מי שמכיר אותי יודע) וכל מיני דברים.. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? חום....יש אנשים שאומרים קנאה אבל לא חושבת.. 10- אוהב את הצבע הזה? מתההההה על הצבע... ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אמממ הוא הסתיים על הפנים חחח 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא ממש לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אולי.. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אמממ אתמול.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הוא ספר מהמם? אנטערף.. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אמממ חולצות חח 9- מה לדעתך ירוק מסמל? קנאה..טבע 10- אוהב את הצבע הזה? כחול מה דעתך על הדרדסים? חמודיםםם תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן יש מצב אוהב ללכת לים? מתה על הים...בגלל זה גם הצבע חחח אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות מהים... כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? קצת.. מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הים...חחח מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חופש.. אהב את הצבע הזה? אממ לא מפריעה לי הצבע ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת.. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש...מספיק 4- זה צבע רק לבנות? ממש לא...יש בנים מעלפים עם וורוד 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לאאא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) ברור שיש 7- החיים ורודים? אמממממ אני מאמינה שהם יהיו וורודים...כמו שעודד אומר 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? פעם זה היה הצבע בחדר חחחח אבל כבר לא 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות...רוגע 10- אוהב את הצבע? כן למה לא כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? גם 3- וגזר? אפשרי 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? השתדלתי 6- אורנג' חברה טובה? מזעזעת 7- ומה עם "תפוז אנשים"? נחמדת 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? החדר שלי צבוע בגוון של כתום 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת 10- אוהב אותו? כן אוהבת מאודדדד ת'צבע

ASTAR3

New member
שלי....

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא,אבא,משה,רפאל,מיכל הוניג 2- אתה אהב עגבניות?כן 3- וגמבה?כן 4- ותותים?בטח 5- אתה נגעל מדם?כן 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לא מזמן באצבע.. 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:החבילה של השוקולד 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 10- אוהב את הצבע?כן צהוב 1- מה דעתך על לימון?חמווווווווץ 2- אוהב חרדל?לא 3- וגבינ"צ?כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? ברור 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?כאילו דה! צהוב... 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...=) 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?חחחח 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?בית"ר!! 9- מה לדעתך צהוב מסמל?זוהר 10- אוהב את הצבע הזה?נגיד.. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא... 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?נגיד 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?בהפגנה של הליכוד בת"א 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה ירוק 6- תן דוגמה לפרי\\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לימון 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הוא ספר מהמם?לא.. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?העץ תאנה בביולוגיה שאני עושה עליו את הביודע שלי... 9- מה לדעתך ירוק מסמל? מסוממים 10- אוהב את הצבע הזה? נחמד.. כחול מה דעתך על הדרדסים? קבלו בדיחה: אם חונקים דרדס, לאיזה צבע הוא הופך??? תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן אוהב ללכת לים? בטחח אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?העיניים שלי.. מה לדעתך הצבע כחול מסמל?טוהר אהב את הצבע הזה?כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? החדר שלי,החיים שלי,אהבת חיי זה ורוד! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?בטח! כמעט וכל הארון.... 4- זה צבע רק לבנות? כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?תלוי 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן! 7- החיים ורודים? בטח! 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?החדר שלי..כולו! 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שמחה! אהבה! 10- אוהב את הצבע? ברור! כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?לא כזה... 2- וקלמנטינות? לא כזה 3- וגזר?לא כזה... 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד! 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?בטח! 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת,אני בסלקום. 7- ומה עם "תפוז אנשים"?מדהימים! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? גוש קטיף 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? נגד ההתנתקות 10- אוהב אותו?כן

LPgirl

New member
אם כבר שאלונים אז נלך על של משה../images/Emo6.gif

התגעגעתם?!?!? אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? הממ.. רק 5? אמא אבא 2 האחיות שלי וחבר שלי 2- אתה אהב עגבניות? עגבניות? כן! גרעינים של עגבניה? בעעע! 3- וגמבה?יאאמממ (חוץ מהירוקה) 4- ותותים? יאמממ 5- אתה נגעל מדם? לא ממש 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול
נשכתי ת'שפה 7- יש לך בגדים באדום בארון? יאפ 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: כרגע? ציור של כוכב אדום על הגופיה שלי חחחח 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אממ.. לאדעת זה מסובך האמת שזה צבע קצת מלחיץ... 10- אוהב את הצבע? בסדר לא משהו. חמוד חמוד צהוב 1- מה דעתך על לימון? יאממממ 2- אוהב חרדל? רק בנקניקיה עם קטשופ 3- וגבינ"צ? לא ממש אבל שנשאר רק זה אז אין מה לעשות 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מזתומרת "גם"? יש משהו יותר מסנוור מהשמש? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? מי הטבמל שחיבר תשאלון? למה הדפי זהב שלך סגולים? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... אממ..לא היה לי עם זה עוזר -ועצה: לא מומלץ לשכב עם אנשים שיש להם צהבת. יש מצב שזה מדבק 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אממ הוא דיי זהב כהה כזה נוטה לחום.. כדאי שתבדוק מה שמו לך במיץ תפוחים. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? שוב.. הכוונה לכרגע? אז כרגעיש כאן איזה ספר כימיה לבגרות. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? קיץ ואור 10- אוהב את הצבע הזה? כן לינוי הדביקה אותי כפרה עליה ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? האמת שכן פעם שנאתי אבוקדו ואזניסיתי ואז אהבתי ואז הייתה הפוגה ושוב שנאתי אבל לארוחה ניסיתי ועם מלח זה לא רע 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא ממש.. חוצמזה שהוא הורס לי את כל המכנסיים 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? יאאאא כן! אבל על הדשא בפ"ת לא כדאי בדר"כ יש מתנות שהכלבים ובעליהם השאירו...
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? חחח לבשתי בגד בצבע זית לפני שבועיים נחשב? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? מה זה משנה? תייבש תגלגל ותעשן. 6- תן דוגמה לפרי\\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה, קלמנטינה, בננה, אני מקבלת פה איזשהו פרס? 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הוא ספר מהמם? אם אתם אומרים 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? זה מתחיל להמאס השאלה הזאתי, וואלה מסיר כתמים. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבעיות וסאטלה. 10- אוהב את הצבע הזה? כןלמה לא.. נפרגן
כחול מה דעתך על הדרדסים? סתם חרטטנים... תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? תלוי מה עישנת אוהב ללכת לים? כן!!!!!! אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? מה זה "טאו" וים יותר כיף מבריכה כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה מצחיק מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הפס של המחשב איפה שיש שעוןואיסיקיו וכל זה מה לדעתך הצבע כחול מסמל? יםםם אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? דובוני אכפת לי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמממ.. מי שכל מה שיש לה בראש זה ורוד אז אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן אממ.. 4-5 4- זה צבע רק לבנות? לא! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא.. אולי הוא ערס... 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) חחח אממ.. חברה טובה שלי אבל עכשיו היא עברה לחום (כאילו חום זה הורוד החדש!) 7- החיים ורודים? רק אם אתה חי בתוך מסטיק בזוקה (והעתיד מוכתב לך מראש) 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הפסים על המכנס שלי חחח 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? עליזות ופאנטזיות 10- אוהב את הצבע? אממ תראו כמו האבודקו.. פעם אהבתי ואז שנאתי ואז שוב אהבתי ואז שוב שנאתי אבל עכשיו אני דיי אוהבת זה נחמד כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן (מה ההבדל?!) 3- וגזר? כן! וזה גם הירק האהוב על הכלב שלי הוא פשוט מטורף על זה! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד (חח השאלה לא קצת מיותרת?) 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אממ.. אין לי ממש בגדים כתומים רק מכנס והוא דיי לבית 6- אורנג' חברה טובה? לא!!! 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אממ.. אם אני אגיד שלא משהו אז יעיפו אותי מהפורום? לא מסכימה!! מה זו הדיקטטורה הזו??? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אממ מילון אבן שושן החדש 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? חחח לא יודעת צבע אנרגטי כזה 10- אוהב אותו? כן למה לא.

למעלה