בית"רים להתפקד:)

ASTAR3

New member
בית"רים להתפקד:)

שם: כיתה: מעו"ז: תפקיד במעו"ז: אייסי קיו: איימל: מסנג'ר: משהו להוסיף: שבת שלום:)

ASTAR3

New member
שלי...:)

שם:אסתר כיתה:שירות לאומי מעו"ז:בית-שמש:) תפקיד במעו"ז:סגנית מפקד מעו"ז,מדריכה ט' אייסי קיו:329378034 איימל:[email protected] מסנג'ר:[email protected] משהו להוסיף:שב"ש:)

נהנהנ שלי P:

שם: הדר ביטן :) כיתה: ט' מעו"ז: בית שמש תפקיד במעו"ז: מדריכה ד', וחברת נפש לאסתר D: אייסי קיו: 243415847 איימל: [email protected] מסנג'ר:[email protected] משהו להוסיף: שבבת שללום

שילי..

שם: לינוי כיתה: י"ב מעו"ז: פתח תקווה תפקיד במעו"ז: מדריכה כיתות ו'..רספי"ת מסדרים..( קיבתי שרוך חדש..חח בצבע חום מעלפ) אייסי קיו: 314861856 איימל: אותו דבר כמו המסנג'ר.. מסנג'ר: [email protected] משהו להוסיף: שבת שלום... והדר אני מתה עלייך...חחח זוכרת בהופעה של הדורבנים...חחחח הרגת אותי..!!

לינויה את האחתתתתתתת ../images/Emo23.gif

זה היה אחד הדברים ההופעה הזאתתתתתתתתתת

שלי....

שם:רחלי לבקוביץ' כיתה:שנת שרות מעו"ז:פסגת זאב תפקיד במעו"ז:רכזת ומדריכה שכב"צ אייסי קיו:244007303 איימל:[email protected] מסנג'ר:[email protected] משהו להוסיף:שבת שלום לכולם אוהבת מאוד רחלי לבקו

הלו..

שם: חזי ברסי כיתה: שנה א' באוניברסיטה מעו"ז: גבעת שרת, בית שמש אייסי קיו: 308730630 אימייל: [email protected] מסנג'ר: [email protected] משהו להוסיף:שמור אותי מאוהביי, כי עם שונאי אסתדר בעצמי ? ("מרגול")

למעלה