חבר'ה יש פה מלא מלא חדשים אז בשביל שנכיר את כולם ומאיפה כל אחד אז בבקשה להתפקד... שם: גיל: כיתה: (עיר) מעו"ז: שם מפקד/ת המעו"ז: תפקידך במעו"ז: כמה שנים אתה בבית"ר: אייסי קיו: מסנג'ר: איימל:
שם:אָסתָר גיל:17 וחודשיים כיתה: י"ב מעו"ז:בית שמש שם מפקד המעו"ז:משה (אחי היפה) תפקידך במעו"ז: רכזת שכבת ביניים, ומדריכה כיתה ט' כמה שנים את בבית"ר: 6 שנים בערך. אייסי קיו:329378034 מסנג'ר:[email protected] איימל:[email protected] אנשים! שיהיה שבת שלום.. ובהצלחה.. אסתר.
שם:לינוי יעקב גיל:16 כיתה:י"א (עיר) מעו"ז:פ"ת. ריספקט..!!! שם מפקד/ת המעו"ז:נתי כרמי תפקידך במעו"ז:מדריכת כיתות ה', מחליפת רכזת שכבה צעירה, רספית מסדרים כמה שנים אתה בבית"ר:4+(בחופש הגדול בעזרת השם יהיה 5) אייסי קיו:314861856 מסנג'ר[email protected] איימל:
שם: נועה סרי גיל: 16 וחודשיים כיתה: י"א (עיר) מעו"ז: פ"ת שם מפקד/ת המעו"ז: נתי כרמי תפקידך במעו"ז: מדריכת כיתות ו' ומכינה אותם למעבר לשכבת ביניים כמה שנים אתה בבית"ר: מכתה א'-ו' (הפסקה) סוף ט'-י"א אייסי קיו: 164344289 מסנג'ר: [email protected] איימל: כנ"ל ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ והינה תמונה שלי של לינויה ואם אסתר תיתןאת אישורה אני אוסיף גם תמונה ממש יפה שלה!
שם: עודד שמולביץ!! גיל:17 וחדשיים כיתה:י'ב8 (עיר) מעו"ז:שקדדדדדדדדדדדדדדד שם מפקד/ת המעו"ז:עומר נורי החתיךך!! תפקידך במעו"ז:סגן של עומר וממלא מקום ..... מדריך ח'-ט' כמה שנים אתה בבית"ר:9 וחצי אייסי קיו:193927676 מסנג'ר[email protected] איימל:תודה לאל איןןןן!!
שם: יוני גיל:לא סגור על זה כיתה:י (עיר) מעו"ז:בנימינהדדדדדדדדדדדדדדד שם מפקד/ת המעו"ז:עומר נורי הוא חתיךך!!אבל מפקדת-ריקי תפקידך במעו"ז:אחראי תרבות,צוות טכני ועוד מעט מדיך ח' כמה שנים אתה בבית"ר:חצי שנה עזבתי וחזרתי לפני כמה חודשים. אייסי קיו:251505775 מסנג'ר:[email protected] איימל:תודה לאל איןןןן!!
שם: ספיר תמיר גיל: 15.5 כיתה: י' מעו"ז: פתח תקווה מפקד מעו"ז: נתי כרמי תפקידך במעו"ז: מדריכה ב' כמה שנים את בבית"ר: שנה וחצי אי סי קיו: 340718808 מסנג'ר: [email protected] איימייל: שכחתי שבת שלום אנשושים ספיר
שם:גילי וייס גיל: 16 ושלושה חודשים כיתה:י' (עיר) מעו"ז:שקד "סיטי" שם מפקד/ת המעו"ז:אנט....אהה כן ועומר בנתיים תפקידך במעו"ז:מדריכה כיתות ח'-ט' כמה שנים אתה בבית"ר:שנתיים אייסי קיו:לרובכם כאן יש אותו אבל-302312277 מסנג'ר:[email protected] איימל:[email protected]
שם: דרור מירב גיל: כמעט 16 כיתה: י' (עיר) מעו"ז: ברקן שם מפקד/ת המעו"ז: אור גולני (בלי קשר למפקד) תפקידך במעו"ז: מדריך שכבת ה', יועץ ואחראי לוח הכניסה. כמה שנים אתה בבית"ר: 8 שנים אייסי קיו: 300773200 מסנג'ר: [email protected] איימל: [email protected]
שם: סיון (עם ו' אחת ררר..) גיל: 14 וחצי כיתה: ט (עיר) מעו"ז: בנימינה שם מפקד/ת המעו"ז:ריקי חיון תפקידך במעו"ז: מדריכה של ו' כמה שנים אתה בבית"ר: הייתי ג-ד ועזבתי.. ומתחילת- אמצע ח' אייסי קיו:333268694 מסנג'ר:[email protected] איימל: אין =] נסגר לו..
שם: משה גיל: 20 כיתה: אממ (עיר) מעו"ז: בית שמש שם מפקד/ת המעו"ז: יעל יעבץ האחת והיחידה תפקידך במעו"ז: מפקד מעו"ז כמה שנים אתה בבית"ר: הפסקתי לספור ב76'
שם: עומר נורי גיל: עוד שלושה חודשים 18 כיתה: י"ב מעו"ז: ישוב שקד שם מפקד/ת המעו"ז: אני תפקידך במעו"ז: רכז המעו"ז (לפחות לשלושה חודשים) כמה שנים אתה בבית"ר: מכיתה ג' אבל אפשר להגיד שיותר.. כי משאני זוכר את עצמי אני קושר לבית"ר אייסי קיו: 255926322 מסנג'ר: איימל: [email protected]
שם: אור גולני גיל: עוד חצי שנה 18 כיתה: י"ב מעו"ז: ברקן שם מפקד/ת המעו"ז: אני תפקידך במעו"ז: מפקדת מעו"ז כמה שנים אתה בבית"ר: 10 שנים בערך איסיקיו: 292558984 אימייל: [email protected]
שם: אליאב איפרח גיל: 16 וחצי כיתה: יא (עיר) מעו"ז: א ו פ ק י ם שם מפקד/ת המעו"ז: רועיי תפקידך במעו"ז: יש הרבה אין כל לרשום כמה שנים אתה בבית"ר: 3+ אייסי קיו: 272424790 מסנג'ר:eliadiv2hotmail.co.il איימל: [email protected]
שם:עומר סער גיל: 15 וחצי מעו"ז: בנימינה שם מפקדת המעו"ז: ריקי תפקיד במעו"ז: מדריך כיתות ד-ה שנים בבית"ר: שנה וחצי אייסיקיו: 237056751 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected]
שם: גוני גיל:15 כיתה:ט' (עיר) מעו"ז:בנימינה שם מפקד/ת המעו"ז:ריקי חיון תפקידך במעו"ז:מדריכת ב' כמה שנים אתה בבית"ר:שנתיים מסנג'ר:[email protected] איימל:[email protected]