בית"רים חשוב

S v e t k A

New member
בית"רים חשוב../images/Emo70.gif

ביום רביעי הייתי הפגישה עם רפאל והועלו שני נושאים שאנחנו צריכים את דעתכם: 1. מי שלא יודע יש לתנועה מן "כרטיס חבר" זתומרת כל חניך אמור לקבל אותו...בכרטיס כתוב את הפרטים של החניך עצמו(שם מעו"ז בלה בלה) ומאחורה את הנדר(לא זה עם ה-7 בתים). השאלה היא אם אתם בעד או נגד?! ולמה? 2. למרות שראיתי שכבר היה לכם מעין דיון על זה אני בכל זאת אכתוב. בעצם אין שומדבר בתנועה שמבדיל את המדריכים מהחניכים, פעם היה ניסיון שיהיה למדריך פצ' לפי הקורס שהוא עבר, אבל זה לא ממש הצליח, קיצור השאלה היא אם צריך להיות סרט הדרכה/פצ'/משו שיבדיל את המדריכים מהחניכים או בעצם משו שהחניכים ירצו לשאוף להגיע אליו. כן/לא ולמה? ובבקשה תענו..זה ממש חשוב תאדא :)

Oded shmilo

New member
אורר....

אני בעד כטיס חבר !! זה נראה לי ימשוך אנשים לתנועה! ואני נגד שרוך הדרכה לא יודע למה ... אבל אני בעד שתי חולצות שנות!!!

אורו'ש

אני בעד כרטיס חבר גם החניכים ישמחו מיזה וזה יראה חמוד שלחניך יהיה כרטיס ואני נגד שרוכי הדרכה בגלל לחניכים צריכים להיות חולצה של חניכים ולמדריך צריך שיהיה סיכה של מדריך או משהו אחר שיסמל מדריך

MS6

New member
אני בעד שתי הדברים..

אולי גם במעו"זים מפקדי המעו"זים ינצלו את העניין בשביל מכירת חולצות תנועה.. למשל תמורת סכום מסוים חניך יקבל כרטיס חבר וחולצה (אפשר גם להוסיף סכום קטן של כסף למחיר הנ"ל בשביל מיסי תנועה..)

MS6

New member
אני יגיד מה שבא לי כי אני המנהל../images/Emo22.gif

t i t u s h

New member
כן!!

צריך להיות למדריכים סרט הדרכה... וזה רעייון ממש נחמד לתת לחניכים כרטיס חבר!! ומזה פצ'??

t i t u s h

New member
אהההה....

כמו מה שהיו מקבלים עם הבמבה והביסלי == כזה לב ופרח.. רק שנעשה משהו שקשור לבית"ר.. הבנתי נכון?!?!?!

למעלה