בית"רים התפקד

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
בית"רים התפקד../images/Emo124.gif

שם: מעו"ז: תפקיד: גיל: אייסיקיו: מסנג'ר: פרי אהוב: ירק אהוב: סרט אהוב: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: 3 דברים שלא היית לוקח לאי בודד:

dragonfly017

New member
אמממממ

שם:גילי וייס מעו"ז: שקד תפקיד: מדריכה כיתות ח'-ט' גיל:16 וחצי אייסיקיו:302312277 מסנג'ר:תבקשו יפה תקבלו פרי אהוב:קיוי-פרי האהבה ירק אהוב:תפוח אדמה סרט אהוב:10 הדברים שאני הכי שונאת אצלך 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:מחברת,עט,וגבר שנראה טוב 3 דברים שלא היית לוקח לאי בודד:שיעורי בית,אכזבות מהחיים,וילדים קטנים ומציקים!

אנייי!!!

שם: עמית נחום מעו"ז: בנימינה! תפקיד: מדריכת ב'! גיל: 14 ו-8 חודשים! (היה לי אתמול!) אייסיקיו: 308586767 מסנג'ר: אין לי כח לכתוב באנגלית... פרי אהוב: אמממ... תותים! ירק אהוב: גמבההה!!! כל הצבעים כל המינים! סרט אהוב: אבא גנוב 123 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: אמממ..אין לי שמצית! 3 דברים שלא היית לוקח לאי בודד: את עצמי.. את אני.. ואת אנוכי!

אני!!!

שם: ספיר מעו"ז: פתח תקווה תפקיד: מדריכה ב' גיל: 16 עוד חודשיים אייסיקיו: 340718808 מסנג'ר:[email protected] פרי אהוב: תפוח ירק אהוב: חסה סרט אהוב: שחקי אותה מותק 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: אמא,פלפון,מים 3 דברים שלא היית לוקח לאי בודד: אוטו, איפור, וקרם לשיער

ASTAR3

New member
אני....:)

שם:אסתר.. מעו"ז:בית-שמש תפקיד:רכזת שכבת ביניים ומדריכה כיתה ט' גיל:17 ו-4 אייסיקיו:329378034 מסנג'ר:[email protected] פרי אהוב:תותים ירק אהוב:מלפפון סרט אהוב:אושפיזין 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: 3 דברים שלא היית לוקח לאי בודד:

שליי....../images/Emo140.gif

שם: לינוי מעו"ז: פ"ת כבוד!!! תפקיד:מדריכת כיתות ה', רספ"ית מסדרים.. גיל:16 ו....משהו אייסיקיו:314861856 מסנג'ר:[email protected] פרי אהוב: יש כל מיני אין אחד ספציפי... ירק אהוב: לא יודעת?! כל מיני סרט אהוב: טיטניק....ועוד כמה 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מצלמה כדי לתעד כל מה שקורה שם,ת'כלבה שלי,וחבר אהוב...שאין לי מושג מיזה?! 3 דברים שלא היית לוקח לאי בודד: וואלה לא יודעת....

של דרוריייי

שם: דרור מירב מעו"ז: ברקן תפקיד: רכז פעילים (ומדריכים), יועץ המעו"ז, מדריך שכבת ה'. גיל: 16 אייסיקיו: 301948372 מסנג'ר: [email protected] פרי אהוב: תפוח (ירוק) ירק אהוב: אבוקדו (ירוק) סרט אהוב: המאהבים של ורוניקה (כחול) חחח סתם.. 4 דברים שהיית לוקח לאי בודד: תורה, דפים ועטים, משקפיים, סכין. 3 דברים שלא היית לוקח לאי בודד: מחשב ופלאפון..

גונוש

New member
נחשו מה...זה שליי....

שם:גוני מעו"ז:בנימינה תפקיד:מדריכה כיתות ב' גיל:15 אייסיקיו:למי יש כוח ליכתוב... מסנג'ר:אם תירצו תישאלו... פרי אהוב:תותו ומנגו! ירק אהוב:מ...גמבה, עגבניה סרט אהוב:טיטניק, 10 דברים שאני שונאת אצלך, תעביר את זה הלאה...ויש עוד הרבה... 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:את חיי(אסף הילו!), מקס (הכלב שלי),ו...ניראה לי שחתולה..או איזה מישו חתיך... 3 דברים שלא היית לוקח לאי בודד:בגדים,פלאפון ו...מממ...את המשפחה שלי...

me

שם: סיוני מעו"ז:בנימינההה סיטי תפקיד: מדריכה כתות ז' גיל: עוד חודשיים ו4 ימים 15 אייסיקיו:333268694 מסנג'ר: [email protected] פרי אהוב: אגס ירק אהוב: אין כזה סרט אהוב:נרניה כי זה האחרון שראיתי 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מחשב (עם מצלמה מקרופון אינטרנט), אממ ידיד טוב ו.. דף (עם עט חח) 3 דברים שלא היית לוקח לאי בודד: את משה=P חח סתם

אני...../images/Emo151.gif

טוב אז זאת אני... שם:רעות עוזר מעו"ז:"בן יאיר" הרצליה..לא פעיל.. תפקיד:הייתי מדריכה.. גיל:16 וחצי אייסיקיו:278870179 מסנג'ר:[email protected] פרי אהוב:אפרסק ירק אהוב:עגבנייה סרט אהוב:סיפור אהבה בלתי נשכח..(דביק אני יודעת..אבל זה תמיד מרגש אותי כשהיא מתה בסוף..אופס סורי שגיליתי לכם את סוף..)אהה וגם היומן.. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:פלאפון, תיק איפור, ותיק תחפושות כדי לא להשתעמם..ואם היה אפשר אז גם ספריית מחזות..חיחי 3 דברים שלא היית לוקח לאי בודד:אח שלי, מחברת מתמטיקה, מילון אוקספורד (בעצם הייתי לוקחת אותו..אולי פתאום יגיע איזה בחור זר ואקזוטי..אני אחליף את המילון ארנק..הרי זה אי בודד)

Mustang3000

New member
בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם: איתן תדמור. מעו"ז: קרית-ארבע. תפקיד: אין לי כל כך תפקיד רשמי אבל אני חבר בצוות פרוייקטים. אייסיקיו: 349600525 מסנג'ר: אין. פרי אהוב: כולם. ירק אהוב: גמבה אדומה. סרט אהוב: ספרות זולה, הטוב הרע והמכוער, סליפרס ועוד רבים וטובים אחרים. 3 דברים שהייתי לוקח לאי בודד: מוזיקה (הרבה ובכל צורה אפשרית), פקט של כאמל וסירה כדי לחזור. 3 דברים שלא הייתי לוקח לאי בודד: הדבר היחידי שלא הייתי לוקח בשום אופן זה אחי הקטן.

למעלה