בית קפה בת"א

עתודאית

New member
בית קפה בת"א

אני חוגגת יומולדת 20 בשבת, ובגלל שאני נמצאת בתקופת מבחנים המשפחה (שלי ושל החבר) מגיעים בשבת לאחל מזל טוב... כדי לחסוך בהוצאות קבענו לקפה ועוגה בשעות אחר הצהריים (בסביבות 4-5) מחפשת מקום בת"א שסבבה לשבת בו לקפה של אחרי הצהריים בסביבות 10 אנשים (אולי קצת פחות). רצוי שיהיה משהו מיוחד.. קפה טוב, עוגות מיוחדות

עירד29

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo49.gifמה עם הנמל בת''א

ים כבר משדרג את הקפה והעוגה בעיקר בזמן השקיעה הכל הופך חגיגי יותר.... קום איל פו? ימה? מזל טוב

yammitl

New member
הייתי השבוע ב"קפה תפארת"- מקום

קסום!!! מעוצב פיפטיז כזה, אוכל נעים וטעים, ומרפסת מקסימה לשעות בין הערביים. הכתובת- יהודה הלוי 81, ממש ליד אדוארדו ומול החניון ברחוב הרכבת. שווה!

עתודאית

New member
לצערי

לא כתוב עליו כלום ב-rest... תוכלי אולי לפרט קצת על האוכל.. במיוחד על הקינוחים... יש מבחר? שתיתם קפה? איך היה?

עתודאית

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אכן הנמל היה אחד הרעיונות... הרעיון השני היה למצוא מקום עם קפה ועוגות ממש שווות... ולגבי זה היתה השאלה.. כאילו יש מקומות שהקפה בהם הוא סתם קפה כמו שאפשר להכין בבית ויש מקומות עם אחלה קפה... כנ"ל לגבי עוגות, אני מחפשת מקום עם מבחר עשיר של עוגות כדי שכל אחד יוכל לבחור מה שהוא אוהב.. ושוב תודה

א אוהל

New member
מה לגבי ארנו ברמת החי"ל?

לא יודעת אם פתוח בשבת אבל העוגות מאוד מיוחדות למראה.

prizman

New member
קפה טאטי

בגבול ת"א גבעתיים נחמד מאוד. את העוגות והלחמים הם אופים בעצמם ובכלל מקום עם אוכל חביב בהחלט כשמדובר בארוחות הקלות. נמצא בבית הוורד (צמוד לפלאפון) על דרך השלום.

עתודאית

New member
מה אתם אומרים על מתוקה?

הבנתי שזאת אחלה קונדיטוריה אבל איך זה בתור מקום לשבת בו?

עתודאית

New member
מצאתי עוד כמה

אם מישהו היה באחת מהבאות אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהן: Local Loveat Saqaella תודה :)

naamutzi

New member
לגבי loveat

מקום באמת מאוד נחמד, אבל לא כ"כ מתאים לאירוח משפחתי- ההזמנה בדלפק, ומגישים את האוכל. גם המקום עצמו הוא די קטן, כך שזה עלול להרגיש לכם צפוף שם. אני מצטרפת להמלצה על קפה טאטי- מאפים פשוט מעולים!!!

א אוהל

New member
אולי אייסברג?

בעיקר גלידה כמובן (מעולה!!!) אבל יש גם כמה קינוחים אחרים עם גלידה.

d a p h n a

New member
מתוקה זה מקום מקסים

והעוגות שלהם מעולות. אבל לא כל כך נוח שם ל-10 אנשים, אלא אם כן הם יכולים לצרף כמה מן השולחנות שבאחורה (אני מדברת על הסניף של רח' הארבעה), ולאפשר לכם "להשתלט" על האזור.

פומפיה

New member
בואי נאמר

שהדבר שאני הכי אוהבת במתוקה זה... המגבות. יש לי כבר אוסף בשלל צבעי הקשת
בביקור האחרון שלי שם, לפני שלושה שבועות, המלצרית היתה מאוד ידידותית. קצת-הרבה-יותר-מדיי ידידותית... התלהבה מהשיער שלי ומהבגד שלי... ובדרך גם שפכה עליי מיץ תפוזים. לא מקום לשבת בו, בקיצור.

שושית231

New member
מטילדה או Loveat

שניהם בתי קפה מקסימים. בלאב איט אני לא בטוחה לגבי איכלוס של 10 אנשים אמנם אבל במטילדה יש חצר כיפית ומאפים תוצרת בית מדהימים. המחירים די נוחים. הם נמצאים בהדר יוסף. ומאוד מומלץ!

meravbr

New member
כמה רעיונות וכמה לאוים:

בלה סנטרל יש מבחר גדול של עוגות ואוירה אירופאית משהו כשיושבים בפנים.
עוד רעיון - אספרסו בר בהרצל פינת רוטשילד לשבת בחוץ, ואולי גם אחד הסניפים החדשים באבן גבירול למשל, לא נסיתי.
עוד מבחר נאה ומעניין של עוגות יש בקפה ליברה של מיקה בבן יהודה.
נעים נורא גם בקום איל פו בנמל אבל מבחר העוגות לא זכור לי כענק. חובה להזמין שם מראש. לא לשבת בLOVEAT - היום במקרה הייתי שם, מצוין וטרי אבל לא מתאים לקבוצה. כנ"ל מתוקה.

sadira

New member
אולי עוגת גבינה? (אבן גבירול 35)

יותר עוגות מאשר בית קפה, אבל עוגות מעולות.

למעלה