בית צבי

barmiz

New member
בית צבי

בית צבי מחזירים השנה לחנוכה הרבה מחזות זמר קודמים: "האריה המכשפה וארון הבגדים" מבוסס על הספר מסדרת ספרי נרניה.

barmiz

New member
את

טומי טם (די עלוב עם תשאלו אותי). את האסופית לעוד עונה (לא ברור אם זה עם חני פירסטנברג)

Hippie Jeannie

New member
חני פירסטנברג לא תהיה.

היא בחו"ל עכשיו. לומדת. לא תחזור עוד הרבה זמן.

שגיא ק

New member
מישהו יודע כמה עולה לאסופית?

כי בבית צבי שלשם הפנו אותי ממרכז הבמה לא יודעים. וחני פירסטנברג לא תהיה. (מי כן תהיה האסופית?) וזה מה- 16/12.

Nir5L

New member
הידעתם?

בחג החנוכה כל מי שיבוא לצפות באסופית יקבל כיבוד קל בהפסקה כולל סופגניות מאפים מלוחים ומתוקים ועוד.. וכמובן שתיה קרה בסיום המחזמר יחולקו הפתעות לילדים :)

barmiz

New member
נכון

הייתי באסופית (עם חני) ובהפסקה יש כאלה כל מיני סופגניות וכאלה. ומאיפה המידע ממי שהיה בזה.

שגיא ק

New member
איפה זה התפרסם?

ולבר - זה שככה היה בחנוכה לפני שנתיים או שלוש לא אומר שככה יהיה גם עכשיו. אבל אם ניר אומר........ הוא יודע. אגב איך ההצגה?????

barmiz

New member
ולשגיא ק

בסדר הנה זה: לוח הופעות לאסופית - דצמבר 2003 גני תקווה "מרכז הבמה" 22.12 ב 14:00. 24.12 ב 17:00. זה כל מה שאני יודע, 60 ש"ח כרטיס.

Nir5L

New member
אסופית

לא ראיתי את ההצגה.. הבאתי את זה ממודעה שאמא שלי הביאה לי.. היא הביאה לי כמה מודעות שהיא קיבלה של הצגות.. שמעתם כבר על ההצגה "מסיבת הפיג'מות של איתי"? כי לי זו פעם ראשונה..

Pam Lukowski

New member
אוייייי טומי תם....

לפני כמה שנים עלתה ההצגה הזו ב"בית צבי"... ושיחקה שם נטע הבר... רציתי לראות אותה ופיספסתי.. (מי הכיר אותה אז?!) שמחה לשמוע שזה חזר וזה משום שאני בסדנת הנוער של "בית צבי" ואנחנו יכולים לראות בחינם הצגות של "בית צבי". ככה שאני יכולה ללכת בשביל הסקרנות..... אני מתה לראות את "מיקה שלי"... אגב, אני זו שבונה עם ניר את האתר על מחזות הזמר! קוראים לי מאור, אני בת 15.5 ואם אתם תוהים (או שאולי לא) לגבי הניק ניים שלי, פה, בפורום אז זה מתוך ההצגה "ללכת עד הסוף" (פאם לוקובסקי)

למעלה