בית צבי-תאטרון הספרייה

• פותח הנושא diri
  • פורסם בתאריך

diri

New member
בית צבי-תאטרון הספרייה

שלום לכולכם.. אין לי הרבה מושג על מה אתם מדברים פה בפורום הזה, אבל אני אנסה להשתלב פה בעזרתכם, אני מקווה. רציתי לשאול האם מישהו מכם כבר הספיק להחשף כבר בשנה- חודשים האחרונים לשחקן צעיר, בוגר בית-צבי 1999 ששיחק מעט זמן בקאמרי "בכטוב בעיניכם" ומשחק כעת בתאטרון הספרייה.. יגאל מזרחי הוא שיחק כיוסף ביוסף וכתונת הפסים ובשיער... ובעוד המון הפקות פחות גדולות.. אז אם מישהו שם לב לכישרון יוצא הדופן של יגאל, או פשוט אוהב את ההפקות של בית- צבי... שיגיב! שלכם, דירי- שחקנית מתחילה

אני מכירה אותו...

הוא פשוט מושלם!!! ראיתי אותו עכשיו בצ´ריטי המתוקה עם חני פירסטנברג וראיינתי אותו. הוא ממש נחמד, והוא באמת כשרוני. ואת שיער אני הולכת לראות ביוני, וגם את יוסף אני מכירה, אבל לא אתו... אני הייתי המספרת בהפקה של ביה"ס שלי, ככה אני מכירה את זה... הוא באמת אחד הכשרונות הגדולים יותר שצמחו כאן בארץ.

diri

New member
אחלה...

נו, ומה את אומרת, נכון שהוא אחד מסוגו..? איזה קול, איזה משחק- פשוט מדהים! ואני מרגישה ככה כבר 3 שנין בערך, מאז שהיה עוד תלמיד בבית צבי, ולא בוגר, ושכיר... הוא מ ד ה י ם בכל מקרה, על מה ראיינת אותו? אם יש לך את המסמך, אני אשמח אם תשלחי לי אותו, זה מאד מעניין אותי. ובקשר למחזה יוסף, אם יש לך את הטקסט עדיין, אני אשמח, אם זה בסדר מצידך שתשלחי לי אותו, אני מנסה להשיג אותו ואת מילות השירים כבר כמה חודשים, ללא הצלחה.. אז אני מקווה שלא הגזמתי מדי, אני פשוט ממש נלהבת, תהיי בקשר, תודה מראש, והרבה בהצלחה דירי

דירי...

אין לי את המסמך, כי זה לא היה מסמך. זה היה לרדיו, וזה כבר שודר... יש לי את המילים באנגלית, לא בעברית, למרות שחלק מהשירים בעברית אני זוכרת... מקווה שעזרתי.

diri

New member
סתיו

סבבה.. תודה לך בכל מקרה... דרך אגב, מטעם מי ראיינת אותו, ועל איזו הצגה? ובאיזו מסגרת שיחקת את המספרת ביוסף? ומתי? שיהיה לך יום טוב, שוב תודה דירי

היי

ראיינתי אותו מטעם הרדיו על המחזמר צ´ריטי המתוקה והייתי המספרת בהפקה של בית הספר שלי.

diri

New member
סתיו..הי

טוב.. נשמע ממש מגניב.. אין לך מושג כמה אני אוהבת אותו... בכל מקרה.. בת כמה את בכלל? עדיין עוסקת בתאטרון? איפה? דירי

דירי

אני בת 14 ואני לומדת בסדנא של תיאטרון אורנה פורת, והופעתי בכל מיני שטויות... ושנה הבאה אני בתלמה ילין במגמת תיאטרון!

יוסף וכתונת הפסים

דירי היי הבנתי שאת מחפשת את המילים של יוסף יש לי את המילים של כמה מהשירים אגב השגתי את הטלפון של יגאל מזרחי... אם את רוצה את השירים תכתבי לי אההה.... ואני מתה על הצגות של בית צבי אני גם הולכת לראות את שיער ביוני...

למעלה