בית צבי בערוץ 2!

barmiz

New member
בית צבי בערוץ 2!

בכל החגים והחופשים דואגים בערוץ 2 להביא מחזמר אחד של בית צבי (טומי טם, פרח לב הזהב, הרפתקה בקרקס, הבלון האדום ועוד...) וביום שישי הקרוב: "הערב מחזמר" חלק א' בביצוע תלמידי בית צבי בהפקת תיאטרון הספרייה רמת גן. המופע בחלקו הראשון ישודר בשעה 1:40.

RAKA

New member
ללא ספק הערב המוצלח ביותר

שנערך בבית צבי. אני לא יכולה לשכוח את הביצוע לליזה מינלי, את הרצחות של שיקאגו, את מאני מאני וכמובן את שיר המכשפה. יש סיכוי שהערב יחזור?

זה הערב שאני ניהלתי!!!!!!החתימות

של המשתתפים לאישור שידור בטלוויזיה,עדיין אצלי
ממממ...איזה כיף יהיה לראות את זה. אבל אין סיכוי שזה יחזור.

lonestar2003

New member
אתם יודעים איפה אני אהיה בזמן הזה?

על המטוס בדרך לתאילנד! תראו מה זה... עד שאני כבר טסה...

Outlast

New member
מתי בדיוק?

יום שישי לפנות בוקר, או שבת לפנות בוקר?

barmiz

New member
זה

משודר אחרי בילי אליוט (פירוט הערב) 20:00 החדשות 21:00 ערב אדיר ??:22 משחק מכור ??:23 בילי אליוט 1:40 הערב מחזמר חלק א'

0Maori0

New member
יואאאאאא איזה יופייייייי

כל יום שישי??? אבל "טומי תם"? איזו הפקה? של איזו שנה? זה כבר שודר?

ווף

New member
זאת הצגת ילדים...שמוצגת בד"כ ..ב.

בפסטיבל הצגות ילדים בחנוכה

שגיא ק

New member
אני ראיתי את "טומי תם" כשהייתי קטן.

זה היה אז בבית החייל בתל-אביב וזה חוזר כל שנה בחנוכה.

0Maori0

New member
יואוווווווווו היה מדהים!!!

עכשיו זה נגמר!!!!!!!!!! יווווווווווו אני מחכה כבר לחלק השני! זה היה מדהים!

moran500

New member
../images/Emo45.gif מממש!

הסלטה של ששי.. כל האנשים המוכרים היו שם
הביצועים היו ממש יפים התגעגעתי לקברט של חן.. וכמובן כוריאוגרפיה של גלעד קמחי..יש משהו שהבן אדם לא עושה? תום וכל השאר, אחלה עבודה!

OneOfTheGifts

New member
מתי החלק השני?

זה היה ממש נחמד... לדעתי הביצוע של קברט היה חסר רגש לחלוטין! (וממ.. גם התרגום היה דיי רע) אני שמח שסוף כל סוף מצאתי תרגומים לשני שירים מ"ישו כוכב עליון" התרגום ל-i dont knoe how to love him היה נוראי בהחלט ולא קשור למקור (הביצוע היה יפה :) ) הביצוע, והתרגום ל-Gethsemane היה מצויין ומלא רגש (סה"כ, זה שיר לא קל לביצוע...) סה"כ זה היה ערב נחמד מחכה לחלק השני :)

moran500

New member
גם טיפ-טיפת מזל היה יפה

אני לא זוכרת אם ככה קוראים לשיר אבל זה השיר מגבירתי הנאווה ששרו טל יהלום, גלעד קמחי ועוד אחד. הם בצעו אותו ממש יפה.

0Maori0

New member
כן!!!!!!!

זה אחד מהביצועים שהכי אהבתי!!! קוראים לשיר "יופי לי" מצוך "גברתי הנאווה".

שגיא ק

New member
למורן ומאור

הם שילבו בקטע של גבירתי הנאוה שני שירים מהמחזמר- הראשון היה "יופי לי" והשני "טיפ טיפת מזל" ..

0Maori0

New member
אההא! זהו! התפלאתי...

כי חברה שלי ב"בית צבי" שרה את "יופי לי" וזכרתי שלשיר היו עוד חלקים ולא היה שום דבר שקשור לטיפטיפת מזל...

Cat Woman5

New member
חח מורן

השלישי שביצע את השיר הוא לא אחר מאשר שי קידמי-מניה הורביץ'...גם אני לא האמנתי לנוכח העובדה שהוא משתתף בערב מחזמר כי עד עכשיו לא ראיתי אותו בשום הפקה. כן, כן, את ערב מחזמר לא ראיתי (בושה, למרות שאת השיר טיפ טיפה שלהם אני זוכרת והכרתי את המילים, כנראה השיר בוצע גם בהפקה אחרת.

moran500

New member
חח הוא דווקא היה לי מוכר

אולי זה השיער הארוך שהיה שם לכולם שבלבל אותי.. אני מודה ומתוודה שלא ראיתי מניה... לא הספקתי...

למעלה