דודי ערב טוב
1. צודק לגבי השם. צריך לדייק. 2. מסכים, שהיה צריך לחשוב על זה בעבר. אבל, לצערנו זה לא נעשה. בכל המאבקים, שהיו לנו בנושא רמת אמיר (והייתי מעורב בחלקם) לא שמעתי ולא ידעתי על חשיבותו של בית "פלטניק". חשיבותו נודעה לי הרבה אחרי, שהנושא של רמת אמיר כבר היה סגור וחתום. אינני מצדיק את חוסר הידיעה וההתחשבות במקום אבל, אלה העובדות. העיכובים ברמת אמיר (נכון, לבית פלטניק, אין קשר לעיכובים) גורמים לאנשים, שרכשו שם בתים ומגרשים נזק רב! יש לפעול בכל דרך להסרת כל המיכשולים בבניה ובאיכלוס של רמת אמיר. 3. לגבי תיאום והיתר ההריסה, אני מסכים עם כל מילה. במיוחד, בכל הקשור לגידור המקום. גם לפני ההריסה המקום היה מועד לפורענות בכל הקשור לבטיחות. 4. לגבי ההתבטאות שלי כלפי שביט. זו עמדתי ואין זו הפעם הראשונה וגם לא האחרונה שאשמיע אותה. גיבשתי אותה זה מכבר ויש לעמדתי זו חיזוקים, מידיעה אישית. אני משוכנע, שבמהלכיו של שביט יש מניע פוליטי ברור!! אין בכך פסול ואינני מפקפק ולו לרגע, בכנות מחשבתו. הבעיה היא, ששביט ורשימתו לא "שמים" על צורן. כך היה, כך זה בהווה ואין לי ספק, שכך זה יהיה בעתיד. כל מה, שמענין אותו ואת חבריו זו שכונת "בנה ביתך". הוא טרם הוכיח לי אחרת. 5. גם לי עצובה ההריסה. לא פעם ולא פעמיים צעדתי ברגל במקום, עצרתי לראות את הנוף, שנשקף מהגבעה עליו ניצב הבית וזה בהחלט הייתה פינת חמד. לראות את ההריסות היה בהחלט עצוב. בברכה גיל ברקאי הפרדה עכשיו!!!