בית ספר

בית ספר

בביקור שערכתי לאחרונה במזרח הרחוק לרגל עסקים ( מהוגנים ומכובדים ) נחשפתי שוב לאחד מהתענוגות אותם יודעים המארחים לפנק את אורחיהם שלחו לחדרי במלון יפיפיה צעירה מתמסרת ומפנקת / מענגת ברמה שאין לתאר אפילו כאן בפורום , אבל לא זה העיקר. לכששאלתיה מהיכן יש לה ידע ונסיון ומיומניות כזו השיבה לי כי למדה על כך בבית ספר מיוחד , בית ספר ? שאלתי , כן השיבה לי. למחרת בקשתי ממארחי לספר לי על כך והם מיד אירגנו לי ביקור בבית הספר. לתדהמתי חזיתי בכיתת לימוד בת כ 30 איש חציה בנים חציה בנות בגילאי 16-19 הלומדת ומתרגלת את תורת האירוח והפינוק כאשר כל התרגילים בכיתה הם על אמת חי וישיר - הייתי בהלם .

k T m

New member
אההמ..

שלחו לי קטעים כאלה באימייל , והיה קשה לי להבין מה הסיטואציה הזאת בכלל ! בכל אופן, הכי מצחיק אצל היפנים שהם מסוגלים להראות עירום מלא בטלוויזיה ופשוט לצנזר רק את איברי המין.

שגדל וגדל ומתרחב ומתארך

ללא הפסק

מריה מריה... כולן

אומרות את זה כל פעם מחדש
אבל אם את ממש מתעקשת, תחצרי קשר עם אפרודיטה, היא בצורה מאוד מאוד איך נאמר פוליטית מתחמקת מלומר אם אלו תמונותיה ואם לא מהיכן התמונות... את לא מכירה את הבלוג שלה ??

ohadz

New member
בשביל זה יש גלריות

זה כבר מתחיל להציק בפורום.

אף1 לא כופה עליך ללחוץ עם העכבר על

ההודעות שלי... אם יש כמה שהתמונות מהנות אותם/ן - אני שמח. אתה מוזמן להעלות נושאים מעניינים ומפרים, לשתף בסיפורים ואולי חלילה לשתף תמונות להנאת הגולשים/ות...כאילו דה ? אתה אדום לא ?

פסססט...

את כללי הפורום קראת? אוהד צודק ביותר. אתה מוזמן להעלות את התמונות לגלריות. אם תרצה אפתח אחת מיוחדת בשבילך

למעלה