תגובה בחזרה../images/Emo85.gif
דווקא זה הפוך אולי באזור שלך זה ככה, אבל אצלי כל הלקוי למידה בכיתה שזה רק 3 שקטים שקטים וכל החכמים מופרעים וזה ממש מעצבן, כי כמה שהם יפריעו וילמדו למבחן רק יום קודם אחרי שלו למדו בכלל ולא הקשיבו הם יקבלו ציון עובר וכל הלקוי למידה לומדים לומדים לא מוציאים ציוץ מהפה ונכשלים. אין לי בעיה שיהיו ביבת ספר מופרעים הריי בכל בית ספר יש כמו שאמרת, אבל אני מדברת על בית ספר שרובם שם רק מופרעים והוא ידוע כזה. חח ברור שיהיה משעממם
נכון אנחנו לא שונים, אבל אני חושבת שכולם בתוך ליבם נורא רוצים, בית ספר ששם כולם כמוך ואין כאלו גאונים ויותר חכמים מימך, ועם יהיו פעיליות עם בתי ספר אחרים לא לקוי למידה זה גם אחלה, אנחנו לא שונים אנחנו סך הכל רוצים להתעורר בבוקר ולדעת שאתה הולך למקום ששם עוזרים לך, ויש שם עוד ילדים כמוך. ואני אישית נורא רוצה להכיר ילדים כמוני. ובגילי. אז לי אמרו את זה, בתיכון שהייתי אמורה ללכת, לכן אני בבית ספר של המופרעים מאוד עצוב נכון? ככה הייתי צריכה לעוזב את כל החברות שלי בגלל הלקוי למידה, זה לא משהו שאני מתביישת וזה גם לא פיגור אז לנו יותר קשה? אז בימקום להעביר אותנו לבתי ספר כאלו שיפתחו בית ספר כזה. לי לא אכפת ללכת לבית ספר מיוחד, ואני לא שמה על אף אחד. ולי עדיף להיות בבית ספר ששם יעזרו לך מאשר בבית ספר שיהיה לי קשה לילמוד וזה לא בית ספר מיוחד, זה בית ספר ששם עוזרים ללקויות למידה, ועם לפחות לא יפתחו בית ספר אז שיעשו פעיליות או משהו אני ממש רוצה להכיר אנשים בגילי כמוני. אז זהו דווקא בתל אביב שזה מקום עם בכל פינה בית ספר אין כזה- יש רק בתי ספר חכמים ומופרעים. ועם אני הצטרך לנסוע לבית ספר עם אנשים כמוני שעה שעתיים כל בוקר אני ינסע העיקר שיהיה לי טוב. אני מתווכנות לבית ספר שיעשו איתנו פעליות וכאלו. איזה כיתה את? בכל אופן אני שמחה להכיר אותך