בית ספר

המשך לתגובה:)../images/Emo85.gif

כיף לך שאת בבית ספר כזה אני אומרת לך אני בבית ספר של ממש ממש כאלו מופרעים כי אין בית ספר אחר בתל אביב שיקבל כמוני הם לא צריכיםאחת כמוני לקוית למידה |א-|ט אני צריכה ללכת עכשיו יחזור אחר כך ויראה תתגובות:)

תגובה בחזרה../images/Emo85.gif

דווקא זה הפוך אולי באזור שלך זה ככה, אבל אצלי כל הלקוי למידה בכיתה שזה רק 3 שקטים שקטים וכל החכמים מופרעים וזה ממש מעצבן, כי כמה שהם יפריעו וילמדו למבחן רק יום קודם אחרי שלו למדו בכלל ולא הקשיבו הם יקבלו ציון עובר וכל הלקוי למידה לומדים לומדים לא מוציאים ציוץ מהפה ונכשלים. אין לי בעיה שיהיו ביבת ספר מופרעים הריי בכל בית ספר יש כמו שאמרת, אבל אני מדברת על בית ספר שרובם שם רק מופרעים והוא ידוע כזה. חח ברור שיהיה משעממם
נכון אנחנו לא שונים, אבל אני חושבת שכולם בתוך ליבם נורא רוצים, בית ספר ששם כולם כמוך ואין כאלו גאונים ויותר חכמים מימך, ועם יהיו פעיליות עם בתי ספר אחרים לא לקוי למידה זה גם אחלה, אנחנו לא שונים אנחנו סך הכל רוצים להתעורר בבוקר ולדעת שאתה הולך למקום ששם עוזרים לך, ויש שם עוד ילדים כמוך. ואני אישית נורא רוצה להכיר ילדים כמוני. ובגילי. אז לי אמרו את זה, בתיכון שהייתי אמורה ללכת, לכן אני בבית ספר של המופרעים מאוד עצוב נכון? ככה הייתי צריכה לעוזב את כל החברות שלי בגלל הלקוי למידה, זה לא משהו שאני מתביישת וזה גם לא פיגור אז לנו יותר קשה? אז בימקום להעביר אותנו לבתי ספר כאלו שיפתחו בית ספר כזה. לי לא אכפת ללכת לבית ספר מיוחד, ואני לא שמה על אף אחד. ולי עדיף להיות בבית ספר ששם יעזרו לך מאשר בבית ספר שיהיה לי קשה לילמוד וזה לא בית ספר מיוחד, זה בית ספר ששם עוזרים ללקויות למידה, ועם לפחות לא יפתחו בית ספר אז שיעשו פעיליות או משהו אני ממש רוצה להכיר אנשים בגילי כמוני. אז זהו דווקא בתל אביב שזה מקום עם בכל פינה בית ספר אין כזה- יש רק בתי ספר חכמים ומופרעים. ועם אני הצטרך לנסוע לבית ספר עם אנשים כמוני שעה שעתיים כל בוקר אני ינסע העיקר שיהיה לי טוב. אני מתווכנות לבית ספר שיעשו איתנו פעליות וכאלו. איזה כיתה את? בכל אופן אני שמחה להכיר אותך

r66

New member
שלום גבירתי הנאוה.

אני מציעה לך להסתובב עם ההורים בבתי הספר בת"א (תחליטו על יום-יומיים של שוטטות בבתיה"ס), תשבו עם היועצות החינוכיות של ביה"ס ותבררו, אולי ימצא לך גואל. הרצון החזק שלך והקסם שלך יעזרו לך. ב ה צ ל ח ה.

שלום../images/Emo85.gif

כבר עישנו את זה הא.. הא.. לאמצעאנו משהו חבל שאני לא גרה באוזר השרון שם יש המון:)

r66

New member
אמרת שאת מוכנה לנסוע אפילו

שעתים.. השרון הוא לא במרחק כל כך גדול מת"א. אולי יש הסעות, מוניות שרות - בדקת?

זהו שאני למזלי בכיתה מעולה

כמו שאמרתי אני במב"ר שזה כיתה פשוט מעולה ועוזרים לנו והכל העיקר שנגיע לבגרות מלאה וטובה

...

כיתה י´ מסתומרת לומדת גם בבית? בבית אני עושה שיעורים,מתכוננת למבחנים/בחנים,עושה עבודות,כל מה שכל תלמיד רגיל עושה... אני לא שונה ממישהו אחר בגלל שאני במב"ר אני בדיוק כמו תלמידים אחרים רק שלנו עוזרים יותר זה מתחיל בזה שאנחנו רק 25 בכיתה אז יש יחס יותר אישי,יש יותר שקט יש יותר יכולת ריכוז ככה זה מתבטא בזה שבמקום ללמד ולרוץ עם החומר אז מלמדים הכל בקצב שלנו (שזה קצב רגיל לכל דבר) ומגיעים איתנו תמיד עם כל החומר עד למבחן מה שבכיתות אחרות לא תמיד קורה ואז נותנים להם עמודים בספר ושיתקעו עם זה וילמדו למבחן לבד.. אצלינו אין דבר כזה, דואגים לנו יותר עוזרים לנו להצליח עד הסוף מכתיבים לנו כדי להקל עלינו מלמדים אותנו לסכם וכל מיני כאלה (אסטרטגיות למידה) ועוד ..

האאא../images/Emo85.gif

כי יש בתי ספר שמלמדים אחר הצהריים לבגרויות ושם וזרם להם לילמוד מאשר שהם ילמדו לבד בבית אז חשתבי שככה זה אצלך. איך קוראים לבית ספר שלך
כל הכבוד!!!

רן פלד

New member
די לפלצנות!!

נראה לי שלפתוח בית ספר ללקויי למידה תחת הכותרת של אבחון של לקויי ורמת אינטילגנציה מעל הממוצע יניב תוצאות לימודיות טובות מאד! לגבי החוק בנושא- שישתלבו במסגרת הצבא והלאה, קודם כל שיוכלו להביא את כישורייהם לידי ביטוי! אין מה לעשות שהישגים נמוכים נובעים גם מזילזול(ע"ע מופרעים) וגם מקשיים כמו ליקוי למידה. ושתי האוכלוסיות לא ממש מסתדרות! לגבי הטענה שלקויי הלמידה הם לעתים המופרעים הסיבה היא התסכול מתחושת החריג ואי עמידה בציפיות של החברה או הסביבה.

....../images/Emo85.gif

הלוואי שהי הבית ספר רק שלקוי למידה- לא אנחנו לא שונים פשוט רוצים שיהיה לנו יותר קל ולהיות עם אנשים כמונו. אני לקוית למידה ואני הכי לא מופרעת בעולם.

נועה שלום לך חמודה ../images/Emo91.gif

אני מאוד מבינה לליבך אין חכם כבעל ניסיון אני אמא לילדים עם ליקויי למידה מה שעבר על ילדי ועלי חבל על הזמן בכול אופן מניסיוני ללכת ולבדוק עם כול אפשרות ולא לוותר פשות מאוד להתקשר למשרד החינוך ולשאול את הכול להיות קרציה עדינה כמובן אבל לנדנד לבית הספר להורים עד שתגיע לאיפה שאת רוצה .אגב אני מאוד מסקימה איתך לגבי בית ספר רק של ילדים אם ליקוי למידה הבן שלי פשות אין אין לי מילים מה זה עושה לו המיסגרת שהוא לומד כיום הוא ואני מאוד מאוד מאוד מאושרים ויש שקט בבית אין צעקות בוא למורה מפני שבכיתה לפני שנה וכול השנים לפני זה הוא למד בחינוך רגיל .אני לא אומרת שהם לא היו טובים אבל לא קיבל מה שהיום הוא מקבל יחס כבוד הוא סוף סוף גם מדבר מסביר כאילו השתחרר מכול הלחץ שהיה בזמנו . ועוד משהו בבית הספר שהוא היום לומד כולם שווים מזה חשוב האני שלא התחזק דיברתי איתו על ההרגשה שלא לגבי הבית הספר שהוא לומד היום הוא אמר לי שתי מילים אמא רטלין בביה"ס שלי כמו סיגריות עף אחד לא מתבייש מהשני לומדים שלוש תלמידים בכיתה מה צריך יותר רק ללמוד והוא לומד תודה לאל אני כותבת ומבחדת לא לעשות עין רע ממש אני מאושרת עד הגג. נכון עולה כסף אבל יש תמורה בעד האגרה. חחחחחחחחחח בהצלחה חמודה שלי ממני
סאן שיין

חחח סאן שיין../images/Emo85.gif

עם אפשר בבקשה לדעת איפה הוא לומד
זה בערך כמו ההבית ספר אצלי המופרעים בכלל לא מפריעים לי אבל הביעה שאני לא רוצה להתחבר איתם אני רוצה להכיר אנשים נחמדים ושיהיה לי כיף בהפסקות חבורת שלי בכלל בתיכון אחר בעיקרון אחלה לי בבית ספר ואני אל מקתרת אני רק כותבת וכותב כל הזמן והמורות חושבות שאני יקבל ציונים גבוהים ושמגיעים המבחנים בייגלה אחד גדול... הם עושות לי נועה מה קרה לך
דווקא היום היואצת קראה לי לדבר ושאלה מה קורה יאתי אמרתי לה הכל, והיא אמרה שהיא תדבר עם המורים יאי ניסו איתי הכל פאילו היואצת שאני מתה עליה מיואשת חחחח מה אני עושה לאנשים

אני בכלל נגד בתי ספר אבל...

אבל אם כבר מחלקים את האוכלוסיה, צריך לחלק אותה לפי הצרכים שלה ולא לפי הגדרות רפואיות. תתפלאי לגלות שלהרבה לקויי למידה וריכוז יש צרכים שונים משלך ולהרבה אחרים יש צרכים דומים לשלך. יהיה לך מאוד עצוב אם ימנע ממך משהו שאת צריכה בטעון שרוב לקויי הלמידה לא צריכים אותו.

../images/Emo45.gifכל כך צודק!!../images/Emo85.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יווווווווו! יש פה לקוי למידה שהם באמת לקוי למדיה קשה אבל אצלי זה יותר קשה ויש כלאו עם יותר קשיים כמוני שזה עוד יותר גרועה חבל שלו מבינים

למעלה