בית ספר שמעוני

aslanov

New member
בית ספר שמעוני

אני עובר לגור ברחוב ריינס בפתח תקוה האם בית ספר יסודי של אזור ריינס הוא שמעוני? ואיך נחשב בית ספר שמעוני?? אין לו אתר באינטורנט? האם הוא בית ספר בעייתי? אמרו לי ששכונת תקומה שייכת לשמעוני ושכונת תקומה לא הכי טובה האם זה נכון ?

מיכל שב

New member
אני לא יודעת לגבי השייכות

של הרחוב לבית ספר שמעוני. אני גם לא יודעת את שייכות השכונות, אבל אני כן יודעת שבית ספר שמעוני הוא בית ספר מצויין. אני מקווה שעוד שנתיים הבן שלי ילמד שם ולא בגורדון (ששמעתי עליו סיפורי זוועה).

Octavarium

New member
כן גורדון גרוע

תנסי לגרום למצב שהוא ילמד בעין גנים בצפר שבהרבה בחינות לוקח את שמעוני והכרתי אנשים משמעוני הרבה

שמעוני בצפר נוראי.

מנסיון. רוב האנשים שיוצאים משם... הם קצת... ממ לא בסדר. (בלשון המעטה) תמיד היו שמה ערסים וכ'ו. חבל על הבן שלך. גם אם את גרה רחוק תנסי לשלוח אותו לעין גנים. ואגב, גם גורדון עדיף על שמעוני. כמה שמדברים עליו כבצפר לא משהו, אני מכיר הרבה מאוד חברים שלי שלמדו שם ובאמת כולם אחלה. אחד אחד. נתנו להם חינוך יוצא מן הכלל. אפילו יותר מעין גנים. רק שעין גנים זה לביינתיים האופציה הכי טובה באיזור שמה. בגלל שכל הזמן עולים שמועות שגורדון הולך להסגר.

NYMets Man

New member
אחי

גורדון זה באופן רשמי הבית ספר הכי גרוע בעיר המורות שם טיפשות אחת אחת (יחסית למורות של יסודי אפילו) והאווירה חרא יודע מה? תדבר עם הווינשטיינים, עמית ואלה יגידו לך בדיוק

בדד1

New member
שים לב לתשובות

ואני מניח שאם תקבל תשובות נוספות ההתפלגות לא תהיה שונה בהרבה קל מאוד להאשים את בית הספר בחינוך ובהישגים של הילדים בסופו של דבר הדברים המשפיעים על החינוך של הילדים הם: המורה הספציפי שאיתו ילמד הילד ולא חשוב באיזה בית ספר זה יהיה הילד עצמו ברצון שלו ללמוד ובעיקר אתם ההורים שתפקידכם הוא לעצב את אופיו ורצונותיו של הילד שלכם

מיכל שב

New member
כן ולא

אני גם מאמינה שלהורים יש השפעה מכרעת בחינוך הילדים, אבל כשילד נמצא מרבית היום במסגרת מסויימת, גם לה יש השפעה. ההשפעה נובעת לא רק מהמורים שמלמדים אותו, אלא גם מהחברה שסובבת אותו והחברים איתם הוא מסתובב.

Ginger Faina

New member
למה?

לא לרדת על גורדון!,אני כבר בתיכון..חח אבל למדתי בגורדון וזה אחלה בצפר,עם מורות אחלה,לא יודעת להגיד במאה אחוז על המצב שם כיום....

למעלה