אני עובר לגור ברחוב ריינס בפתח תקוה האם בית ספר יסודי של אזור ריינס הוא שמעוני? ואיך נחשב בית ספר שמעוני?? אין לו אתר באינטורנט? האם הוא בית ספר בעייתי? אמרו לי ששכונת תקומה שייכת לשמעוני ושכונת תקומה לא הכי טובה האם זה נכון ?
של הרחוב לבית ספר שמעוני. אני גם לא יודעת את שייכות השכונות, אבל אני כן יודעת שבית ספר שמעוני הוא בית ספר מצויין. אני מקווה שעוד שנתיים הבן שלי ילמד שם ולא בגורדון (ששמעתי עליו סיפורי זוועה).
מנסיון. רוב האנשים שיוצאים משם... הם קצת... ממ לא בסדר. (בלשון המעטה) תמיד היו שמה ערסים וכ'ו. חבל על הבן שלך. גם אם את גרה רחוק תנסי לשלוח אותו לעין גנים. ואגב, גם גורדון עדיף על שמעוני. כמה שמדברים עליו כבצפר לא משהו, אני מכיר הרבה מאוד חברים שלי שלמדו שם ובאמת כולם אחלה. אחד אחד. נתנו להם חינוך יוצא מן הכלל. אפילו יותר מעין גנים. רק שעין גנים זה לביינתיים האופציה הכי טובה באיזור שמה. בגלל שכל הזמן עולים שמועות שגורדון הולך להסגר.
גורדון זה באופן רשמי הבית ספר הכי גרוע בעיר המורות שם טיפשות אחת אחת (יחסית למורות של יסודי אפילו) והאווירה חרא יודע מה? תדבר עם הווינשטיינים, עמית ואלה יגידו לך בדיוק
ואני מניח שאם תקבל תשובות נוספות ההתפלגות לא תהיה שונה בהרבה קל מאוד להאשים את בית הספר בחינוך ובהישגים של הילדים בסופו של דבר הדברים המשפיעים על החינוך של הילדים הם: המורה הספציפי שאיתו ילמד הילד ולא חשוב באיזה בית ספר זה יהיה הילד עצמו ברצון שלו ללמוד ובעיקר אתם ההורים שתפקידכם הוא לעצב את אופיו ורצונותיו של הילד שלכם
אני גם מאמינה שלהורים יש השפעה מכרעת בחינוך הילדים, אבל כשילד נמצא מרבית היום במסגרת מסויימת, גם לה יש השפעה. ההשפעה נובעת לא רק מהמורים שמלמדים אותו, אלא גם מהחברה שסובבת אותו והחברים איתם הוא מסתובב.