בית ספר לרכיבה

גולי מ

New member
את מוכנה להיות יותר ממוקדת בבקשה

שלך? בת כמה את? (בכרטיס כתוב 17) לאיזו מטרה (את תלמידה, וזו עבודה?) כמה מ"ר בנוי וכמה מ"ר פתוח מהי הפרוגרמה וכו

אז ככה...

אני תלמידה במכללה וזה הפרוייקט גמר שלי אני בת 19... הנייקניים הזה פשוט לא שלי...) 500 מטר מרובע השטח בניה הפרוגרמה עדדין לא סגורה על עצמי אני צריכה מבנים קיימים כדי להתרשם

פרוגרמה

אני תוהה למה ציפית כשזרקת את "אני צריכה הצעות לתכנון..." אם אין לך פרוגרמה, חפשי בתי ספר כאלה בדפי זהב נניח, לכי לשם ולימדי את הנושא.

גולי מ

New member
אי אפשר לעזור לך בלי פרוגרמה

זה לא מבנה, שאנו כאנשי מקצוע, נתקלים בו יום יום, ויש לנו מושג כלשהוא, איך הוא צריך להראות...

4tis

New member
תתחילי מכך שתשאלי את עצמך מספר

שאלות: מה קהל היעד של המבנה? צרכים של סוסים?צרכים של מבקרים/צוות עובדים? נראה לי שזו אופציה נהדרת לטיפול בנכים -שווה בדיקה , לאחר שקצת קיבלת כיוון שווה לברר איפה יש כאלה חוות וללכת לשם פיזית ולשאול ולהסתכל...

gerson1

New member
חווה, חוות

סוס צורך 5*5 סגור וכן חצר צמודה של כ25 מר' כן קיים שטח מנג' שגודלו משתנה בהתאם לסוג החווה-גידול סוס ערבי ו/או קרבטים מצריים, בי"ס לרכיבה, חווה לפיתוח סוסים לתחרויות וביס לרכיבה מוגבלים/טיפוליים. בד"כ הזכרים מבודדים ונמצאים בפינות ביחס של 1 ל7-10 סוסות (כן כמו בחיים) כן צ"ל כיתת לימוד או שתיים מחסן ציוד מחסן תרופות וצרכים(תילוע וכד') חדר טיפול/חולים (לסוס כמובן) פינת משרד ומזכירות חדר ישיבות בית קפה/מסעדה וכד' מומלץ לבקר: חווה טיפולית בעמק חפר חוות מכורה בקרן המהרל חוות ביריה מרום גולן רשפון חוות משרד החקלאות(עכו ובאר שבע) החווה בבי"ס כנות החווה בביס הכפר הירוק וכן דובה בבת שלומה. קימות חברות המספקות מבנים טרומיים לסוסים בעיקר בארה"ב וכד קימת ספרות עניפה בנושא.

למעלה