בית ספר למווזייקה ..

Linor Katzav

New member
בית ספר למווזייקה ..

מתיי יהיוו האוודיישניים למחזוור ב' בבית ספר למווזיקה ואיך ניירשמים ?..

מלח גס

New member
מה זה הסלסול הזה של מישל? זה ליגה משל עצמו

איזה סלסול עשיר,חזק וורוטט, יש לו את העוצמה הזאת במיתרים. אותה עוצמה שעלולה בעתיק לגדול לאיזה איזה עמיר בניון או זוהר ארגוב... אין ספק שמישל רק ילד לא בשל קולית במיוחד וכבר לא רואה את לידור סולטן ולירון רמתי ממטר... אין לו מתחרים בנבחרת.. והילדים האלה נפלאים, אני אוהב להקשיב לכולם, שי היא דיווה קטנה, ליבי עדינה ונעימה, קטלין צעירה ונשמעת מאוד בוגרת בשירתה, שון כל כולו מתיקות וובנוסף הוא מביא איתו מיני שואו כזה דבר שלא נפוץ בתוכנית הזאת, אופיר ריגש בתמימות הזאת, לבר קול טוב אבל הוא שוב נדפק עם השיר .. בכוכב נולד שתמיד קיימים מספר מתמודדים שאין לי סבלנות להקשיב להם...

GolanBerlin

New member
נועה?

א. נועה מופיעה בסוף התוכנית של אתמול. אז כנראה שזאת לא היא. ב. איך זה שלא מדווחים לנו, הצופים, על פרישה? - סתם מענין....

NP16

New member
אולי ידווחו פרק הבא,

ולא זכרתי שהראו אותה, אז נשאר אלירן.. אולי משהו מנע מהם להשתתף באותו יום,דבר משפחתי או כדומה, ובפרק הבא ויהיה ליהורם 3 תלמידים.

MrHyde1

New member
אני חושב בכיוון של האופציה הזו

בתכנית הבאה לא יהיו ליהורם שלושה תלמידים כי צביקה הדר אמר בסוף הפרק מי מופיע בתכנית הבאה, אבל סביר להניח שנמנע מאחד הילדים להופיע בגלל סיבה זו או אחרת, ומכיוון שאין הדחות לא ראו לצורך להסביר לנו איפה הוא\היא.

אורישקי

New member
אני ממש אוהב את התוכנית הזוו

אני חייב להגיד שהרבה יותר מאת העונה של כוכב נולד קודם כל קשה לא לאהוב את הילדים האלה, גם כשהם לא מצליחים במיוחד. זה תמיד חמוד. שי מדהימה, מת עליהההה. וגם את עדאל אני ממש ממש אוהב. וגם את ליבי. משה פרץ קיבל את הקבוצה עם התותחיות של התוכנית בלי ספק. את מישל אני מאד מעריך, יש לו קול ענק, אבל קצת פחות מתחבר אליו.

Jason2

New member
וגם השירים יפים

קצת מזכיר מאיפה כוכב נולד...נולדה.

Just Neta1

New member
לגמרי!

אני ממש אוהבת את מישל, ואהבתי מאוד את קייטלין באודישנים. גם עדי חמודה.

MoRoSH11

New member

אני יודעת שאמרתי בהתחלה שהיא משעממת, אבל אני לוקחת את דברי בחזרה. היא ממש חמודה. אפילו אמא שלי (שלא רואה כמעט טלוויזיה, ובטח שלא ריאליטי) רואה אותה ואוהבת. תאמינו לי שזה הישג
. הילדים חמודים וכיף לראות אותם.

למעלה