בית סטארק

סטארק 2

New member
בית סטארק

חוץ מטיריון שאני אוהב אני נשאר נאמן לבית סטארק אבל כנראה שהסופר ממש מתעלל בהם, ההפסד בעימות המלכים, המוות האכזרי והמזוויע של רוב, קייטלין, ההתעללות בסאנסה, התפוגגות התקווה שאריה תחזור לחיק אחיה וכמובן נד. כל שאר הדמויות לא מעניינות אותי, לא בית לאניסטר , לא הבוגדים בצפון, לא הבוגד מאיי הברזל ולא דאינדריז המעצבנת. תספילרו אותי כמה שאתם רוצים כי עד שאני לא רואה סימן חיים ממשפחת סטארק אני יצטרך להמציא לעצמי סוף אחר (שזה יהיה ממש מטומטם לגבר בן 21)

סטארק 2

New member
סוף ספר שני+ספוילר שקראתי

סיימתי את הספר השני רק אבל שמעתי ספוילר ולאחר שהתעצבנתי על התבוסה במלחמה קראתי ספויילרים ובינהם על משתה הדמים והבגידה של בית פריי

CallMeCavanaugh

New member
צפי לסוף

סביר להניח שבסופו של דבר, אחרי שתסתיים המלחמה ומישהו/מישהי/מישהם ישבו/תשבנה/ישבנון על כס הברזל (בהנחה שלה/לו/להם אין טחורים), ווינטרפל תשוקם ותהיה אצל עוצר כלשהו עד שריקון יתבגר מספיק בשביל לשלוט בה. בינתיים סאנסה תהיה נשואה ללורד כלשהו, תמרר את חייו בפולניות ותחביא לו את המפתחות של הטירה. סוף מספיק שמח בשבילך?

nathaliesh

New member
הספרים הראשונים

מתעסקים בחורבנו של בית סטארק ועלייתו של בית לאניסטר. הספרים החל ממשתה לעורבים מתחילים להתעסק בחורבנו של בית לאניסטר ואני מניחה שבספרים הבאים נראה את חזרתו של בית סטארק בצורות שונות.

deathstar

New member
קודם כל שים לב ששמו של הספר השישי/שביעי

בסדרה היה בעבר a time for wolves אם זכרוני אינו מטעני. הייתי מציע לך להמשיך לקרוא, מצבם של הסטארקים נראה די מבטיח. אם בכל זאת בא לך כמה ספויילרים - בראן לומד להיות גרינסיר ונראה כאילו יש לו סופר יכולות להשתלט על גוף של חיות ואנשים, אריה לומדת להיות חסרת פנים בבראווס וכמו שזה נראה כרגע, היא עדיין לא ויתרה על הזהות שלה לחלוטין, כך שיכול להיות שהיא עוד תפצח במסע נקמה כשהיא תסיים, סאנסה לומדת לשחק את משחקי הכס תחת השחקן הטוב ביותר (אצבעון) והיא בדרך להיות לורדית רבת עוצמה בזכות עצמה, וריקון עצמו אולי יהיה הלורד של וינטרפל לזמן מסויים.

CallMeCavanaugh

New member
נהוג לסמן בכותרת

כותבים את המילה "ספוילר" בין שני "|" (| ספוילר |, רק בלי רווחים) ומתקבל

למעלה