אולי לא הסברתי את עצמי נכון
וזה, ללא ספק, יבהיר לי איך שניכם מתעקשים על משהו שבאמת היה נראה לי טיפה מוזר... אני חלילה לא אומרת שנשים לא סובלות, או שכיוון שיש נשים מאושרות, אז סבל של נשים אחרות הוא טיפשי, או שחבל שעשו את הבית הזה לנשים, שהוא היה יכול להיות יותר טוב קו-אד. אני אומרת, שלא אני, לא את ולא אתה יכולים לקבוע מי מהמינים סובל יותר, רק מתוקף המין שלהם. הבנתי, מתעללים בנשים יותר - במובנים שאנחנו מכירים. יש עוד אינסוף גוונים של סבל, ויש גוונים של סבל שנשים לעולם לא יכירו. צריך לתת לנשים תשומת לב מיוחדת, מתוקף הדיכוי וההתעללות. צריך לתת לגברים תשומת לב מיוחד, מתוקף הציפיות החברתיות והגישה הנשית הכלבתית. אני בת 25, ואני לא יודעת מאיזה דור אתם, אבל רוב הגברים מהסביבה החברתית שלי בסביבות הגיל שלי, הם מסורסים. כשאני אומרת מסורסים, אני לא מתכוונת לשפוטים, ואני לא מתכוונת ל"גבר החדש" - אני מתכוונת מסורסים - נשים לקחו מהם את המהות שלהם ואת עמוד השידרה שלהם. בעבר, אני עצמי הייתי עושה את זה ולא הרגשתי ולו טיפה של דיכוי - אין לי ספק שבעתיד אני עוד ארגיש את זה, מתוקף חסר השיוויון בתחומים מסוימים. מצד שני, בעתיד אני אמשיך להרגיש את חסר השיוויון ההפוך בתחומים אחרים. (במשרד אישה תהיה מדוכאת, בפאב הגבר יהיה מדוכא, חלש.) נשים סובלות הרבה מאד - זה חשוב. נשים לא יודעות להביע את זה - זה גם חשוב. גברים סובלים הרבה מאד - זה גם חשוב. גברים לא יודעים להביע את זה - זה גם חשוב. ואחרי כל זה, ואחרי שהעולם גדול והסטטיסטיקות והמתמטיקה לא יכולים באמת למדוד אדם, אתם עדיין רוצים לקחת את האחריות וההיבריס של לקבוע מי מהשניים באמת סובל יותר? כי, מה? הכרתם את כולם? (-;