בית מרקחת!!!!!

רב-און

New member
בית מרקחת!!!!!

הייתי אתמול בשעות הלילה בעיר קטנה בבקעת אונו,הטלפון צלצל עניתי והמלאך הקטן שלי(יפהיפיה בת 7) ביקשה אבא תקנה לי "אקמולי" ותביא אותו אלינו חיפשתי בית מרקחת ואכן באחת הפינות בעיר ראיתי את השלט הזוהר בית מרקחת הדלת היתה סגורה אך היה אור בחנות ירדתי מהרכב התקרבתי והבחנתי ברוקח סוגר את הקופה ומסדר נקשתי על הדלת הוא בא פתח ושאל כן אמרתי תשמע צריך דחוף אקמולי לילדה אין לי זמן צריך ללכת אמר "עזוב אבא " אני אטפל בו נשמע קול מפיה של יפהיפיה מדהימה שיצאה מאחור,שער גינגי מתולתל עינים ירוקות,שפתיים מטריפות וגוף של מלאך. טוב הפטיר האב אסף תיק ויצא תוך כדי שהוסיף ותתפעלי את האזעקה הבחורה לבושה מכנס טייץ שמחטב ומבליט את רגליה וישבנה המהממים ,ועל החזה הענק שלה חולצת רופאים לבנה כשהתיקתקים העליונים פתוחים וכל מה שבא לך לעשות זה לקרוע מעליה את החולצה ולגלות מה מתחתיה כן אמרה רצית אקמולי "כן" עניתי גם אקמולי עכשיו כשאני רואה אותך חשבתי אולי אקח את האקמולי לילדה להרגיע אותה ואותך כדי להרגיע אותי. הבחורה נבוכה לרגע וענתה מיד לא אין סיכוי שאניח לך לקחת אותי איתך אבל אני אקח אותך פה ועכשיו היא הושיטה לי יד ומשכה אותי פנימה למקום בו רוקחים תרופות ,כפי שאתם חושבים ומבינים אכן עקרתי את החולצה מעליה,וזוג שדיים מטריף ומדהים השתחרר מול עיני,לא התמהמהתי וטעמתי אותם,מלקק מוצץ את פיטמותיה רגע אמרה עזוב אני חמה מידי הדלקתה אותי ברגע ששמעתי את קולך,היא בעטה במכנסי הטייץ התקופפה לכיוון מדף שהיה במקום כשהיא מבליטה כלפי את הישבן המעוצב היפה ביותר שראיתי בחיי יכולתי לראות גם את הרטיבות שהיתה על פלומת שער ערוותה שגם הוא נגלה כך בפוזה הזאת ואני נשבע שראיתי גם טיפות ממש מטפטפות מאברה זה היה כבר יותר מידי גם עבורי הורדתי מכנסי וחדרתי לתוכה היא היתה חמה רטובה ולוהטת וגם אני לאחר עשר דקות נשארו רק נשימות שנינו ברקע,לאחר פורקן מדהים של שנינו חברה שנהיה תמיד בריאים וביקור בבתי מרקחת יהיה רק למטרות כאלה

ביגבן

New member
וואו רב-און מצדיע לך../images/Emo127.gif

עשית לי את הבוקר....ממש מרענן מה שהבעת... תגיד זה הולך גם עם רוביטוסין...האהאהא יום יפה לכל המפנטזים נ.ב צב השעה- :)) אוסמה בין לאדן מתקשר לג´ורג´ W בוש ואומר לו:"ג´ורג יש לי 2 בשורות עבור אמריקה.. 1. החלטתי להסגיר את עצמי לארה"ב....... 2. אני מגיע במטוס........."

חם !!! רותח !!! לוהט !!!

הסקס , והמיניות נשפכו כמים מכל מילה ומשפט, ממש עושה חשק, ללכת עכשיו לבית מרקחת
מלאכית כחולה

למעלה