בית כנסת בג'נבה מישהו יודע מה שעות הפתיחה של הבית כנסת המרכזי בג'נבה? והאם מתוכנן משהו לחנוכה? תודה,
W WhoTookMyUser New member 27/11/13 #1 בית כנסת בג'נבה מישהו יודע מה שעות הפתיחה של הבית כנסת המרכזי בג'נבה? והאם מתוכנן משהו לחנוכה? תודה,
E elley New member 27/11/13 #2 אולי פה יהיה כתוב http://www.maven.co.il/synagogues/C3438Y41731RX בכל מקרה, בטוח יהיה משהו לחנוכה.
E elley New member 27/11/13 #4 יש גם טלפון אפשר להתקשר ולשאול. אפשר גם לבקש מגוגל שיחפש את אתר האינטרנט של בית הכנסת המבוקש, ולקרוא מה כתוב בו. נכון, המידע יהיה בצרפתית, אבל הוא קיים. חג שמח
יש גם טלפון אפשר להתקשר ולשאול. אפשר גם לבקש מגוגל שיחפש את אתר האינטרנט של בית הכנסת המבוקש, ולקרוא מה כתוב בו. נכון, המידע יהיה בצרפתית, אבל הוא קיים. חג שמח
W WhoTookMyUser New member 27/11/13 #5 תודה על ההפנייה לגוגל, לא הייתי מנחש בחיים ששם מחפשים.. התקשרתי ולא ענו. אני צריך מידע לגבי שעות פעילות... חג שמח!
תודה על ההפנייה לגוגל, לא הייתי מנחש בחיים ששם מחפשים.. התקשרתי ולא ענו. אני צריך מידע לגבי שעות פעילות... חג שמח!
W WhoTookMyUser New member 27/11/13 #8 תודה! לא ראיתי את האתר הזה. אנסה להגיע בשעות שכתוב. האימייל לא קשור לבית כנסת, זה משהו כללי של אירופה..
תודה! לא ראיתי את האתר הזה. אנסה להגיע בשעות שכתוב. האימייל לא קשור לבית כנסת, זה משהו כללי של אירופה..