בית ישראל- מי מגיע?

בית ישראל- מי מגיע?

אז היום התקיים המפגש במכינת הדתיים-חילונים בקיבוץ העירוני בית ישראל שבירושלים לבנות הדתיות. התרשמתי לטובה, למרות שאני עדיין חושבת יותר בכיוון של התנדבות (למרות שבמקום הזה יש שילוב בין שניהם). המפגש הבא מיועד לדתיים, חילונים, בנים ובנות, והוא מתקיים ב-19/1/04 , יום שני בשעה 12:00 במכינה. מישהו מכאן חושב או חושבת בכיוון ורוצה לספר לי שהוא מתכנן ללכת לשם ואז אני אפגוש אותו?

miki barrr

New member
את הרי לא מצפה שאנשים יכירו את זה

נכון? כי יש מלא מכינות שונות בתוכן ובאופי שלהן..אם כבר,אז לכי למכינת רבין,נשמעת לי הכי טובה. אני חושבת שאני החלטתי לתרום עוד שנה לצבא,מאשר ללכת למכינה,אבל נראה,כל האופציות נותרו פתוחות מבחינתי).

אז בית ישראל...

כמו שכבר אמרתי קודם, בית ישראל היא מכינה קדם צבאית לדתיים וחילונים, ונמצאת בקיבוץ העירוני בית ישראל שבירושלים. במכינה לומדים בעיקר נושאי אקטואליה, פילוסופיה יהודית ועוד מקצועות, הנפתחים או נסגרים בהתאם לרצונות המשתתפים שם. המכינה והמגורים ממוקמים בתוך שכונת המצוקה בית ישראל, ובמקום ניתן לשלב עם הלימודים התנדבות עם ילדי ונזקקי השכונה, דרך חונכויות, לימוד והעברת חוגים לילדים בשעות בית ספר.

בלע..

אם זה לא היה כ"כ רחוק וזה היה ביום שישי- הייתי מאוד רוצה ללכת... אבל עדיין יש לימודים- וזה עוד בירושליים

miki barrr

New member
המכינה מתקיימת כשנת שירות.

אחרי כל הלימודים,ולפני הצבא...יש מכינות ששמות יותר דגש על חיי החברה,ויש כאלה ששמות יותר על הלימודים. הלימודים הם בכלל לא כמו בביצפר,הם מעניינים,לכם מודעות לכל מה שמתרחש בחברה הישראלית...אתכל זה אני אומרת ממכר שלי שהיה ומאוד מאוד נהנה והחכים. בדר"כ המכינות עולות כסף,עבור המחיה בהן,אבל מכינת רבין ממונמת ע"י תרומות וע"י הסוכנות-ככה שהיא נשמעת לי הכי סבבה.

miki barrr

New member
לא מכירה,אבל מבררת על זה פרטים..

הם באו אליי לבית ספר. את כל מה שאמרתי ..זו מכינה אחרת,ממש טובה,בצפון.

למעלה