בית חם מארח

הילית111

New member
בית חם מארח

שלום לכולם
אשמח להמלצה אני מארחת ראשונה השנה בבית חם מארח
מדובר על 6 ילדים (כולל הבן שלי ) שיתארחו אצלי מ 16:30 עד 18:30
צריך גם להכין הזמנה למפגש.
ילדים בכיתה א
מתלבטת מה לעשות . מדובר על 3 בנים 3 בנות.
חשוב לי להשקיע שהילדים יצאו עם חוויה יפה הם גם אמורים להראות את ה"תוצר" של מה שהם עשו בבית הספר
חשבתי על יצירה של דמות מסוימת מבצק סוכר אבל השאלה אם זה יתפוס שעתיים.
יש לי בצק סוכר ואני יודעת איך עובדים איתו
אשמח לטיפים לגבי המפגש
כל הילדים האלו מבחינתי הם חדשים הם לא היו עם הבן שלי בגן שנה שעברה
תודה

בצק סוכר זה מעולה

הם ילושו ויקרצו צורות, את יכולה גם להדריך אותם כדי להגיע לדמות מסויימת

אפשר גם בצק רגיל ולאפות עוגיות, להכין פיצות אישיות
מובייל או יצירה אחרת שמפעילים את הדמיון שלהם
תתפלאי איך הזמן ירוץ

בהצלחה, בקרוב אצלנו

תכיני להם מאפינס קטנים מראש

ושיקשטו מעל עם בצק סוכר, לא חייב דמות, זה עלול להיות קשה, במיוחד לבנים חסרי סבלנות, תדאגי גם לקורצנים, כמו כוכב\לב וכאלו לעצלנים שביניהם...

תכיני עוד כמה פעילויות לגיבוי, קצת משחקי חברה\הכרות, בסגנון משחקים של פעם.
ואולי גם יצירה שקשורה לחנוכה, נגיד לקנות בשנקל סביבון או חנוכיה שצריך לצבוע וקצת נצנצים.

נוRית

New member
העיתוי מעולה - לקראת חנוכה

יש המון אפשרויות
אפשר לשלוח אותם (ללכת איתם, כמובן) החוצה, ללקט כמה חפצים (ענפים, עלים, חצץ, ילקוטים של פירות שיש מסביב אם יש וכ"ו), ולהכין "חנוכיות" (לא כאלה שניתן להדליק אח"כ, אלא לקישוט) וזה יהיה מה שהם יכולים להביא לכיתה.
אם ממש יש לך כוח - אפשר להציע להם להכין ביחד חנוכיה אחת (והכוח שלך זה בלהפריד כוחות, לתווך ולהסכין שלום
) - אגב, זו אחלה פעילות לגיבוש, אבל כאמור, זה עלול גם לא להצליח.

אפשר להכין מראש בצק של עוגיות או כדורי שוקולד שיכינו לעצמם, ואז גם ענית על העניין הקולינרי (או כפי שהוצע - תכיני מראש קאפקייקס שכל אחד יקשט לעצמו - רק תקפידי שיקחו איתם הביתה ולא יאכלו אצלך.. חחח).

אפשר גם להכין "חבילה עוברת" - שימי בפנים שקית קטנה של עדשים או מנטוס או 6 סוכריות על מקל, תעטפו בשכבות של עיתונים ובין השכבות "משימות" (להיכרות אפשר לתת "משימות" כמו - ספר על חיית המחמד שלך" או "כמה אחים ואחיות יש לך" וכ"ו... יכול להיות נחמד). אפשר גם "תקפוץ על רגל אחת 5 פעמים" וכאלה...
חבילה עוברת זה משחק שגם בנים וגם בנות אוהבים.

בהצלחה...

נוRית

New member
עוד טיפה פירוט....

כשכתבתי "עיתןוי מושלם" הכוונה היא שלקראת חנוכה אפשר לעשות המון דברים...
נתתי רעיון ליצירה בלי הרבה עלויות (הכוונה היא לאסוף בחוץ, ואז להדביק בבית),
אבל אפשר גם לקנות חומרים בחנויות יצירה/שנקל למיניהן (סביבונים, כדים לצביעה, ועוד ועוד ועוד...).

אני חושבת (ומהנסיון שלי) שצריך לחלק את השעתיים האלה באמת ל-יצירה, אוכל, משחק ולכן הצעתי את מה שהצעתי בהודעה הקודמת.
לעסוק בדבר אחד במשך שעתיים עלול להיות בעייתי, כי לא לכולם יש את הבלנות לכך, ולכן יציאה קצרה מהבית לאיסוף, ואז יצירה, ואז משחק קטן, ואז עיסוק סביב אוכל (או בסדר טיפה שונה) בהחלט יכול למלא בכיף את השעתיים האלה.

(אל תשכחי להציע להם שתיה...
)

הילית111

New member
תודה לכולם

הרבה מידע וטיפים
יש לי עוד ילד בן שנתיים
באותו יום אני אדאג לבייביסיטר... מחוץ לבית...

למעלה