בית חם לשיר יפה

בית חם לשיר יפה

קראתי לשיר "אהבות קטנות"... ונוצר המבט ואח"כ הוא התחיל להפתח מבפנים הוא ראה את הכל שחור על גבי לבן והבין שזאת אהבת אמת איך שהכל התחבר לו פתאום בלהט התשוקה דהר הוא בנתיבים הלך הוא למקומות רבים להשקות את אהבתו להפרות את פריונו דאג להכל, זה היה כל עולמו ואחר כך הגיע הרגע הגדול נוצר פתח ראשון, היתה חדירה עמוק ובפנים הרגיש את אותו כאב אך המשיך הוא בדרכו לעבר הנודע והלא נודע ולבסוף החליטו להתחבר כזוג לעד שניהם הרגישו את עוצת החיבור את מעבר הנוזלים ואת גודל ועוצמת ההתרחשות כן נישאר זוג מאושר לעד הבטיח הוא לעד אני מאהב עד טירוף במזגן החדש שלי !!!!! שיהיה לכולם לילה נפלא a total stranger

גחלילית

היי, גחלילית אני מקווה שכאן השיר שלי יקבל בית חם שלל כוכבים זוהרים... a total stranger

היי משורר יקר

מה שתחליט שמתאים לכאן ישמח את לבבי ואת שאר האנשים כאן אז קדימה שורר את שירך כאן אצלנו רק טוב!!!

פחדתי שהלכת .. בגלל זה ..

לא היה לי איך לדבר איתך , ופחדתי שנפגעת מכל מה שקרה שם ... שמחה לראות שאתה פה .. ואני יודעת שגחלילית מקבלת את כולנו בברכה ..

שרוני!!!!!

יש לי מזגן, זה מה שחשוב... ובית חם לשיר חמוד שכתבתי וגרמתי לאנשים לצחוק.... שמח גם לשמוע אותך מאד... מה שלומך, שרון ?

שרון ו..total stranger

חברים יקרים... אני מבינה שבפרום אחר טיפה קשה לכם עכשיו ואני לא מתכוונת בשום פנים ואופן להיכנס לזה!!!! אני מקווה בשבילכם שהדברים יסתדרו כרצונכם... שרשורים אינם מתקבלים בשום פורום...כל מנהלי הפרום רוצים שהפורום שלהם יהיה ההכי טוב ההכי מוצלח וכו´ אני בחרתי לא לפרסם כרגע את הפורום שלי... ולתת לדברים לזרום בקצב שלהם אני מקבלת את כולם, למרות שאני מעדיפה איכות על כמות...מין הסתם... אני שמחה שאתם גם כאן בפורום שלנו ואני בטוחה שכשאתם כאן תעזרו לו לצמוח ולפרוח כראוי שאו ברכה ורק טוב!!!!!!!!

תקוות המזגן!!

ראשית אני שמחה שסוף סוף יש לך מזגן!!!! שנית הייתי רוצה להבין האם השיר נכתב על המזגן?.... כי אני דווקא הבנתי שהוא כתוב למישהי אחרת....אבל זה בסדר...כי אחרי שהמשורר כותב את שירו הקורא מבין מה שהוא רוצה או מסוגל להבין רק טוב!!!

הסבר...

רומנטיקה זה משהו שטבוע בנו. בינינו, נכון להיום, אני לא יודע אם אני מסוגל לתת לאהבה אמיתית להכנס לתוך ליבי... נוצר איזשהו מחסום... לכל אחד יש את ה"קטעים" שלו... בכל אופן - לא היה ביום שישי מי שיתקין את המזגן - ולא ויתרתי, התקנתי אותו בעצמי - יצרתי - גם זו אומנות.... וכמו באהבה ובקשר שיש את המיכשולים - היו לי את המכשולים בלהרכיב את המזגן, נפצעתי נפגעתי, השקעתי, נהנתי... ןכך גם השיר, שבעצם מתאר איך התקנתי את המזגן... אבל שירים נתונים בהחלט לפירושם של הקוראים... רק טוב, גחלילית יקרה, רק טוב

לרומנטיקן שלנו!!

בוודאי ובוודאי שאתה מסוגל ויכול לתת לאהבה אמיתית להיכנס לליבך!!! ואם יש שם מחסום מייד נתחיל לפעול כדי להורידו... ראשית, כל בוקר קוביית שוקולד (אבל רק אחת!) איך שיוצאים מהמיטה!! שנית, כל ערב, או לפחות אחת לכמה פעמים בשבוע...טיול קצר על שפת הים...לנשום אויר של ים ולהסתכל לשמיים - לבחור כוכב אחד מיוחד וללכת איתו או אחריו...והכי הכי חשוב...לבחור תקווה אחת לא גדולה מידי ולהאמין בה... תוך כמה זמן....(לא יכולה לגלות כמה..)הדברים יתחילו להסתדר!! וכמובן איך שכחתי...סבלנות!!!!!! לקחת 8 - 9 פעמים ביום כל פעם כפית גדושה!! והמזגן........כל הכבוד על היוזמה ועל השיר שהגיע איתו...יישר כח!! רק טוב!!!

Mאיה

New member
אהבתי!

לא הייתי מנחשת שזו אהבה למזגן אם לא היית רושם. אוהבת שירים מעין אלו...

למעלה